Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky jsem tu nová, je mi 24 a snažíme se o první mimi.Ráda bych si vyměňovala zkušenosti, rady, ale i jen tak popovídala. Témata o snažilkách 2011 tu sice jsou, ale každý už se tam zná, tak bych ráda, abychom si utvořili skupinku a poznali se pěkně od začátku. Těším se ![]()
Ahoj, tak my se načneme snažit od března… mohu se sem tedy přidat? Alena v dubnu mi bude 25… první dceru máme té byly ted v 9. dva roky.. čekali jsme na ni 2,5roku
to jsem ráda že tu nezůstnu sama, my se snažíme už od září a zatím nic, začíná mi to lézt na mozek, a pomůže mi když si můžu s někým psát a povídat.......březen je za dveřmi…kéž by se brzy zadařilo, co? byly by vánoční miminka ![]()
já jsem Lenka. …teda 2,5 roku je hrozná doba......to si neumím představit…a dopadlo to přirozeně?
no byla to doba … ano přirozeně v tu nejnevhodnější dobu… doma papíry na rozvod a ![]()
…tak klobouk dolů, že jsi to všechno zvládla.....
já včera udělala po 34DC těhu test a nic, tak jsem ještě odpoledne vzteky odjela k doktorce…ta mi zjistila mooc nízkou děl. sliznici k tomu nepravid. cykly a napsala utrogestan- no to jsem zvědavá
.......říkala jsem si, že vysadím ha a hned to bude.....no optimismus mě přešel ![]()
Leni no ty jsi mi teda číslo… vysazovala jsem půl roku před plánovaným těhu a nic.. někomu to vyjde na první pokus těm to závidím
..každý má asi svůj čas, ale budu se snažit tomu pomoci.....
tak třeba teď ti to vyjde zas naopak hned-moc přeju ![]()
Ahoj holky
, mohla bych se k vám přidat? Zatím jsem jen nakukovala do podobných diskusí, které jsou už ale dost rozjeté
My se chceme začít snažit o první miminko ![]()
Leni dík doufám, že se to povede … když ne tak máme času dost..
Emik přidej se jsme tu dvě ![]()
Ahoooj… od března se začínáme snažit o 2.mimi, aby náš bobeš měl brzy sourozence
Sice tu nejsem úplně nová, ale moc lidiček tu opravdu neznám, tak bych taky ráda poklábosila s pár prima ženskýma … ![]()
.....klárko máte krásnýho bobíska…taky bych takové brala ![]()
..holky vy co máte už mimi…nějaká rada nebo doporučení pro nás začínající by nebyla?......
hlavně prosím nepsat nemyslet na to- to by mě museli zabít ![]()
Barbarko, v březnu. Taky jsem teď zažila menší zklamání, sice jsme se nesnažili, ale říkala jsem si, že kdyby to už vyšlo, bylo by to fajn - a byla z toho tak akorát cysta
V pátek jsem byla na gyneko zákroku, teď čekám na ms a pak startujem ![]()
…tak emi tentokrát ti tu MS přeju brzy, ale pak už na dlouhou dobu žádnou
.........já jsem dnes 1DC a ovulku mívám až kolem 21 DC takže času dost…