Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chtěla bych se zeptat, jestli i Vy mate po sexu bolesti v podbřišku. S přítelem se snažíme o mimino, začali jsme dnes a po sexu jsem musela jít nekolik krat na toaletu a teď mam bolesti. Je to normální? ![]()
A vy jste dřív nesexovali? Promiň mi tu otázku, ale přece se sex nezmění jen proto, že se snažíte… ![]()
Nemáš na mysli sex při ovulaci? Mně např. při ovu vždycky při sexu bolí břicho, a to dost. Pokaždý potom nadávám jak špaček, že je to nespravedlivý, když ve dny, kdy je šance otěhotnět, je sex vlastně dost nepříjemnej ![]()
Nemyslím si, že by to teď najednou bolelo…spíš jestli nebyla jiná poloha? To mě při některých to hodně bolí ![]()
Mohla bys mít i nějaký zánět nebo zdravotní problémy. Jestli tě ta bolest nepřestane, asi bych se poradila s doktorem… ![]()
Jen aby to nebyla alergie na sperma. Jen to ne. S přítelem jste to zkoušeli úplně poprvé bez ochrany?
Eliška55 píše:
stalo se jí něco? může mít děti?![]()
Nejsem si jistá, ale mám pocit, že to snad jde i přirozenou cestou otěhotnět, ale musí se opravdu vychytat ovulace, a jindy to bez ochrany nepokoušet. Asi záleží taky na tom,jak velká je alergická reakce. ![]()
Přeju ti, aby se to u tebe nepotvrdilo a bylo to něco mnohem banálnějšího.
Eliška55 píše:
stalo se jí něco? může mít děti?![]()
Promin precetla jsem si to az ted,prisla do jineho stavu normalne,brala nejake prasky,doktori rikali ze kdyz tohle nezabere,tak jedine umele oplodneni,drzim ti palecky
![]()
ahoj eliško,
neboj, možná to nebude nic drastického…mě bolel sex, který proběhl těsně po ovulaci…nicméně právě z tohoto sexu jsem nyní v 16TT ![]()
jak píše Simpanova, nejsme jediné dvě, kterým je sex při ovulaci „nepohodlný“
Mě taky píchá při tom když mám ovu jako právě teď je to hrozně otravné a já vždy plaším, že mám zánět nevíte holky proč to tak je?Mám pocit, že nerozumím svému tělu:-(((