Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky snazilky zalozila jsem skupinku na duben a doufam ze bude stejne plodny jako brezen ![]()
Ahoj holky,
ráda bych se taky přidala
Ovu mi vychází kolem 10.4, chodila jsem taky na folikumetrii, ale můj doktro kvůli situaci zavřel
Takže tento měsíc to bude asi loterie…
@Lucia875 já jdu na foli do centra tam zatím teda ještě fungujou jinak beru clostilbegyt od 3-7 dne a duphaston 16-26 den.(anovulační cykly)minulý cyklus jsem ovu měla až 10 den
vitamíny zobu macu a drmek a piju femigard
Me se to zkracuje. V listopadu jsem prestala brat antikoncepci dostala jsem to na silvestra, to bylo slavy
pak jsem mela ovulaci 22 CD, dalsi mesic 18 CD a tenhle mesic 16 CD. Snad je to tim, ze se to rovna. Tento mesic jsě totiz brala Drmek, Kontryhel a Fertipronu. Uprimne na jednu stranu jsem vzdycky zklamana a na druhou rada, ze ms dorazi ![]()
@Jájinka01 no super, tak jo
mi jsme tomu nechavali volný průběh od ledna, ale az teď chce manza vedet, kdy je čas, takže to beru, že to bude teď to pravý snazeni
![]()
@Ancule89 Děkuji sice po roce jsem trochu skeptická, ale snažím se myslet pozitivně
![]()
@Priserka25 No já tomu svému zkusím zavolat, ale moc šancí tomu nedávám, že by mě vzal jako nějaký „akutní případ“. Beru taky vitamíny Drmek, Inofolic a Femibion no a k tomu jsem si objednala ještě teda ten Femigard, ale mám strach, aby mi to nějak nerozhodilo cyklus (měla jsem kdysi Gynex a po 2 měsících jsem to musela vysadit, zhoršilo mi to snad všechno
)
Tak snad to vyjde tento měsíc všem ![]()
Ahoj holky, tak se hlásím opět také
OVU očekávám okolo 4.4 tak uvidíme
. Tento měsíc netestuji, takže to jistime sexem obden ![]()
@Lucia875 no mě už asi nemá ani co rozhodit když jsem to měla už tak hooodně rozházené. už jsme v tom centru tak jsem tam pod dohledem už se snažíme přez rok.
@Melody26 ahojky ty tu taky???
tendle měsíc je určitě tvůj věřím v to
![]()
Tak holky jdu za vama
dneska ještě Teda nic ale už se pomalinku mrcha rozjíždí tak uvidíme co přinese další měsíc ![]()