Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já taky v listopadu podstoupila Hycosy. Mě tedy řekli, že ten měsíc se snažit nemáme (jenže já nemám ovulaci samovolně, ale jen pomocí léků). Kažodpádně jsem někde četla, že v tom není problém a klidně se můžete snažit. Teď si vzpomínám, že jsem ve zprávě měla 24 hodin se zdržet sexu, ale nevím proč. ![]()
@Apronka ahojky a děkuji za odpoved. My jsme to včera pro jistotu odložili, zkusíme to dnes, ale už je nejspíše pozdě tak až další měsíc. Přemýšlím právě zda by ta modrá tekutina neovlivnila oplodnene vajíčko, nějak špatně. Nevím, možná plácám uplnou hloupost, ale me se tohle proste honí hlavou. Přeji, pokud se o miminko snažíte, brzy vytoužené těhotenství a zdravé děťátko. Snad nám tento rok bude přát ![]()
Ahojky, mě řekli po HyCoSy že je vhodné být alespoň 5 dní bez sexu, abych nedostala nějakou infekci.. a také zákaz vany, pouze sprcha ![]()
Ahojky, já byla v pondělí a doktorka říkala, že ovulace bude cca ve čtvrtek a že alespoň do pátku ať se snažíme
takže jsme se poctivě snažili každý den, tak doufám, že to pořádně prošťouchnuli a konečně se zadaří ![]()
To je zajímavé. Mě po hycosy neřekli vůbec nic😂 myslím si..nebo teda soudím dle toho, co mám načtené, že by se právě mělo zadělávat hned, jak je to protažené 😀
@Bazalka123 píše: Více
Ahojky, podařilo se Ti po tom otěhotnět?😊
Holky, kdy po provedení vyšetření HyCoSy jste se začali snažit? Já nevím jestli jsem svou doktorku dobře pochopila, ale říkala že už klidně tento cyklus no a ovulku mám dnes, dnes provedeno i hycosy..
Tak nevím zda se snažit, ale co když by se to náhodou tentokrát povedlo