Snažení a dieta

Anonymní
22.3.16 15:41

Snažení a dieta

Jde toto vůbec dohromady? Máte někdo tip na vhodnou dietku?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1185
22.3.16 15:45

Proč chceš dietovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
22.3.16 15:46

Tak otázka je, jakou dietu máš na mysli.

Pokud jde o zdravé stravování, tak to jde dohromady velice dobře. Zdravým životním stylem si těžko můžeš uškodit :nevim:

Naopak, znám ze svého okolí několik případů, které nemohly otěhotnět a pomohlo jim shodit nějaké to kilo (mluvím o těch, které měly nadváhu…).

Pokud ale mluvíš o nějaké na hlavu postavené drastické dietě, tak to asi ideální není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6831
22.3.16 15:47

Ahojky mě se asi nejvíc osvědčila Mačingová očistná kůra. Je to spíš takový detox na pročištění ale není to pro každého. Já už tohle stravování nedám zelenina co je v jídelníčku se mi obrací žaludkem. Radši jím pravidelněji a víc ovoce a zeleniny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.16 15:47

@dalmati

No pomocí hormonů jsem nabrala 5 kilo a nějak se v nich necítím, ráda bych je dolu, ale ne za cenu, že by to mělo nějak omezit další snažení. :)

• Citovat
  • Upravit
6831
22.3.16 15:49

@Pherenike tak drastická dieta není vhodná pro nikoho natož pro někoho kdo se snaží o miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
22.3.16 15:49
@Anonymní píše:
@dalmatiNo pomocí hormonů jsem nabrala 5 kilo a nějak se v nich necítím, ráda bych je dolu, ale ne za cenu, že by to mělo nějak omezit další snažení. :)

Tak pokud jde o 5kg, bude asi fakt stačit jen úprava jídelníčku. Vynechat sladké, smažené, přidat zeleninu…
Jako je fakt, že 5kg se někdy hubne hůř než 20kg :mrgreen: Každopádně zavedením zdravého jídla určitě snažení nijak neohrozíš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
22.3.16 15:50
@kacenka8 píše:
@Pherenike tak drastická dieta není vhodná pro nikoho natož pro někoho kdo se snaží o miminko

Jo to samozřejmě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Pherenike Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1185

Tak asi spíš se přenastavit na zdravou stravu - zeleninu 3 porce, ovoce 2 porce, hlídat si, abys přijímala bílkoviny (nejen bílé maso, ale i červené, důležité je železo).

Hubnoucí kůry se se snažením spíš melou. Tchýně při jedné takové kůře potratila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
22.3.16 15:52

Já třeba můžu doporučit knížky od Havlíčka, ty jsou (aspoň pro mě) ideální :palec:

Je tam spousta inspirací, sestavené jídelníčky na každý den…super :palec:

Konkrétně tahle se mi asi líbí nejvíc:

http://www.levneucebnice.cz/…-na-120-dni/?…

V té jsou právě rozepsaná jídla na každý den, příprava je vždycky rychlá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.16 15:54

@Pherenike děkuji za tip, zapomněla jsem napsat, že nejím maso :roll:

• Citovat
  • Upravit
19071
22.3.16 15:56

Jo, tak to bude asi trochu oříšek :mrgreen: Já jsem typický masožrout, takže to ti asi moc neporadím :-)

Ale vím, že kolegyně taky maso nejí. Nebo teda jí, ale minimálně a nahrazuje to většinou nějakým tofu :nevim:

Pak ještě vím, že někdo jí tempeh, šmaknoun atd., ale to jsem nikdy v puse neměla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
22.3.16 17:12

Držím dietu snad pořád i když všichni říkají, že to nepotřebuji, ale spokojenosti sama s sebou jsem dosáhla před a v době početí+první měsíce těhotenství. Tu dobu jsem zhubla do krásné požadované velikosti xs-nevydržela mi ale moc dlouho a narostlo mi pořádný bříško :P :P
třeba mimčo přišlo i kvůli tomu že jsem byla spokojená po všech stránkách :nevim:

:mavam: :mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital