Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky
, potřebovala bych poradit. S přítelem se snažíme už dva roky o prcka a pořád nic… Zkusily jsme nasadit vit. Selen zinek, a Vitamín E. A teď jsem měla dostal 12.12. Menstruaci ale ta do dneška nedorazila, je mi to nějaké divné mívám to přesné jak hodinky, vždy preď mens mě bolely prsa a v podbříšku teď nic… A zkoušela jsem dělat těhotenský test ale asi brzo byl negativní ://… Myslíte že se to mohlo konečně povést a udělat další testík, nebo to může být nějaký jiný problém?? Předem díky za opovědi ![]()
A kdy jsi dělala ten test? Kdyžtak zkus znovu, týden po vynechání už by něco mělo být vidět… Nebo si dojdi na krev jako samoplátce. Držím palce ![]()
@Michelle_M
Asi před třema dny.. Bylo to asi moc brzo ale nevydržela sem to..
![]()
Dneska koupím a zkusím zítra ráno udělat.. A díky ![]()
Já si první test dělala v neděli ráno (to už jsem měla pár dní zpoždění - myslím že 6, ale u mě nic neobvyklého) a test byl jasně negativní, asi po půl hodině se tam najednou objevil hodně slabý duch. Nevěnovala jsem tomu pozornost. Druhý test jsem si dělala v úterý ráno. Opět negativní, ale po cca 20 min. opět duch., to už jsem trošku zbystřila (stále zpoždění a bolest prsou). Ale dál jsem to nebrala vážně a dokonce jsem si dala v práci skleničku šampaňského. No a ve středu večer (v návodu radí dělat si testy ráno) byl jasně pozitivní během pár sekund (to jsem teda použila jinou značku a byl to ten nejlacinější test z drogérky který jsem narychlo v osm večer sehnala). Držím palce ať to vyjde, byl by to krásný dáreček
.
@Majuškaa123 Máš fotku testu?
Jinak pár dní zpoždění je normální… ![]()
@Mallti
Kterou fotku myslíš přímo ten test co jsem si dělala?
já vím že je to normální ale vždycky i týden před mě bolelo v podbříšku a vždy mě šílěne bolely prsa nemohla jsem mít ani podprsenku
a teď právě to mám spožděné 9 dní a nebolí mě ani prsa ani v podbříšku a to mi je divné protože sem to měla přesne na den a někdy i na hodinu..
.. A měly jsme s přítelem nechráněný sex na ovulku víš takže náhoda je blbec.. ![]()
@K92 taky bych chtěla takový dáreček
.. Všichni okolo mají děti nechtěně a co my se snažíme 2 roky pořád nic…
zkusím testík a uvídime. A jinak moc gratuluji ![]()
@Majuškaa123 Ta je hodně mázlá, takže to fakt nic neuvidím, ale tak uvidíš co se z toho vyklube…
Za pár dní bych zkusil znova nebo jdi na krev
![]()
@Mallti zkoušela jsem vyfotit víckrát ale vždy mi to zůstalo takhle..
ale věř mi že tam není ani ten nejmíň viděný duch
.. uvidím, jestli se dneska dostanu do lekarny zkusím zítra ráno test a jak nic tak po Vanocích si zajdu na gyndu ![]()
Ahoj dámy, doufám, že nevadí, když se přidám do konverzace. Už máme s manželem jedno dítě 18 měsíční dcerku. Asi 4 měsíce se snažíme o druhé a zatím nic. Měla jsem i blbí cyklus 36-41 dní takže hrůza. Dr mi dala FEM + tak jsem brala min měsíc. To mi upravilo cyklus na 29 dní a přišlo mi, že mi to zastavilo ovulaci. Tak tento měsíc neberu. Ted by mi měl probíhat ovulka, tak se snažíme. Uvidím, už bych si tak přála, aby to zabralo
. Tak vám přeji hodně štěstí. Budu ráda, když si budu mít s kým pokecat o tom.