Slabé špinění a MS nikde

20
23.2.11 11:19

Slabé špinění a ms nikde

Chtěla bych Vás poprosit o radu.Mám nepravidelny cyklus a za nedlouho jsme objednaní do CAR na první konzultaci.Avšak tento měsíc se mi přihodilo to co ještě nikdy.37 DC jsem slabě zašpinila a druhý den se objevil růžový výtok.Normálně se mi tak pomalu rozjíždí menstruace i když špinění trvá tak týden jenže tohle byla poslední známka.TT negativní a už 4 den cítím velice nepříjemnou bolest v kříži jako na ms dnes je to 43DC myslíte, že by mohlo ještě jít o těhotenství?Tento měsíc jsem teploty neměřila takže nedokážu říct jestli byla ovu.Normální délka měho cyklu je 32-36 uf vyčerpávající budu ráda, když někdo poradíte.Je tu někdo kdo zažíval podobný problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16694
23.2.11 11:29

Mohlo by se jednat o nidační krvácení…vajíčko se uhnizďuje. To by odpovídalo tomu slabému špinění i ještě negativnímu TT. Zkusila bych zajít na krev na hcg jako samoplátce, to už by mělo stoupat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
23.2.11 12:34

keby slo o nidaciu ako pise kakika, tak tehotensky test- hocijaky, by mal ukazat pozitivny vysledok do siedmich dni, citlivy test- napr. mamatest do dvoch az styroch dni po nidacii.

ak bude stale negativny, moze sa jednat o zapal, alebo cystu alebo ides anovulacny cyklus :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1643
23.2.11 13:30

Ahoj Verčo,
stalo se mi něco podobného, tak ti o tom napíšu. Měla jsem cykly vždy pravidelné - MS chodila 26-28.DC, ale bohužel kvůli syndromu PCO mám nejspíš anovulační cykly a proto mi lékař zkusil nasadit Clostil. A třetí měsíc užívání Clostilu najednou MS dorazila ve 29.DC ale divná - přesně jak popisuješ ty. Jen slabounké špinění a pak růžový výtok a pak už nic. Tt byl také negativní a proto jsem na těhulkovství nevěřila a objednala jsem se k Dr. Podle UTZ cysta jako blázen (prý přehnaná reakce na Clostil a tudíž už ho nesmím užívat) a proto MS nikde. Píchli mi agolutin a dali vitamínky na cystu. Nyní už je cysta pryč a tak čekám, protože cykly mám teď pořád rozházené. Jinak do CAR máme jít v červnu, rovnou na IVF, protože máme hodně špatný SPG.
Přeju hodně štěstí a brzké //! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
23.2.11 14:43

Děkuji za odpovědi na můj problém avšak clostík jsem brala taky asi 8 měsíců ale teď už jsem dva měsíce bez něj připadá mi od doby co jsem ho brala, že je ms snad ještě víc rozházená.Cysta??? :-( mno možné by to bylo ale teď nevím co mám dělat do CARU jdu za 14 dní a když půjdu na vyvolávací injekci budu se muset přeobjednat ach jo…Vyčkám do pátku a pak zkusím udělat test ale připadá mi divné, že by mě takhle bolelo v zádech kdyby šlo o těhotenství.Kéž by to bylo uhnízdění miminka to špinění :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
23.2.11 14:46

Ještě jsem se chtěla zeptat nevíte kam je možné v Praze jít na tu krev jako samoplátce z Prahy přímo nejsem ale někam bych si kdyžtak dojela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
23.2.11 19:06

aha, Ty uz si 6 dni po tom spineni. ak Ti este test neukazal, tak na 99% tehotna nie si :-(

cysta sa moze urobit aj ked clostil neberies.

ak normalne merias BT, tak odmeraj rano, aby si aspon videla, ci mas predovulacne alebo poovulacne teploty.

cysta brzdi ms a moze sposobovat aj tie bolesti chrbta :-? najlepsie by bolo skocit na sono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1643
24.2.11 08:40

Souhlasím, protože mě paradoxně vůbec nebolelo z té cysty břicho, ale levý bok a vystřelovalo mi to až do zad, dolu do beder. A Dr. mi říkal, že to může způsobovat právě ta cysta.
Takže pokud ti test pořád ukazuje jen /, tak se objednej k lékaři a ať ti udělá UTZ, uvidí to hned, neboj a dostaneš vit.B a kys. listovou a do měsíce by měla být cysta pryč. Ale měl by ti to Dr. zase po tom měsíci zkontrolovat a ujistit se, že opravdu zmizela! Aspoň u mne to tak bylo a říkal mi, že pokud cysta nezmizí, tak nemůžeme vůbec nic dělat (jako že nemůžeme dělat stimulaci před IVF, tam u toho nesmí být cysty). Přeju hodně štěstíčka a dej vědět, co to bylo! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
24.2.11 16:16

Takže dnes jsem navštívila jako 43 DC gynekologa bylo mi řečeno, že zdravotně jsem naprosto v pořádku a dle uz pry ovulace zdárně proběhla ovšem nejspíše až po 25 DC tudíž nevím opět vůbec nic jen, že cysta tím problémem nebyla :-(na uz těhotenství neviděl.Takže kde je ten problém…??? pokud to nedostanu do 14 dnů mám přijít na krev.Mluvil o narostlé sliznici a o tom, že slabé špinění mohlo být buď zahnízdování mimíska nebo ovulace a nebo taky nic…Takže mě čeká čekání a zase jen čekání.Záda a bříško pořád bolí… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.12 10:09

Obnovuji diskuzi.
Cyklus mám pravidelný zhruba 25-27 dní. Tento měsíc ovšem přišlo pouze špinění 23 a 24 den cyklu. Dnes jsem 32DC a MS nikde. Mám nafouklé břicho a pocit, že to každý den dostanu. Ovšem nic :-( TT negativní- ovu byla 100% na Silvestra. Takže těhu opravdu nejsem.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí