Snažení bez výsledku

kiki123
19.10.11 18:49

Snažení bez výsledku

Dobrý den před rokem jsme se snažily s přítelem o mimi ale bohužel bez výsledků a to do mě ejakuloval skoro kazdy den rok a půl můžu trpět neplodností ?? nebo si jen nesedíme jak se říká děkuji ..:)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14047
19.10.11 19:02

i to nesezeni si je neplodnost, jelikoz to byva alergii na sperma, dojdi si k gyndr a nech se vysetrit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
19.10.11 19:35

A hlídala sis cyklus? Ovulační testy, měření BT? To ti hodně napoví a dost se z toho dá usoudit. Jinak to samozřejmě může být způsobené nějakým problémem. Určitě si zajdi na gyndu, oni tě vyšetří, udělají hormonální profil … atd. a budeš vědět, na čem jsi a kde může být zakopaný pes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nba
771
19.10.11 19:45

Ahoj, píšeš, že do tebe partner ejakuloval skoro každý den. Kamarádka, která se snažila s manželem o druhé dělala to samé a problém byl právě ve velice časté souloži. Spermie tak nestíhají dozrát či co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69126
19.10.11 20:18

Neplodnost je definovaná jako stav, kdy pár ani po roce pravidelného styku nedokáže otěhotnět. Takže ano, váš stav spadá do kategorie neplodnost, ovšem jestli je příčina na straně muže nebo ženy, těžko bez lékařského vyšetření říct. Při normálním spermiogramu není častý styk nijak na závadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36006
19.10.11 21:21
kiki123 píše:
Dobrý den před rokem jsme se snažily s přítelem o mimi ale bohužel bez výsledků a to do mě ejakuloval skoro kazdy den rok a půl můžu trpět neplodností ?? nebo si jen nesedíme jak se říká děkuji ..:)

Může být problém na tvojí straně, nebo na straně partnera. Nebo u obou. Nebo jste OK a může tam být něco nebem a zemí :mrgreen:
Doporučuji CAR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3251
19.10.11 22:02

já zas doporučuju napřed konzulataci na gynekologii - pro začátek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...