Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucy-99
Ahooj
A kde meris a jak dlouho? Do pipnuti nebo dyl?
@Terina91
Spis jsem premyslela jestli není zvláštní ze mi po ovulaci stoupne teplota jen o 0,1 stupně, a až během lutealni fáze se teplota vyšplhá o další 0,2 stupně. Jaký mas vzestup po ovulaci?
@Lucy-99
Ja taky a nikdy sem nesla nad 37. Tak sem myslela, ze to je tim, ze měřím jen 40 sekund. Tento cyklus byl divnej. Ovu potvrzena 20 DC teplotou, ale ovu testy pozitovni i 21 DC, 22 DC. Nedovedu si to vysvětlit, nevis proc?
@Lucy-99
Hele, co sem se divala na grafy, tak nemusi být ty vzestupy nejak extremni. Nekomu to šplha postupne. Co pouzivas za appku na zaznamenavani?
Aplikaci mám WomanLog. Docela mi vyhovuje ze si tam mužů zaznamenávat i symptomy a tak. A taky mám ovu test pozitivní 2 někdy i 3 dny, přitom podle teploty proběhla už první den pozitivního testu. Asi ten hormon lh klesá postupně. Teplota by měla být přesnější ukazatel ale zas ti ovulaci označí až zpětně.
Taky je fakt ze správně by měl být ovu test pozitivní jen když je testovací čárka stejně silná nebo silnější než kontrolní což já nemam nikdy.
@Lucy-99
Taky sem nemela. Uz sem tady psala, koupila jsem si ty digitalni, kde se ti objeví smajlik, kdyz je pozitivni. A tim si potvrzuju papirkovy, kdyz nevim…
ale uz i ty papirkovy me vychází pozitivni. Zkousela si ruzne typy těch testů?
@Lucy-99 píše:
To je ještě dobrý, já mám na začátku cyklu 37,2 a ke konci 37,5
Tak hlavní je, že nám to pak stoupá
Asi už to nebudu řešit, každá jsme jiná a pokud ovulujeme tak je to dobrý ![]()
Tak ja dnes po druhe folikumetrii 14dc folikul 17 mn zitra si mam pichnout ovitrelle a nedele pondeli snazeni kvuli korobaviru nenuzeme podstoupit iui tak aspon takhle ![]()
@Terina91 píše:
@Lucy-99
Taky sem nemela. Uz sem tady psala, koupila jsem si ty digitalni, kde se ti objeví smajlik, kdyz je pozitivni. A tim si potvrzuju papirkovy, kdyz nevim…ale uz i ty papirkovy me vychází pozitivni. Zkousela si ruzne typy těch testů?
Jo zkoušela jsem různé a nakonec jsem skončila u drmaxe. Fungujou snad dobře a jsou za rozumný peníze
@Lucia875 Třeba já jsem těhotná a teplota mi nad 37 šla jen chvili po ovulaci. S uhnizdenim to kleslo a teď mívám běžně tak 36,8 nebo 36,9 ![]()
@Priserka25 píše:
Tak ja dnes po druhe folikumetrii 14dc folikul 17 mn zitra si mam pichnout ovitrelle a nedele pondeli snazeni kvuli korobaviru nenuzeme podstoupit iui tak aspon takhle
Ahojky, můžu se zeptat jak vypadala ta první folikulometrie? Na porovnání
já byla ted na třetí a jsem třetí cyklus na femaře a zlepšuje se to
první měsíc jsem byla 16DC a folikul 14 mm, ted při třetí 12DC a folikul 15mm
jen teda bez injekce, pokud se nezadařilo, tak asi budu chtít řešit, manžel spermio velice dobrý ![]()
@Melody26 píše:
No mně asi poprvé nenapadlo že může být něco špatně no…pak má člověk špatnou zkušenost a bojí se no
Jj je to tak no..