Snažilky s nepravidelnou MS

9578
8.6.11 19:28

Snažilky s nepravidelnou MS

Ahoj holky, diskuzí je tu spousty, ale do žádné se nějak nemohu zařadit, tak třeba se přidáte s podobným problémem. Ráda bych našla někoho, kdo jako já se začíná snažit krátce, ale má hodně neprav. cyklus (35 spíše 40dní a více). Jak se snažíte cyklus srovnat a jak dlouho necháte snažení volný průběh? Nechce se mi zatím běhat k doktorům, aby se to nějak řešilo, ráda bych cyklus trochu srovnala sama, ale zatím nevím jak..nemáte nějakou radu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2316
8.6.11 19:33

Ahojky mě pomohl gynex :lol: MS chodí + - 28 dní. A to jsem ho brala asi jen 3 týdny :-) Jinak podobný je femigard, nebo kontryhel ( bylinkový čaj ) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
8.6.11 19:34

Ahojky, já se hlásím do klubu. :) Před porodem cyklus 35 - 42 dní, někdy i 45. Neřešila jsem to (ačkoliv mě všichni furt masírovali cyklem 28 dní…). A otěhu jsem vždycky docela rychle. :)
Měla jsem ovulku 28 DC.
Pro srovnání jsem ale po prvním porodu a pak samov. potratu začala brát gynex - cyklus jsem pak měla po 32 dnech.
Nejde o to, jak je dlouhý cyklus, jde o to, jak je dlouhá luteální fáze (od ovulace po menstruaci). Když není delší než max. 16 dní (raději ale 14), je to úplně OK. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
8.6.11 19:36

Ahojda já měla stejně dlouhé cykly jako ty a jak píše zlatuna chválí hodně femigard, já pila kontryhel ale spíše na sliznici a ovu jsem mívala kolem 20 DC a pár dnů ale nakonec nám pomohlo IUI, tak ale snad tobě to vyjde :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
8.6.11 19:47

Gynex jsem zakoupila a zkouším první cyklus, ale zatím to na menses nevypadá a to jsem už 40.DC. Po kolika měsících vám cyklus srovnal? Mám doma ještě z min. dob (neprošlý:-) ) Utrogestan, tak když se mi to zdá už hodně dlouho, začnu ho užívat, abych nemusela na vyvovávačku, ale nejraději bych byla, kdyby alespoň nějaká MS přišla sama.
No, ovulace asi zatím není a když jsem byla na UZ, tak byla i hodně nízká sliznice (ale bylo to první cyklus bez HA).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
8.6.11 19:53

já to nesrovnala ničím :-( ale ted mi to nevadí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3150
8.6.11 20:39

Ahoj, já měla strašně nepravidelný cyklus, 30-45 dní. Klasicky spíš těch 33-42 dní. A povedlo se nám hned druhý měsíc a to jsme se ještě ani nesnažili:) Jen jsem si spočítala, že ovulace musí být později, tak jsme se milovali častěji ke konci tj. od 21 dne cyklu a vyšlo to. Řešit bych to začala po roce nejspíš

Aha, ty si vysadila HA. V tom případě bych pár cyklů pozorovala a nechala tělo, ať si to srovná samo. Na vyvolávačku bych nešla, nemyslím, že další hormony jsou pro něho to pravé, když se snaží najet na svůj režim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
8.6.11 20:44

Já měla nepravidelný cyklus zhruba, jako ty. Otěhotněli jsme do třičtvrtě roku, ale to jenom proto, že jsem ze začátku testovala snad každý druhý den. Pořád už jsem chtěla vidět ty //. A samozřejmě nic. Pak jsem se na to vys..la a do 3 měsíců, kdy jsme souložili když jsme měli chuť a né, jen pro mimi.
Něco bude na tom, že na se na to nesmí moc myslet. :D Stará ohraná písnička :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
8.6.11 21:20

Zdravím,
já měla též dlouhé a nepravidelné cykly…spíš každý další cyklus byl delší než ten předešlý :roll: :-x Po půl roce snahy to nějak samozrichtovat jsem to vzdala…u Dr. jsem vyfasovala Proveru a těhotněla další rok a půl…takže taky záleží jak „moc“ na to těhu „spěcháš“…ono když se pak nedaří tak po nějakém čase je to vcelku záhul na psychiku, já si pak vyčítala proč jsem to nezačala řešit hned od začátku :zed: …ale jak píšou holky, někdo otěhotní hned. Tak ať se ti daří :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
9.6.11 09:39

ahoj já neměla ms klidně i 60dní. pak jsem si koupila femigard a dostala jsem to přesně na den!(brala jsem ho asi 14dní) a od té doby ms chodí pravidelně. akorád nevím jestli je to opravdu tím :-)

každopádně mimi pořád nikde, ale to už nechám na dr. ať zjistí co není správně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
9.6.11 17:26

Evuše a jak Femugard užíváš? Já mám Gynex, je tam, že se má brát 3týdny a pak týden pauza, tak jsem to udělala a chtěla ho začít brát s příchodem MS, ale ta se zatim nekonala a to byla naposled 30.4.:-( a předešlá někdy 7.3.Už cca před rokem jsem HA skoro 2,5roku nebrala a trvalo cca 2-3měsíce, než se to srovnalo alespoň na 35-45dní (někdy i 60), ale vždy přišla sama, teď zatím nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
8.1.13 11:11

Nepravidelný cyklus

Ahoj holky, nenašla sem žádnou aktuální diskusi na téma nepravidelné ms/cyklu a tím i nedostavující se ovu. Samotnou mě to teď trápí a tak sem si říkala, že by bylo fajn to s někým sdílet, protože své okolí tím zatěžovat nechci. Pořád by se jen vyptávali a to by mi zrovna dvakrát nepomohlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
8.1.13 11:40

@Sonreir ahoj,já jsem měla celej život nepravidelnou ms, měla jsem to tak 3-4× za rok, dřív mi to ani nechyběla, ale jak jsme se začli snažit o mimi, tak jsem i zjistila, že díky tomu mám anovulační cykly :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
8.1.13 11:41

@Sonreir ahoj, a ako vies, ze nemas ovulaciu?
ja mam cykly od 30 do 60 dni a cakam druhe dieta, stacilo zistit, kedy ovulujem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
8.1.13 11:51
Ahoj no nějak tak to mám teď, nikdy sem nad tím nepřemýšlela vesele a bezstarostně jsem brala Ačko v domnění že jednou vysadím a bude to oki. Opak byl pravdou a já se teď biju do hlavy, co sem si to sakra jen myslela?!
@xk.kx píše:
@Sonreir ahoj,já jsem měla celej život nepravidelnou ms, měla jsem to tak 3-4× za rok, dřív mi to ani nechyběla, ale jak jsme se začli snažit o mimi, tak jsem i zjistila, že díky tomu mám anovulační cykly :-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí