Nadváha a snažení se o miminko

Anonymní
30.8.10 23:04

Nadváha a snažení se o miminko

Ahoj, myslíte, že má nadváha vliv na možnost otěhotnět?
Měřím 170cm a vážím 78kg a zatím se nám nedaří. :nevim: Jsou tu maminky, kterým pomohlo zhubnout?
Děkuji za názory a zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
janibubi
30.8.10 23:16

Ahoj,podle me co pises tlusta nejsi :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.8.10 23:19

Děkuju :-) Já si nemyslím, že jsem tlustá, ale štíhlá také nejsem. :mrgreen: Třeba by pomohlo, kdybych měla o par kilo méně (třeba o 10kg :mrgreen: )… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
janibubi
30.8.10 23:26

Vaha na to vliv ma,ale podle me az je to vic…
Zkus raci nejaky vitaminy a hlavne byt v klidu a ono to pujde neboooj

• Citovat
  • Upravit
23847
30.8.10 23:38

Jestli se ti nedaří víc než rok, měla by ti poradit gynekoložka co dál. Dle mého ta tvá váha na to nemá vliv. Jak tak čtu příběhy snažilek, tak se mi zdá, že vždy s tou váhou musí mít i jiný problém, který by měl lékař řešit primárně. Zas bacha, příliš rychlé hubnutí taky není dobré, dolu max 2 kila za měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
31.8.10 01:24

Váhou to být může, ale opravdu až u víc kil nahoře. Já před těhu měla 20 kg víc než bych si představovala a jak bleskový bylo otěhotnění!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1154
31.8.10 06:46

Měla jsem podobné rozměry - 174 cm a cca 80 kilo. Moje tchýně do mě ryla, že bych jako měla zhubnout, abych mohla otěhotnět. Hmm, ne že bych to nepotřebovala. Ale řekla jsem si : Zrovna ne!! Já jí ukážu. A vlítla jsem do toho na první pokus. Asi to byla náhoda, ale docela se šklebila.
Asi pokud je ženská moc tlustá, tak to nějaký vliv má. Ale Ty jsi akorát a tak se nestresuj nějakým hubnutím a hurá do toho. Výsledek stojí za to. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.10 08:32

Podle mě teda tlustá určitě nejsi…já měřím 170 cm a vážila jsem při otěhotnění 92 kg. Nikdo by takovou váhu do mě sice neřekl, ale i tak…povedlo se nám na třetí pokus. Přeji hodně štěstí :wink:

• Citovat
  • Upravit
914
31.8.10 08:41

No nevim kolik kil nahoře vadí. Mám tak 35 kg nadváhy a 38 let a na druhý pokus. :-D
Ale je fakt, že jsme to brali jen jako srandu a kdyby se třeba povedlo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4162
31.8.10 08:46

Já měřím podobně, ale před otěhotněním jsem vážila ještě tak o 30 kg víc než Ty. Myslím, že velkou roli hraje psychika. Pokud si potíže spojené s nadváhou nebudeš připouštět, tak je mít nebudeš. Otěhotněla jsem 2. měsíc po vysazení HAK. Pokud máš normální cyklus a ovuluješ, nebudeš mít problém. Nadváha může způsobit hormonální nerovnováhu a tím pádem způsobit anovulaci, ale jestli tohle není Tvůj problém, buď klidná. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1587
31.8.10 08:57

Ahoj, já jsem taky byla TLUSTÁ!!! Měřím 172 a vážila jsem 100 kg. A mimi jsme udělali na poprvé! Ovšem - oba jsme abstinenti a nekuřáci a dělá to opravdu hodně!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
31.8.10 09:19

ahoj já jsem přímo obézní ((-: při prvním dítku se nám to povedlo za 4 měsíce no a pak jsem chtěla zhubnout, protože gyndařka mi řekla, že se svou váhou „NEMÁM ŠANCI“ otěhotnět, tak jsem začala a zároveň už jsme se nechránili, protože jsem si tedy myslela, že to stejně nepůjde a otěhotněla jsem hned vzápětí a dokonce s dvojčaty. Myslím si, že být jenom tlustá nestačí k tomu abys nemohla otěhnotnět, myslím, že se k tomu musí přidružit další faktory (obezita - stres, kouření, alkohol, špatná strava). Takže já nekouřím, nepiju, jím dost )))-:, ale jídla typu hamburger nee, kolové nápoje, nee. Jím jídla, kde je co nejméně éček a barviv, zahušťovadel a tak. . piju jenom vodu, ovocné čaje a silně ředěné 100% džusy. Dokonce jsem nedávno byla na různých testech, protože i podle okolí nejím o moc víc jak je tak běžné, vše ok, žádná odchylka a přesto mi jde váha stále pomalu nahoru ))))-: A věřím, že kdybychom teď začali další dítko, že se opět zadaří napoprvé.
Takže pokud vám to už trvá nějakou dobu, určitě bych se snažila u obou nějak pročistit tělo nějakou detoxikační kůrou a určitě bych chtěla vyšetření u gyndaře na průchodnost vaječníků, hormonální profil a spermiogram u manžela. Nebo bych šla rovnou do nějakého CARU. Nejdřív můžete jít na IUI (to znamená, že sledováním ultrazvukem zjistí, kdy máš vajíčka připravená k ovulaci nebo růst podpoří i léky a pak stříknou nějakou kanilou přímo k vajíčkům manželovo sperma (myslím že pojišťovna hradí ročně 6 pokusů?)
jo a určitě bych řekla, že u tebe to nadváhou nebude, že nemůžete otěhnotnět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
31.8.10 09:33

Ahoj, já měřím 164cm a před prvním těhotenstvím jsem vážila 80kg. Prostě ženská krev a mlíko :mrgreen: . Takže klid, myslím že tvoje váha je v naprostém pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.10 18:45

Děkuju všem za dodání odvahy, snad máte pravdu. :kytka: :mavam:
Přesto jsem se dnes hecla a zašla místo polední pauzy cvičit :palec:.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.9.10 07:41

Hodně je to i o psychice a pohodě. Věř, že měřím stejně jako ty a vážím daleko více, i když na takovou váhu nevypadá, ale jde to. Jen to chce vypnout, nemyslet na tmo, že to nejde a s partnerem si užívat! Vím, že se mi to lehce říká, ale tohle funguje.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex