Druhé IVF a inseminace

6193
28.8.10 10:15

DRUHÉ IVF

MÁM ZA SEBOU 1× IVF,KTERÉ BYLO ÚSPĚŠNÉ,ALE TĚHOTENSTVÍ TRVALO 6+3tt A POTRATILA JSEM :( MÁM PŘED SEBOU DRUHÉ IVF A MOŽNÁ INSEMINACE,TAK BYCH CHTĚLA POZNAT HOLČINY,KTERÉ JSOU NA TOM PODOBNĚ A PODĚLIT SE O ZKUŠENOSTI A POCITY :),KTERÉ NÁS BUDOU NA CESTĚ KE // PROVÁZET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
374
2.9.10 09:00

Ahojky snažilko a budoucí maminko :) . Tak to je mi moc líto :( Opravdu. Vím, že to jsou jen slova, ale neboj , povede se to znovu a bude to už v pořádku . Hlavu vzhůru a hlavně nic nezahazovat . My se také snažíme už od března 2009 a stále nic :( jsou to nervy viď? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
2.9.10 17:02

Ahoj :mavam: a plánujete IVF nebo alespon IUI :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
2.9.10 19:35

Ahojky, jsem Martina :)
jj byli jsme na spermiogramu, ale bohužel to špatně dopadlo :( teď dělali vyšetření mě a v úterý si mám volat na výsledky, až to dostanu tak jdu na krev ( je zvláštní že nesnáším když to dostanu a teď se modlím ať už to dostanu, abysme měli vše za sebou a mohli začít ). Bylo nám doporučeno IUI a pak IVF . Moc bych si přála, aby to šlo jen přes IUI , ale nevim nevim :(
Odkud jsi? Jaké máte zkušenosti s IUI ? Budu moc ráda za radu. Člověk potřebuje trochu pokecat, že jo ? Je to na palici viď ? :-? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
3.9.10 16:15

ahojky… také se k vám přidávám. na IVF jsem nebyla ani jednou. Ted se ale na podzim na to s přítelem chystáme. Snažíme se od červen 2008 a ty naděje pomalu vzdávám. Nevíte kolik se platí za to umělý holky?nebo něco platí pojištovna? Hrozně se toho bojím je mi teprve 24:-(držím vám moc palečky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
3.9.10 16:51

Ahojda,já jsem z Liberce.jinak to iVF stojí tak mezi 14000- 20000 tisíc podle CARu a podle léků atd . :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
3.9.10 17:29

ty jo to je docela dost..za to že prostě člověk chce to vytoužené miminko..ale první 3 zákroky hradí pojištovna? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
4.9.10 08:37

Nehradí,jen přispívá,ta částka,kterou jsem napsala zaplatíš ty.....moná trochu mín,možná ale i mnohem víc :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
4.9.10 08:54

O těch doplatcích je to tak, u nás na diskuzi jsou holky co doplácely pouze kolem 5 tisíc, ale zase tam jsou takové co doplácely 30 tisíc. Nás naše 1.IVF vyšlo na 20 tisíc. Jinak ten průměr je těch 14-20 tisíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
4.9.10 11:29
Jindřiš píše:
O těch doplatcích je to tak, u nás na diskuzi jsou holky co doplácely pouze kolem 5 tisíc, ale zase tam jsou takové co doplácely 30 tisíc. Nás naše 1.IVF vyšlo na 20 tisíc. Jinak ten průměr je těch 14-20 tisíc.

Ahoj JINDŘIŠ,jsi na tom asi tak jako my :( Držím na KET palečky,já zmrzlinky neměla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
4.9.10 11:33
dagmariana píše:
Jindřiš píše:
Ahoj JINDŘIŠ,jsi na tom asi tak jako my :( Držím na KET palečky,já zmrzlinky neměla :(

Moc děkuji, uvidíme jak to dopadne, snažím se nedávat si velké naděje, ale moc to nejde, zase doufám, že budu těhu. Ani se nenaděješ a půjdeš na další pokus a určitě dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
4.9.10 22:16

aha ..díky moc jste člov moc hodný..je to hroznýý..za to žeěk chce to miminko co musí vše obětovat.ale za to mi to stojí…už 2 roky..a to je fakt dlouhá doba..díky moc holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzka16
3.3.11 13:02

Inseminace

Ahojky, taky před sebou máme inseminaci, tak jsem zvědavá, jak to dopadně a jaký je vůbec průběh :-)

• Citovat
  • Upravit
makroška
7.4.11 08:37

IVF

ahoj, taky jse po 1 IVF a opět se dostavila mrcha a dnes byl i test negativní… títra jedu na kontrolu po 14 dnech a vidím to bledě, sice mi zůstalo ještě jedno vajíčko, ale už nemám sílu… snažíme se s manželem 2,5 roku a nakonec zjistili neprůchodnost vejcovodů takže jsou fuč a oba!!! Je mi 27 a všichni říkají že jsem mladá ale o tom to není a úplně nenávídím komentáře hlavně buď v klidu a příště se to podaří… zkus se nad to povznést, vím jak se cítíš,… To ovšem nikdo neví, jen ten který to zažil nebo zažívá..... tak hlavu vzhůru :-?

• Citovat
  • Upravit
makroška
7.4.11 08:38

ahoj, já jsem zaplatila za léky i za prodlouženou kultivaci celkem 33000,– každý to má jinak…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex