Snažení duben2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3110
6.4.20 09:19
@LBL píše:
@weu91 Ja!!! ☺️️ A 18.4.mam I svatbu, tak se musi podarit.

Pro kolik lidi máte svatbu? My máme mít v květnu a stále doufám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
6.4.20 09:22

@Melody26 rikal, ze je to ted o stesti, az se to proste chytne, tak neivm no :-( nebo moc tlacim na pilu a proste to tim tuplem nejde no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
6.4.20 09:26
@Lilianka1990 píše:
@Melody26 rikal, ze je to ted o stesti, az se to proste chytne, tak neivm no :-( nebo moc tlacim na pilu a proste to tim tuplem nejde no

No hele na to jak se snažíte dlouho, já bych to už řešila. jestli ti je 30 a snažíte se nějaké intenzivně :). Moje doktorka byla v tomhle laxní, po dvou nevydarenych tehotenstvi mi řekla: to se prostě stává…tak jsem ji změnila a nový doktor mi hned vzal krev na stitnou žlázu a cítila jsem aspoň že má snahu…ale říct mi někdo že to je o štěstí po takové době snažení :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
6.4.20 09:27

@kudlanka96 To mě taky mrzí :( Je to nějaké složité všechno…

No já jsem na to tenhle měsíc zvědavá, mám delší cykly (32 dní) a ten minulý měsíc mi s tím asi trochu ještě zamíchal.

Jak dlouho se snažíte? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
6.4.20 09:33
@Melody26 My máme mít 23. května, ale už tomu nevěřím :(
@Melody26 píše:
Pro kolik lidi máte svatbu? My máme mít v květnu a stále doufám :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
6.4.20 09:57

@Melody26 ja prave vymenila lekare, mam ted sikovneho, vyhalseneho, chce k nemu jit sna dkazda tady od nas. Snazi se od prvni navstevy, mam za sebou i autovakcinu na miru, pomohl aale vse se zase vratilo..udela mi veskera vysetreni, vse mam v poradku, to same muj pritel spermiogram na jednicku. Kazdy mesic chodim v dobe ovulace na ultrazvuk a konzultujeme, uzivam clostikbegyt a take jsem mel ajednu injekci na podporu ovulace. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
6.4.20 10:19

AHOJKY HOLKY TAK JÁ DNES 1DPO JE TU NĚKDO TAKOVÝ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
6.4.20 10:41

@Melody26 my to osekali na svedky s partnery, takze nas bude max.10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
6.4.20 10:46

Tak jestli mohu, přidávám se i já. :D O malé se snažíme tak od prosince, v září jsem byla na revizi dělohy pro ZT v 8 týdnu. Předtím se zadařilo hned na poprvé a to byl pouze jeden styk v době plodných dnů. :lol: Teď zatím stále nic. Ovulace nyní proběhla nebo probíhá :lol: Nedělám zatím ovu testy a neměřím BT, snažím se tak nějak intuitivně. Jelikož v době ovulace mám bílkovitý hlen a celkem bolesti tak cca vím, kdy mám plodný dny. Pokud by se dlouhodobě nedařilo, určitě začnu s měřením BT. Akorát tedy tento cyklus mám nějaký zlváštní :D 1.4. se objevil plodný hlen, 3.4. začlo pobolívání v podbřišku. Ještě dnes mě popíchavá a pobolívá v podbřišku, výtok je ale už jiný, ale pořád je ho poměrně dost. Podle bolesti si myslím, že ovu ještě neproběhla, podle výtoku nevím :lol: Každopádně ještě pojistíme :mrgreen: Nemáte třeba někdo, kdo měří bt nebo dělá testíky, podobnou zkušenost a ví, kdy ovu proběhla? :D děkuji :* Jinak přeji všem hodně štěstí ve snažení!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
6.4.20 10:47

@weu91 my v lednu jednou a zadařilo se právě na první pokus, ale neúspěšně.. Tak teď budeme první měsíc od revize zkoušet znova. Jak dlouho vy? 🙂 a jinak s tou svatbou, do kdy to necháváte, než to definitivně rozseknete? My máme v červenci, uvidíme asi do května a pak se to snad už ukáže, zda ano nebo ne.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
6.4.20 12:56

@kudlanka96 To mě mrzí. Tak ať je lépe a vyjde to zase krásně brzy :) My tomu nechali v říjnu volný průběh a teď poprvé se zadařilo v podobě zpoždění, dvou čárek a pak konec :/

Hele my chtěli svatbu.. fakt velkou :D Máme velké rodiny, spoustu přátel, s nimiž jsme jejich dny také sdíleli.. Chtěli jsme pohodový víkend se zábavou a sportem na našem dětském táboře a nakonec to bylo 120 dospělých a 25 dětí! :oops: :lol:

Tak to už víme, že nepůjde.. Tak teď řešíme, že bychom chtěli jen v nejužším rodinném kruhu u nás kousek od domu na louce u lesa.. Musím zajít na úřad se pak nějak zeptat, jestli vidí 23.5 vůbec reálně aspoň takto :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
6.4.20 13:04

@weu91 já ovu snad kolem 16tého :-) uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
6.4.20 13:04
@weu91 píše:
@Melody26 My máme mít 23. května, ale už tomu nevěřím :(

No já furt doufám ale nahradni termín jsme si radši rezervovali tak uvidíme no :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1273
6.4.20 13:05

Tak dnes 9DC zítra začínám s ovu testama tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
6.4.20 13:11

@karmik A měříš teplotu nebo děláš testy..? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí