Opět negativní test :(

30.8.10 22:04

opět negativní :(((

co mám dělat???zase týden zpoždění a na testíku jen jedna / :(( v červnu mi byla zjištěna cista po injekci mns přišla,minulý měsíc přišla taky a teď nic,na gyn se mi už nechce mám strach že to zase nevyjde už se snažíme skoro rok :((( co s tím ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4344
30.8.10 22:26
marusaadamek píše:
co mám dělat???zase týden zpoždění a na testíku jen jedna / :(( v červnu mi byla zjištěna cista po injekci mns přišla,minulý měsíc přišla taky a teď nic,na gyn se mi už nechce mám strach že to zase nevyjde už se snažíme skoro rok :((( co s tím ???

Ahojky! My se snažíme od ledna a taky nic :cry: Už mě to asi přestává bavit a přestávám věřit v to, že by se to podařilo. Od té doby co jsem vysadila prášky jsem měla cyklus jakš takš, 28-29 dní, ale teď naposled jsem měla 6 dní zpoždění, což taky nechápu, když před tím 6 měsíců vše ok a 7. měsíc se to tak rozhodilo. Na gyndu jsem pak nakonec nešla, protože se MS dostavila, uvidím jak to budu mít tento měsíc. Ani pořádně nevím jak mám teď počítat plodné dny, když se mi to rozhodilo. Být Tebou tak si asi na tu gyndu radši zajdu, když před tím nebylo vše ok a našla se u Tebe cysta. Chápu, že máš strach, ale neboj třeba je to jenom nějaká maličkost a když tam nepůjdeš tak si budeš představovat hrůzostrašné věci, co všechno by to mohlo být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.8.10 22:45

díky mocinky za odpověď …ještě to tak týden nechám zkusím další testík a pak uvidíme co bude dál…on pan dr není zrovna dvakrát příjemný proto se mi tam moc nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4344
30.8.10 22:56

Nemáš vůbec za co. Úplně si dokážu představit co jsi cítila, když se objevila jen / Já jsem z toho bylu úplně nešťastná a k tomu se stalo, že nám v práci otěhotněla kolegyně po 2 měsíčním snažení. V životě by mě nenapdlo jak by mi to mohlo být líto a že bych jí to mohla závidět. Ale já záviděla, i když vím, že se to nemá, ale člověku to pak příde líto, že někdo to má hned a někdo čeká kdo ví jak dlouho. Já mám naštěstí doktorku hodnou a snad i zodpovědnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
30.8.10 23:22

Holky ono na tom,ze pokud clovek na to mimco mysli az moooc,ze to nejde,tak na tom neco bud.
z byvalym sem mimco chtela a zkousely to mockrat a dlouho......Pak sem si nasla noveho,neplanovala a otehonela do 3.mesicu a to sme se videly tak 1-2krat v mesici.....

Takze holky,nebojte ono se to povede :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1709
31.8.10 08:43

Taky jsem mívala zpoždění někdy i 3 týdny a doktor pořád tvrdil,jak je všechno v pořádku a jak se všechno srovná atd. Snažili jsme se rok o mimčo,když jsem se naštvala a změnila gynekologa. Nová Dr. mi nabrala krev a zjistila problém se štítnou žlázou a ty dlouhé cykly u mně znamenaly,že neovuluji,takže se ani nemohlo zadařit. 3 měsíce jsem se léčila,než byly hodnoty štítný žlázy v normě a pak gynekoložka nasadila hormony a druhý měsíc se nám to povedlo. Tak být tebou,tak se nenechám odbýt a nechám si nabrat krev na rozbor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
31.8.10 08:43

holky nezoufejte, ja na tom byla uplne stejne,prvni tehu trvalo 6mesicu,ale nedopadlo dobre,to druhe 9mesicu!uz jsem si taky rikala,proc to tak dlouho trva,ale ono to je normalni.jen malokdo ma stesti,ze otehotni hned,nebo za par mesicu. nemysleni na to proste nejde,ja byla jak cvok,pak jsem zacala cvicit a do dvou mesicu jsem byla tehu. to byl zlom,kdy jsem na to prestala myslet,myslim tim,ne tolik…hodne stesticka :kytka:

• Citovat
  • Upravit
31.8.10 21:45

holky děkuju Vám za přízpěvky,ale už jsem kolikrát fakt zoufalá :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4344
31.8.10 21:47
marusaadamek píše:
holky děkuju Vám za přízpěvky,ale už jsem kolikrát fakt zoufalá :cry:

A co MS? Furt nikde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
31.8.10 21:57

Já také měla před těhu cystu a otěhotnět se mi s ní podařilo až za 13. měsíců snažení. (Teď mám další, dlouhodobě, tak už musí jít odstranit laparoskopicky).
Určitě se zadaří, držím pěstičky :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.10 08:40
lenty píše:
marusaadamek píše:
holky děkuju Vám za přízpěvky,ale už jsem kolikrát fakt zoufalá :cry:
A co MS? Furt nikde?

pořád nic

• načítám...
  • Citovat