Snažení o dítě

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20.12.17 10:26

Snažení o dítě

Ahoj holky :), potřebovala bych poradit. S přítelem se snažíme už dva roky o prcka a pořád nic… Zkusily jsme nasadit vit. Selen zinek, a Vitamín E. A teď jsem měla dostal 12.12. Menstruaci ale ta do dneška nedorazila, je mi to nějaké divné mívám to přesné jak hodinky, vždy preď mens mě bolely prsa a v podbříšku teď nic… A zkoušela jsem dělat těhotenský test ale asi brzo byl negativní ://… Myslíte že se to mohlo konečně povést a udělat další testík, nebo to může být nějaký jiný problém?? Předem díky za opovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3274
20.12.17 10:34

Věřím že se povedlo, držím palce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14573
20.12.17 10:39

A kdy jsi dělala ten test? Kdyžtak zkus znovu, týden po vynechání už by něco mělo být vidět… Nebo si dojdi na krev jako samoplátce. Držím palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.17 10:43

@Michelle_M
Asi před třema dny.. Bylo to asi moc brzo ale nevydržela sem to.. :D :zed:
Dneska koupím a zkusím zítra ráno udělat.. A díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K92
2025
20.12.17 10:54

Já si první test dělala v neděli ráno (to už jsem měla pár dní zpoždění - myslím že 6, ale u mě nic neobvyklého) a test byl jasně negativní, asi po půl hodině se tam najednou objevil hodně slabý duch. Nevěnovala jsem tomu pozornost. Druhý test jsem si dělala v úterý ráno. Opět negativní, ale po cca 20 min. opět duch., to už jsem trošku zbystřila (stále zpoždění a bolest prsou). Ale dál jsem to nebrala vážně a dokonce jsem si dala v práci skleničku šampaňského. No a ve středu večer (v návodu radí dělat si testy ráno) byl jasně pozitivní během pár sekund (to jsem teda použila jinou značku a byl to ten nejlacinější test z drogérky který jsem narychlo v osm večer sehnala). Držím palce ať to vyjde, byl by to krásný dáreček :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
20.12.17 10:55

@Majuškaa123 Máš fotku testu? :) Jinak pár dní zpoždění je normální… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.17 11:09

@Mallti
Kterou fotku myslíš přímo ten test co jsem si dělala? :D já vím že je to normální ale vždycky i týden před mě bolelo v podbříšku a vždy mě šílěne bolely prsa nemohla jsem mít ani podprsenku :D a teď právě to mám spožděné 9 dní a nebolí mě ani prsa ani v podbříšku a to mi je divné protože sem to měla přesne na den a někdy i na hodinu.. :D.. A měly jsme s přítelem nechráněný sex na ovulku víš takže náhoda je blbec.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.17 11:12

@K92 taky bych chtěla takový dáreček :D.. Všichni okolo mají děti nechtěně a co my se snažíme 2 roky pořád nic… :zed: zkusím testík a uvídime. A jinak moc gratuluji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.17 11:18

@Mallti nic zajimavèho tam neuvidíš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
20.12.17 11:22

@Majuškaa123 Ta je hodně mázlá, takže to fakt nic neuvidím, ale tak uvidíš co se z toho vyklube… :) :D Za pár dní bych zkusil znova nebo jdi na krev :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.17 11:27

@Mallti zkoušela jsem vyfotit víckrát ale vždy mi to zůstalo takhle.. :D ale věř mi že tam není ani ten nejmíň viděný duch :D :D.. uvidím, jestli se dneska dostanu do lekarny zkusím zítra ráno test a jak nic tak po Vanocích si zajdu na gyndu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
20.12.17 15:36

Zdravím

Ahoj dámy, doufám, že nevadí, když se přidám do konverzace. Už máme s manželem jedno dítě 18 měsíční dcerku. Asi 4 měsíce se snažíme o druhé a zatím nic. Měla jsem i blbí cyklus 36-41 dní takže hrůza. Dr mi dala FEM + tak jsem brala min měsíc. To mi upravilo cyklus na 29 dní a přišlo mi, že mi to zastavilo ovulaci. Tak tento měsíc neberu. Ted by mi měl probíhat ovulka, tak se snažíme. Uvidím, už bych si tak přála, aby to zabralo :). Tak vám přeji hodně štěstí. Budu ráda, když si budu mít s kým pokecat o tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
20.12.17 21:48

@Majuškaa123 Víš, kdy jsi měla ovulaci a jestli vůbec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí