Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jíťa95 já stále těch 27,28 dnů zatím jsem Teda nebrecela ale spíš jsem vybuchla na přítele až moc protože korona, toto, práce tchyně a už toho bylo moc ale aspoň pak konečně pochopil že do toho musí dát víc úsilí i on a zašel si pro vitamíny. Za tu dobu jen jedno biochemko. Tak uvidíme.
@Baruuskaa já nic, ani duch
cyklus 23-28 dnů
průměr za celé snažení je 26 ![]()
Přesně, taky to už nedávám ![]()
@Jíťa95 já jsem si teď koupila femibion tak jsem zvědavá je tam už rozstepena kyselina listová
tak beru jen to.
@Baruuskaa já z Femibionu přecházím na chytré miminko, začala jsem měřit teplotu a budu dělat i ovu testy, ještě máme i gely na podporu početí a už to prdím
17.4. prevence na gyndě
@Jíťa95 já jen ten femibion a ovu testy. Stejně ovu poznám hlavně na sobě ale pro jistotu i ten ovu test
@Baruuskaa já teď neměla vůbec žádné příznaky ovulace a testy jsem ani nedělala
dnes 8DC, tak uvidíme co bude a kdy ![]()
@Jíťa95 nekecej taky jsem dnes 8DC
tak to budeme testovat zhruba společně
Kalendář mi hází plodné dny 6-12 z toho 10. 4 by měla být ovulace tak uvidíme
celý příští týden má být plodný a máme s přítelem stejně směnu tak to bude paráda ![]()
@Jíťa95 píše:
Ahojky holky, můžu se k vám přidat?Loni v červenci jsem vysadila antikoncepci a od té doby si nedáváme pozor, ale ofiko se snažíme od září
už mi z toho začíná hrabat
poslední dvě ms jsem ořvala, navíc mám krátké cykly
Jeeeee ahoj, vítej
doufám že se už potkáváme naposled (v dobrém slova smyslu)
už by to tento měsíc mohlo konečně vyjít ![]()
@Baruuskaa přesně, tak to máme úplně stejně ![]()
@Melody26 ahojky, taky doufám, už mi je z toho smutno, naštěstí jdu na tu gyndu ![]()
@Jíťa95 píše:
@Baruuskaa přesně, tak to máme úplně stejně@Melody26 ahojky, taky doufám, už mi je z toho smutno, naštěstí jdu na tu gyndu
Jdeš na nějaké vyšetření ohledně toho že to nejde?
No už jsem z toho také docela nervózní, snažení od srpna a z toho jedno zamlklé a druhé biochemické ![]()
@Baruuskaa já taky, teď by to byl magický měsíc, před 14 lety mi umřel na Velikonoce strejda, před 4 lety prababička, navíc mám 30.4. narozeniny
přítel v květnu, to by bylo skvělé ![]()
@Melody26 mám prevenci, ale už to začnu řešit
no právě
já taky ![]()
@Baruuskaa ne
poslední dvě ms jsem obrečela
už jsem nešťastná z toho… Navíc teď cyklus 24 dnů