Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LBL píše:
@weu91 Ja!!! ☺️️ A 18.4.mam I svatbu, tak se musi podarit.
Pro kolik lidi máte svatbu? My máme mít v květnu a stále doufám ![]()
@Melody26 rikal, ze je to ted o stesti, az se to proste chytne, tak neivm no
nebo moc tlacim na pilu a proste to tim tuplem nejde no
@Lilianka1990 píše:
@Melody26 rikal, ze je to ted o stesti, az se to proste chytne, tak neivm nonebo moc tlacim na pilu a proste to tim tuplem nejde no
No hele na to jak se snažíte dlouho, já bych to už řešila. jestli ti je 30 a snažíte se nějaké intenzivně
. Moje doktorka byla v tomhle laxní, po dvou nevydarenych tehotenstvi mi řekla: to se prostě stává…tak jsem ji změnila a nový doktor mi hned vzal krev na stitnou žlázu a cítila jsem aspoň že má snahu…ale říct mi někdo že to je o štěstí po takové době snažení ![]()
@kudlanka96 To mě taky mrzí
Je to nějaké složité všechno…
No já jsem na to tenhle měsíc zvědavá, mám delší cykly (32 dní) a ten minulý měsíc mi s tím asi trochu ještě zamíchal.
Jak dlouho se snažíte? ![]()
@Melody26 píše:
Pro kolik lidi máte svatbu? My máme mít v květnu a stále doufám
@Melody26 ja prave vymenila lekare, mam ted sikovneho, vyhalseneho, chce k nemu jit sna dkazda tady od nas. Snazi se od prvni navstevy, mam za sebou i autovakcinu na miru, pomohl aale vse se zase vratilo..udela mi veskera vysetreni, vse mam v poradku, to same muj pritel spermiogram na jednicku. Kazdy mesic chodim v dobe ovulace na ultrazvuk a konzultujeme, uzivam clostikbegyt a take jsem mel ajednu injekci na podporu ovulace. ![]()
@Melody26 my to osekali na svedky s partnery, takze nas bude max.10
Tak jestli mohu, přidávám se i já.
O malé se snažíme tak od prosince, v září jsem byla na revizi dělohy pro ZT v 8 týdnu. Předtím se zadařilo hned na poprvé a to byl pouze jeden styk v době plodných dnů.
Teď zatím stále nic. Ovulace nyní proběhla nebo probíhá
Nedělám zatím ovu testy a neměřím BT, snažím se tak nějak intuitivně. Jelikož v době ovulace mám bílkovitý hlen a celkem bolesti tak cca vím, kdy mám plodný dny. Pokud by se dlouhodobě nedařilo, určitě začnu s měřením BT. Akorát tedy tento cyklus mám nějaký zlváštní
1.4. se objevil plodný hlen, 3.4. začlo pobolívání v podbřišku. Ještě dnes mě popíchavá a pobolívá v podbřišku, výtok je ale už jiný, ale pořád je ho poměrně dost. Podle bolesti si myslím, že ovu ještě neproběhla, podle výtoku nevím
Každopádně ještě pojistíme
Nemáte třeba někdo, kdo měří bt nebo dělá testíky, podobnou zkušenost a ví, kdy ovu proběhla?
děkuji
Jinak přeji všem hodně štěstí ve snažení!!!
@weu91 my v lednu jednou a zadařilo se právě na první pokus, ale neúspěšně.. Tak teď budeme první měsíc od revize zkoušet znova. Jak dlouho vy? 🙂 a jinak s tou svatbou, do kdy to necháváte, než to definitivně rozseknete? My máme v červenci, uvidíme asi do května a pak se to snad už ukáže, zda ano nebo ne.. ![]()
@kudlanka96 To mě mrzí. Tak ať je lépe a vyjde to zase krásně brzy
My tomu nechali v říjnu volný průběh a teď poprvé se zadařilo v podobě zpoždění, dvou čárek a pak konec :/
Hele my chtěli svatbu.. fakt velkou
Máme velké rodiny, spoustu přátel, s nimiž jsme jejich dny také sdíleli.. Chtěli jsme pohodový víkend se zábavou a sportem na našem dětském táboře a nakonec to bylo 120 dospělých a 25 dětí!
![]()
Tak to už víme, že nepůjde.. Tak teď řešíme, že bychom chtěli jen v nejužším rodinném kruhu u nás kousek od domu na louce u lesa.. Musím zajít na úřad se pak nějak zeptat, jestli vidí 23.5 vůbec reálně aspoň takto ![]()
@weu91 píše:
@Melody26 My máme mít 23. května, ale už tomu nevěřím
No já furt doufám ale nahradni termín jsme si radši rezervovali tak uvidíme no ![]()