Měření bazální teploty při směnném provozu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17
18.12.17 18:17

Měření bazální teploty při směnném systému

Ahoj holky :mavam: chci se zeptat, bazálka se vážně musí meřit každý drn ve stejný čas? Protože já jak dělám na směny, tak každý týden vstávám jinak :think: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
68920
18.12.17 18:40

Při směnném provozu je to složitější, ale mělo by to jít. Důležité je hned po probuzení minimálně po 4 hodinách spánku. Takže při ráci na směny to bude logicky pokaždé v jinou denní dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
18.12.17 18:51

@ugluk super, dekuju moc. Nevedela sem jak to udelat… nocni a odpoledni by jeste sla nejak zkombinovat, ze bych si po nocni dala budik a jen zmerila a spala dal. Ale ta ranni mi do toho nejde zakomponovat :) tak abych to zas nemerila zbytecne. Tak to zkusim. ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
18.12.17 20:12

Proč to chceš měřit? Jestli kvůli zjištění ovulace, tak jsou lepší a spolehlivější ovu testy, pokud kvůli ochraně proti početí tak raději jinou formu antikoncepce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
18.12.17 20:28

@janickaIII snazim se od unora otehotnet, tak uz chci zacit trochu zjistovat, proc porad nic :) podle dr. jsem v poradku :/ ted zacinam pit kontryhel a prave rikaji, ze se ma pit jen do ovulace, tak chci vedet kdy ji mam a v tech testech je vzdy jen 5-6 ks, tak nevim kolikaty den zkouset, abych nemusela kupovat tolik baleni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68920
18.12.17 20:44

Já bych neřekla, že ovulační testy jsou lepší a spolehlivější, ale klidně bych je s tu BT kombinovala. Fungují na jiném principu a na rozdíl od BT ukazují dopředu, ale zase ovulaci s jistoto zpětně nepotvrdí. Ovulace bývá obvykle 12-15 dní před menstruací, takže bych začala testovat ještě o pár dní dříve, a jo, může se stát, že v prvním cyklu-dvou bys vypotřebuješ i víc balení a může to lézt do peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
18.12.17 21:43
@Neny19 píše:
@janickaIII snazim se od unora otehotnet, tak uz chci zacit trochu zjistovat, proc porad nic :) podle dr. jsem v poradku :/ ted zacinam pit kontryhel a prave rikaji, ze se ma pit jen do ovulace, tak chci vedet kdy ji mam a v tech testech je vzdy jen 5-6 ks, tak nevim kolikaty den zkouset, abych nemusela kupovat tolik baleni.

To je pravda nejlevnější vychází v dr max, ale i tak je lepší počítat jedno balení na 1 cyklus. Jak pise ugluk ovu testy ukazuji, ze do 24-48hodin ovu bude. Bazalni teplota, že už ovu byla a je třeba si pospíšit. Při měření teploty je pak dobre mít i flexibilniho tatínka ;) držím palce ať se brzy zadari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí