Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucia875
A hlavne, je to napsane i na lahvičce. Tak snad vi, co tam pisou a proc 😂 me kamoska porodní asistentka, poradila at jim 1tbl do ovu a 2 tbl po ovu.
@Terina91 No já toho jím trochu víc, tak si říkám, že to nebudu přehánět
Jak to za těch 90 dní po 1tbl. nevyjde, tak zvýším na 2 ![]()
@Lucia875
A zkousela si pit kontryhel a malinik? Hrozně moc holek po tom hned otehotnely, me to nesedlo, ta kamosla to nechapala, ze jsem na to blbe reagovala. Ale treba tobe by ty caje pomohly. Ja ted zkousim tu bábu radnickou.
@Terina91 Nezkoušela, ale četla jsem, že to hodně holek pije
Já zkoušela Gynex, to jsou také bylinky a ten mi totálně rozhodil celý cyklus a dokonce jsem pak chytla svůj první zánět v životě, takže mi to stačilo
Ale teď jsem po přemlouvání kolegyně, která mimoto i otěhotněla díky tomu zkusila ten Drmek a Femigard, tak uvidíme
Beru to společně s Inofolicem a Pregnafolinem - to užívám již delší dobu. Dám tomu zase min. 3 měsíce a uvidím…
@Melody26 budu 6+3 tt t
ak snad
,jinak já taky jak mi druhý den čárka zeslabla tak jsem to brala jako ovulaci..A zjistili jsme den pred pak ten den, a dva dny po ![]()
@Lavendeeer píše:
@Melody26 budu 6+3 tt tak snad
,jinak já taky jak mi druhý den čárka zeslabla tak jsem to brala jako ovulaci..A zjistili jsme den pred pak ten den, a dva dny po
To bys mohla mít i
budu držet palce
. Tak beru ovulaci že mám dnes, takže zítra 1DPO ![]()
@Terina91 píše:
Ahoj holky, můžu se k vam přidat? Bude mi 29 a snazime se o první mimčo pul roku. Ovulaci mam většinou 20 DC a cykly dlouhé 37 dni. Měřím BT, beru kyselinu listovou, drmek a piju čaj dle baby radnické. V dubnu mi ovu vychazi na 19 dubnatak me těší
Ahoj, mám taky delší cykly, cca 35 dní, teď jsem dokonce měla i 45. Ovulace mi vychází zhruba 17.DC a beru jen kyselinu listovou a piju čaj z kontryhele, ale jen tak obden, zatím tomu necháváme volnej průběh.
@ejven
Ahoj
hlavně ten kontryhel jen do ovulace! Ja po nem teda spinila po ms, takže jsem ho pit prestala.
@Terina91 píše:
@ejven
Ahojhlavně ten kontryhel jen do ovulace! Ja po nem teda spinila po ms, takže jsem ho pit prestala.
Někde jsem četla, že je to mýtus, že by se měl pít jen do ovulace, tak bůh vi, jak to vlastně je..
ale do ovulace radši přestanu ![]()
@ejven
Jasny no, kazdej rika neco jinyho. Ja mu dala sanci 2 cykly a pila i malinik na plodny hlen, oba jen do ovu, tak mi to poradila kamarádka porodní asistentka. Ale me nesedl.
Ahoj holky, rada se pridam, s přítelem se snazime o miminko uz 11 mesicu, behem te doby se zadarilo, ale minuly mesic jsem musela podstoupit kyretaz v 9tt. Pred otehotnenim jsem zkousela gynex, ale ten mi v nicem nepomohl, pak jsem brala jerab ptaci a kontryhel v kapslich a po dobrani jsem otěhotněla. Cykly mam po vysazení HA strasne dlouhe, nejdelší byl 66 dni. Otehotnela jsem 47DC, kdy probehla ovulace. Nemusim tedy asi psat, ze jsem za ovutesty dala majlant. Ted cekam na prvni porevizni ms, ale kdo vi za jak dlouho dorazi kdyz pomyslim na delku cyklů.. Drzim palce, at se brzy vsem toužícím zadari.
@Melody26 píše:
To bys mohla mít ibudu držet palce
. Tak beru ovulaci že mám dnes, takže zítra 1DPO
Já taky doufám, že bude
,ale u syna jssm mela až v 9tt
docela mazec no. V 7+3tt jsem měla teprv fazolku, tak uvidíme
@April95 ahoj, prodělala jsem ZP v prosinci v 10tt, strašně mi pomohla pupalka od GS, brala jsem ji než dorazila ms a přišla za 25dni od revize, tak doporučuji:)
Holky, berete některá pyridoxin? Jak on má vlastně fungovat? Posunout ovu dopředu a nebo jen prodloužit Lutealni fázi a tím cely cyklus? Mám cyklus většinou 28dni. Ale ovu až 18dc. Tudíž mám LT jen 10dni a to už většinou 8 -9 den spinim. Mate s tím někdo zkušenosti?