Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, 18.3. - 24.3. proběhla podle kalendáře ovulace, je možné, že ze dne 21.3. kdy jsme měli sex se mohlo zadařit? Můžu už zkusit test? Ukáže mi to něco? Díky za odpovědi. ![]()
@Lucee711 píše:
Ahoj, 18.3. - 24.3. proběhla podle kalendáře ovulace, je možné, že ze dne 21.3. kdy jsme měli sex se mohlo zadařit? Můžu už zkusit test? Ukáže mi to něco? Díky za odpovědi.
Jééé, křišťálovou kouli jsem zrovna dneska zazimovala
Prosímtě jak bysme mohli vědět, jestli se zadařilo nebo ne?
A test si udělej v den očekávané menstruace, pokud nepřijde. Dřív to bude jen lovení duchů.
@Lucee711 píše:
Ahoj, 18.3. - 24.3. proběhla podle kalendáře ovulace, je možné, že ze dne 21.3. kdy jsme měli sex se mohlo zadařit? Můžu už zkusit test? Ukáže mi to něco? Díky za odpovědi.
Ovulace neprobíhá týden.
Test zkus po vynechání menstruace nebo cca 14 dní po styku by už mohl něco ukázat.
Test se dělá po vynechání menstruace. A ovulace, kterou ti počítá kalendář, nemusí být 100%. Některá má ovulaci dříve některá později..nesmysl se řídit dle kalendáře.
Ovulace je jeden okamžik, ne týden. Podle aplikace je to značně nespolehlivé, jen orientační. Počkej jestli dorazí ms a uvidíš, zatím nemá smysl testovat.
Sance je, i kdyz s takhle siroce urcenou ovulaci tezko rict, jak velka. Test si klido udelej, jestli nedorazi ms v ocekavanem terminu. Muzes klidne i driv, jestli te bavi vyhazovat penize a silhat pod ruznymi svetly, jestli naaaaaahodou neco neuvidis ![]()
@dendena měla jsem i zvýšený množství výtoku, podle toho jsem se hodně řídila, ovulační testy jsem taky pořídila, tak spíš se budu řídit podle nich
@misa.zizla Ahoj, mám zmeškání o 3 dny, ještě počkám 2-3 dny a pak testnu a dám vědět, třeba mám zpoždění ze stresu😀
@Lucee711 tak dej potom vědět, držím palce 😁 taky mám v plánu se za ty 2-3 dny testovat, tak jsem zvědavá
Ja testovala ovu a vim kdy probehla. Test mi ukazal slabou carku uz 9.den po ovulaci. Drzim palce. ![]()
@Lucee711 já si teda dělala teprv před chvílí, ale taky nic 🙄 mám zpoždění, to už by se asi ukázalo. Tak příští měsíc nám budu držet palce 🍀
@Lucee711 ale přítel slaví na začátku května 30, tak si aspoň můžu taky připít 😄