Snažilky s nepravidelnou MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
verulicek
15.2.13 21:07

@Máma21 no může být..a teprve začínáte? víš jestli ovulace probíhá?

• Citovat
  • Upravit
48
15.2.13 22:15

@Sonreir
Ahojky, já jsem po vysazení antiko měla cyklus nejdřív 56 dnů, pak se to srovnalo na zhruba 38 dnech. Zkoušela jsem pupalku a gynex, obojí asi 2 měsíce a pyl něco přes měsíc a nic se nedělo. Pak jsem zkusila pít kontryhel čaj do ovulace, ta byla 14. DC a MS přišla 26. DC. Antiko jsem vysadila v červnu a od té doby s tím bojuju a jediné, co opravdu pomohlo byl ten kontryhel. Zkus a třeba to půjde i bez chemie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
16.2.13 08:47

@meika ahoj díky, nad tímto čajem už nějakou dobu přemýšlím. Asi ho tedy zkusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3756
16.2.13 11:40

@verulicek prave ze nevim.. Zatim si BT nemerim, ale pristi tyden jdu na gyndu tak se poptam!.. Ted se snazime 3 mesic:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1036
18.2.13 19:12

Ahoj holky trochu se vám tady vmísím do diskuze. Máme doma 13ti měsíčního kluka a teď začínáme uvažovat o druhém dítku. Před prvním těhotenstvím jsem měla docela problémy s cyklem, brala jsem utroš a clostík. Myslela jsem, že po porodu už takové problémy nebudou, ale to jsem se asi spletla. Mám teď šíleně dlouhé cykly 40-50dní, dnes jsem třeba 53DC a pořád čekám, kdy dorazí MS, zkoušela jsem i udělat TT - negativní. Takže mě nejspíš čeká návštěva dr. Jo a od porodu jsem nic nebrala a pořád kojim, tak nevim jestli kojení na to může mít takový vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
19.2.13 20:26

@veru82 pokud kojíš tak je to normální.. vytváří se ti hormon prolaktin, který potlačuje ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
19.2.13 20:28

@meika tak dneska už popíjím kontryhelový čajíky a výýýýborný! Moc mi chutnají.. v létě si kontryhel hodlám natrhat zadarmiko na zahradě :D a prý je výborný i do koupele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1036
19.2.13 21:01

A může mi tedy kontryhel pomoci na srovnání cyklu i když kojím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
19.2.13 22:25

@veru82 já ti nevím, ale pokud máš v těle vysoký prolaktin, tak asi těžko ne? Ale nejsem doktor. Poradila bych se u dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
19.2.13 22:25

@Sonreir
Předpokládám, že to byl sarkasmus, trvalo mi, než jsem si na tu chuť zvykla, ze začátku jsem se musela nutit vypít litr denně, ale už mi to nepřijde. Jinak to je dobrý nápad, natrhat si čerstvý, ale tak nějak ve skrytu duše doufám, že v té době už nebude potřeba :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
19.2.13 22:34

@veru82
Koukala jsem na netu, co píšou o kontryhelu při kojení a našla jsem tohle:
Kontryhel po porodu

Kontryhel má pozitivní účinky i po porodu. Pomáhá zpevnění děložního svalstva a navrácení do původní formy a zastavuje poporodní krvácení.
Kontryhel zlepšuje také kvalitu mateřského mléka, podporuje jeho tvorbu a vylučování.

Když by nepomohl na úpravu cyklu, tak třeba pomůže na jiné věci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
20.2.13 08:20

@meika nee fakt mi moc chutná! Já mám zelené sypane čaje všeobecně ráda, nejraději mate. Kdyby si zkusila co pije můj partner tak kontryhel by ti přišel jako naprostá pochoutka! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
20.2.13 19:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3756
20.2.13 21:03

Holkyyyy, zitra me ceka navsteva u gynekologa.. A zajima me jestli mam vubec ovu.. Ale jak na to? :-D Normalne se zeptat?? Zjisti mi to? Nebo to az to nepuuuujde? ( snazeni bude k nicemu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
21.2.13 08:54

@Máma21 já se svojí dr rovnou zeptala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie