Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kudlanka96 to máš dobrý, že to manžel dá. U nás je sex tak jednou týdně, takže kdybych to nezjistovala a pak ho ve vhodnou dobu nepremluvila, neměli bychom snad ani první dítě ![]()
@svapi
teď když je ta karanténa, tak máme oba chuť, snad to tedy půjde… ![]()
@Monička43
Ahoj
dle teploty byla ovu 17DC, ale aplikace si neni jista, proto tam je ta čára prerusovana. Pouzivam stejnou appku. Zaznamenavej si do ni co nejvic veci, i pozitivní ovni ovu testy, konzistence hlenu apod. Pak si je aplikace vic jista. Ale, ze byl pozitivni test 13 DC, to je divne. Vetsinou ovu probehne do 2 dnu, ale 5 dni je dost. ![]()
@Terina91 ovu test mám vždy pozitivní poslední den nejnižší teploty, tak je nemusím řídit podle toho co mi řekne aplikace, ale přímo jen naměřenou teplotou. Takže ovulece první den zvýšené teploty. Ale tohle se mi ještě nestalo, tak nevím co si o tom myslet
ach jo.. 😪
@Terina91 a podle bolesti prsou a pletí mi taky sedí 17 DC. Tak potom nechápu ten ovulační test
@Monička43
Koukni na muj graf. Ovulace potvrzena 20 DC a 21DC a 22DC sem mela pozitovni ovu test
a to bylo po ovu, takze taky nevim coto…
@Terina91 tak babo raď potom 🤣 🤣 teď mi je to naštěstí díky Korona docela jedno, chodím do práce jen na ranní, takže stíháme sex on den. Takže pojištěno určitě je. Horší je to v normálním pracovním zápřahu, to se s přítelem hodně míjíme, on vstává do práce v 5 a já chodím z práce v 1 ráno, takže to musím v době ovu řešit nějakou náhlou virózu, dovolenou, nebo jinou výmluvou a po třičtvrtě roku už to začíná být podezřelé
![]()
@svapi já mívám poslední den nízké teploty teprve pozitivní ovu test ![]()
Přesně, neměla bys před testováním 2 hodiny pít ani curat a pak postupovat podle návodu. Já to někdy nevydrzim a testují už po hodině, pak je ta testovací čárka slabší.
Ahojky holky, můžu se k vám přidat?
Loni v červenci jsem vysadila antikoncepci a od té doby si nedáváme pozor, ale ofiko se snažíme od září
už mi z toho začíná hrabat
poslední dvě ms jsem ořvala, navíc mám krátké cykly ![]()
@Jíťa95 taky furt nic? Já jsem Teda nevysazovala HA ale snažíme se stejně a včera se mi po celé době snazeni povedlo po sexu usnout takže ráno umýt
asi to má něco do sebe tak to zkusím i v době ovu ![]()