Snažení o dítě - únik spermatu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.4.23 17:03

Snažení o dítě spremie

Dobrý den chci se zeptat snažíme se o dítě už nějaký měsíc ale pokaždé když se do mě udela a já lezim tak to stejně ze mě vytece všechno pak utiram povlečení a sebe nechápu jak je to možný myslíte ze tam vůbec něco zustane???

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35594
3.4.23 17:10
@Anonymní píše:
Dobrý den chci se zeptat snažíme se o dítě už nějaký měsíc ale pokaždé když se do mě udela a já lezim tak to stejně ze mě vytece všechno pak utiram povlečení a sebe nechápu jak je to možný myslíte ze tam vůbec něco zustane???

Samozřejmě, to je normální. Kam si myslíš že se to sperma ztratí?
K otěhotnění je třeba jedna spermie a ta si tu cestu najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16972
3.4.23 17:14

A když nevěříš biologii, můžeš si koupit spešl kalíšek https://www.notino.cz/…/p-16169374/?… - né nedělám reklamu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
3.4.23 17:15
@Králičice píše:
A když nevěříš biologii, můžeš si koupit spešl kalíšek https://www.notino.cz/…/p-16169374/?… - né nedělám reklamu :D

Do teď jsem netušila, že něco takového existuje. Za to je někdo ochoten zaplatit takový prachy?! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.23 17:18

@Králičice nenosim ani tampony natož mít tam tohle 😂 😂 ale dekuju

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.4.23 17:18

@JancaS84 no já vím ze trochu to je normalni ale mě přijde ze to vždy všechno vytece ale super dekuji za odpoved

• Citovat
  • Upravit
68928
3.4.23 17:37

Neboj, děje se to tak naprosto všem ;) A úplně všecko fakt nevyteče, jinak by se nerodily děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.23 17:39
@Králičice píše:
A když nevěříš biologii, můžeš si koupit spešl kalíšek https://www.notino.cz/…/p-16169374/?… - né nedělám reklamu :D

Taky jsem nakoukla a už se těším, až to bude všude skákat z cookies. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
3.4.23 20:14

No jasne, je to normální, ale pro tvůj klid v duši, klidně po sexu podepri zadek a nohy nahoru…to také může pomoct :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24620
4.4.23 15:00

Vy nevíte, že po sexu musíte stát minutu na hlavě, když chcete otěhotnět? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.23 10:35

@lucad77
To neumím takze žádné tehotestvi nebude :potlesk: :D :D

• Citovat
  • Upravit
35
5.4.23 12:10
@Perníček22 píše:
No jasne, je to normální, ale pro tvůj klid v duši, klidně po sexu podepri zadek a nohy nahoru…to také může pomoct :think:

Rozhodně neplatí pro všechny ženy.
Já měla dělohu zahnutou dozadu a vůbec jsem to neveděla. A právě při poloze na zádech me dr. říkala, že se čípek uzavře a spermie a nedostanou tam kam mají. Takže doporučila 20-30 min po styku ležet na břiše :palec: u me po 5.letech snažení a ležení na zádech žádný výsledek. Po pul roce ležení na břiše jsem v 7.měsíci :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
20.4.23 12:33
@Anonymní píše:

Zůstane, :D
Teď jsme měli pár nezdaru a vždy jsem otěhotněla až po pár měsících. Teď když jsem se smířila, že půjdu na uměle oplodnění a měla jsem si dát pozor při styku, abych mohla jít na vyšetření. Tak nám to o Valentýnskou noc ujelo trošku a já pak hned běžela do sprchy a důkladně se umyla. No dnes jsem už ve 12tt. :D :srdce:
A také mám zakloněnou dělohu do zadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital