Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chtěla bych Vás poprosit o radu.Mám nepravidelny cyklus a za nedlouho jsme objednaní do CAR na první konzultaci.Avšak tento měsíc se mi přihodilo to co ještě nikdy.37 DC jsem slabě zašpinila a druhý den se objevil růžový výtok.Normálně se mi tak pomalu rozjíždí menstruace i když špinění trvá tak týden jenže tohle byla poslední známka.TT negativní a už 4 den cítím velice nepříjemnou bolest v kříži jako na ms dnes je to 43DC myslíte, že by mohlo ještě jít o těhotenství?Tento měsíc jsem teploty neměřila takže nedokážu říct jestli byla ovu.Normální délka měho cyklu je 32-36 uf vyčerpávající budu ráda, když někdo poradíte.Je tu někdo kdo zažíval podobný problém?
Mohlo by se jednat o nidační krvácení…vajíčko se uhnizďuje. To by odpovídalo tomu slabému špinění i ještě negativnímu TT. Zkusila bych zajít na krev na hcg jako samoplátce, to už by mělo stoupat.
keby slo o nidaciu ako pise kakika, tak tehotensky test- hocijaky, by mal ukazat pozitivny vysledok do siedmich dni, citlivy test- napr. mamatest do dvoch az styroch dni po nidacii.
ak bude stale negativny, moze sa jednat o zapal, alebo cystu alebo ides anovulacny cyklus ![]()
Ahoj Verčo,
stalo se mi něco podobného, tak ti o tom napíšu. Měla jsem cykly vždy pravidelné - MS chodila 26-28.DC, ale bohužel kvůli syndromu PCO mám nejspíš anovulační cykly a proto mi lékař zkusil nasadit Clostil. A třetí měsíc užívání Clostilu najednou MS dorazila ve 29.DC ale divná - přesně jak popisuješ ty. Jen slabounké špinění a pak růžový výtok a pak už nic. Tt byl také negativní a proto jsem na těhulkovství nevěřila a objednala jsem se k Dr. Podle UTZ cysta jako blázen (prý přehnaná reakce na Clostil a tudíž už ho nesmím užívat) a proto MS nikde. Píchli mi agolutin a dali vitamínky na cystu. Nyní už je cysta pryč a tak čekám, protože cykly mám teď pořád rozházené. Jinak do CAR máme jít v červnu, rovnou na IVF, protože máme hodně špatný SPG.
Přeju hodně štěstí a brzké //! ![]()
Děkuji za odpovědi na můj problém avšak clostík jsem brala taky asi 8 měsíců ale teď už jsem dva měsíce bez něj připadá mi od doby co jsem ho brala, že je ms snad ještě víc rozházená.Cysta???
mno možné by to bylo ale teď nevím co mám dělat do CARU jdu za 14 dní a když půjdu na vyvolávací injekci budu se muset přeobjednat ach jo…Vyčkám do pátku a pak zkusím udělat test ale připadá mi divné, že by mě takhle bolelo v zádech kdyby šlo o těhotenství.Kéž by to bylo uhnízdění miminka to špinění ![]()
Ještě jsem se chtěla zeptat nevíte kam je možné v Praze jít na tu krev jako samoplátce z Prahy přímo nejsem ale někam bych si kdyžtak dojela
aha, Ty uz si 6 dni po tom spineni. ak Ti este test neukazal, tak na 99% tehotna nie si ![]()
cysta sa moze urobit aj ked clostil neberies.
ak normalne merias BT, tak odmeraj rano, aby si aspon videla, ci mas predovulacne alebo poovulacne teploty.
cysta brzdi ms a moze sposobovat aj tie bolesti chrbta
najlepsie by bolo skocit na sono.
Souhlasím, protože mě paradoxně vůbec nebolelo z té cysty břicho, ale levý bok a vystřelovalo mi to až do zad, dolu do beder. A Dr. mi říkal, že to může způsobovat právě ta cysta.
Takže pokud ti test pořád ukazuje jen /, tak se objednej k lékaři a ať ti udělá UTZ, uvidí to hned, neboj a dostaneš vit.B a kys. listovou a do měsíce by měla být cysta pryč. Ale měl by ti to Dr. zase po tom měsíci zkontrolovat a ujistit se, že opravdu zmizela! Aspoň u mne to tak bylo a říkal mi, že pokud cysta nezmizí, tak nemůžeme vůbec nic dělat (jako že nemůžeme dělat stimulaci před IVF, tam u toho nesmí být cysty). Přeju hodně štěstíčka a dej vědět, co to bylo! ![]()
Takže dnes jsem navštívila jako 43 DC gynekologa bylo mi řečeno, že zdravotně jsem naprosto v pořádku a dle uz pry ovulace zdárně proběhla ovšem nejspíše až po 25 DC tudíž nevím opět vůbec nic jen, že cysta tím problémem nebyla
na uz těhotenství neviděl.Takže kde je ten problém…??? pokud to nedostanu do 14 dnů mám přijít na krev.Mluvil o narostlé sliznici a o tom, že slabé špinění mohlo být buď zahnízdování mimíska nebo ovulace a nebo taky nic…Takže mě čeká čekání a zase jen čekání.Záda a bříško pořád bolí… ![]()
Obnovuji diskuzi.
Cyklus mám pravidelný zhruba 25-27 dní. Tento měsíc ovšem přišlo pouze špinění 23 a 24 den cyklu. Dnes jsem 32DC a MS nikde. Mám nafouklé břicho a pocit, že to každý den dostanu. Ovšem nic
TT negativní- ovu byla 100% na Silvestra. Takže těhu opravdu nejsem.