Snažení duben2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
361
5.4.20 09:22

@Jíťa95 Jiti a nezkoušelas kontryhelovy čaj? Upravuje cyklus a nevím, zda to bylo přímo ním, ale cítila jsem ovulaci i po revizi po 14 dnech a přesně 28 dní na to ms - myslím, že mi hodně pomohl to tam dole nastartovat a dát rychle do pořádku…možná by ti mohl pomoct :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1273
5.4.20 09:48

@Jíťa95 tak to klapne a bude to pěkne testování moc ti držím pěsti :) nám všem.
Já to chci začít řešit až nebude taková situace moje doktorka je doma je tam jen primář a ještě jeden doktor a berou stejně jen těhotné a akutní tak počkám na ten rok snazeni a pak :) co se má stát se stane 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jíťa95
5.4.20 10:42

@kudlanka96 Ahojky, děkuji za typ, zatím jsem nezkoušela, už asi počkám do gyndy :think:

@Baruuskaa můj už ordinuje normálně naštěstí :lol:

• Citovat
  • Upravit
633
5.4.20 10:54

@Jíťa95
Ahhoj :mavam: taky mame ty gely. Bylo by dobre, kdyby ses na tu prevenci objednala pred ovulaci nejak. Aspon se doktorka podiva, jakou mas sliznici a jak velky maas folikul, prostě jestli je to na ovu nachystane. My se snažíme od srpna :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1273
5.4.20 13:10

@Jíťa95 no moje doktorka zatím ne ale furt je tam primář a druhý doktor že :mrgreen: ale k doktorce nechci moc chodit zbytečně protože přece jen jsou tam kolikrát těhotné a horší případy. Raději si čtu a zkouším různý věci teď mám Teda po dlouhé době jen ten femibion ale to jen kvůli tomu že je tam rozstepena ta kyselina listová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
5.4.20 14:40

Holky já dnes 6 den…dneska ještě trošku špiním, každopádně včera mě tak bolelo břicho, jak při ovu…že jsem si ze srandy dnes ráno udělala test a druhá čárka tam je slabší…setkaly jste se někdy s ovulkou v menzes? Já teda myslím, že je to zásluha ještě hormonů z ivf…ale i tak je to zvláštní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jíťa95
5.4.20 15:04

@Terina91 já jdu bohužel týden po ovulaci :roll:

@Baruuskaa já jsem zvědavá co mi poradí…

Každopádně ve čtvrtek skončila a od včera zase špiním a krvácím občas :zed: nechápu co to zas je :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
1273
5.4.20 15:13

@karmik třeba už jen nabiha ovulace taky jsem se stim několikrát setkala a měla jsem ovu třeba 10DC… Místo 13DC sleduj dal ale tu čárku tam můžes mít klidně celý cyklus
@Jíťa95 třeba už to máš jen nervama nebo pozůstatky :mrgreen: neves hlavu nějak to dopadne :) a myslím si že dobře. Já jsem si s doktorama zažila svy teď jsem ráda že jsem tam kde jsem zaplať pan bůh Teda. Tento měsíc ti to klapne uvidis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1273
5.4.20 15:26

@karmik pokud nemáš ten test vyloženě silný neřešila bych to kdyztak pošli fotku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
5.4.20 15:27
@karmik píše:
Holky já dnes 6 den…dneska ještě trošku špiním, každopádně včera mě tak bolelo břicho, jak při ovu…že jsem si ze srandy dnes ráno udělala test a druhá čárka tam je slabší…setkaly jste se někdy s ovulkou v menzes? Já teda myslím, že je to zásluha ještě hormonů z ivf…ale i tak je to zvláštní.

Já mám třeba druhou čárku na ovu testu celý cyklus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jíťa95
5.4.20 15:40

@Baruuskaa já loni měla těžký rok :pocitac: doufám, že se nám zadaří, než se zdraví zase po💩

• Citovat
  • Upravit
1273
5.4.20 15:42

@Jíťa95 no něco málo si pamatuju ale věřím že tenhle měsíc je tvůj :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jíťa95
5.4.20 16:49

@Baruuskaa snad jo :zed: nebo se už zblázním  :(

• Citovat
  • Upravit
1273
5.4.20 16:55

@Jíťa95 taky si to říkám nejvíce mě rozhodlo to biochemické :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jíťa95
5.4.20 18:30

@Baruuskaa ach jo já nevím co to tělo blbne, říkám si jestli nebyl třeba SP… Test jsem nezkoušela, protože jsem to dostala i dřív :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex