Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
je tu už spousta zajetých diskusí, tak jsem si řekla, že založím nové vlákno.
Snažíme se jeden měsíc,první nevyšel a přišla ms, která dneska skončila, tak se budeme znovu snažit. Holky, která jste na tom stejně jako já, tak se přidejte. Těším se na zajímavou diskusi plnou očekávání ![]()
Ahojky, mě MS přišla dneska, takže se budeme začínat snažit příští týden
Moje to bude 1. mimi, přítelovo 3. ![]()
Ahoj, znám tě z jiné diskuse, ale jsem na tom skoro stejně jako ty. Mně první MS skončila před pár dny a začíná druhý měsíc snažení ![]()
ahoj Maky.p a Annnet,
jsem ráda, že jste se přidali a jsme na tom vlastně všechny úplně stejně a můžeme spolu prožívat naše snažení a pocity ![]()
Já jsem dneska 5DC a mám doma OVU testy tak je vyzkouším a začala jsem měřit BT tak snad to snažení tento cyklus výjde.
Jinak něco o mě: je mi 28 a manželovi 29, z prvního manželství mám šestiletou dceru Jennifer. S manžou jsme spolu 9 měsíců a z toho 4. měsíce manželé. HA jsem brala 5 let tak snad to nebude na škodu. Jsem od Chrudimi. co vy holky?
Já jsem dnes 8DC a tenhle cyklus jsem začla měřit BT. Ovu testy taky mám. Min.měsíc jsem podle nich měla ovu 13DC. Tak jsem zvědavá jak to bude teď. Jinak je mi 27, přítelovi skoro 29 a bude to první dítko. Jsme spolu téměř 3 roky a brát se zatím nebudeme.
HA jsem brala 10let bez pauzy, takže si myslím, že jsem na tom o dost hůř než ty. Ale první MS dorazila, sice dost brzy (24DC), ale lepší dřív než dýl. To je asi tak zatím všechno co mi napadá
Jo a jsem z Plzně.
Maky já myslela podle metříku, že už dítě máš a teď když na to tak koukám, tak ono se asi jedná o kočku ![]()
taky jsem dostala ms brzo 25DC jsem byla celkem překvapená tak uvidím jak to bude teď, ale věřím, že další ms už nedorazí… ![]()
ahoj holky,
ja jsem 3DC. Snazime se s namzelem od noveho roku, takze pomalu najizdeime na sedmy mesic
![]()
Pred tim jsem 9let brala HA.
Od zacatku merim BT, takze vim kdy asi probiha ovulace, ale stejne se nedari.
Annnet píše:
Maky já myslela podle metříku, že už dítě máš a teď když na to tak koukám, tak ono se asi jedná o kočku
Jj, to je naše kočena ![]()
Ještě by mě zajímalo, jak se počítají ty dny cyklu - od prvního dne MS, nebo až MS skončí?? Teoreticky - když jsem dnes dostala MS, jsem 1DC? ![]()
Jinak, mě bude za týden 27, přítelovi teď bylo 36. Jsme spolu 2 roky bez měsíce.. Já brala HA od 16 nebo od 17, už se tak nepamatuju a bylo to právě proto, že jsem měla hodně nepravidelnou MS. Tak jsem zvědavá, jak to teď budu mít rozhozený a jestli bude vůbec nějaká šance.. ![]()
Já jí vlastně dostala taky 25DC, jsem to špatně napsala
Tak to máme úplně stejné.
Ahoj Hani, tedy to už je pěkná doba a ještě i když víš, že ovu probíhá. Ale teď je léto čas dovolených, tak snad se na tebe štěstí usměje ![]()
N
Annnet píše:
Já jí vlastně dostala taky 25DC, jsem to špatně napsalaTak to máme úplně stejné.
Ahoj Hani, tedy to už je pěkná doba a ještě i když víš, že ovu probíhá. Ale teď je léto čas dovolených, tak snad se na tebe štěstí usměje
N
Annet, kez by.. uz zacinam byt znacne nervni. Bohuzel ale na zadnou dovolenou nejedeme, tak nevim
![]()
Mivam cykly 30-31 dni s ovulaci kolem 17DC, ale i kdyz se snazime v ty prave dny, tak se nedari
![]()
Maky - my máme taky kočku, v říjnu jí bude rok
Pořídili jsme jí hned jak jsme šli do společného bydlení. Jinak to říkáš správně. 1.den MS= 1.den cyklu. Kamarádka taky měla vždy hodně nepravidelnou MS, tak brala taky nějak od 17 HA no a asi před 2lety jí přestala vyhovovat, pořád špinila, zkoušela různé druhy, pak jí vysadila úplně a chránili se jinak, ale dostávala MS klidně i po 14dnech apod. Tak se rozhodli, že zkusí mimčo a podařilo se vlastně hned. A teď má 2měsíční holčičku.
A už jste absolvovali nějaké vyšetření? Asi je ještě brzy viď? Alespoň, že máš pravidelné cykly a ovu, to je dobré znamení
Já co byla ještě v jiné diskusi, tak jsou tam holky, co se snaží už přes rok a třeba už i lecos absolvovali a všechno v pořádku a stejně se nedaří. Jsem zvědavá na sebe.
ahoj hanapospis, vítej mezi námi ![]()
já když jsem chtěla poprvé otěhotnět tak mi to trvalo 7 měsíců než se to povedlo, teď začínáme druhý měsíc snažení tak si říkám, že můžu být ještě v klidu i když doufám.....hi mi máme dva kocoury už dlouho..koukám kolik toho máme společnýho ![]()
Annnet píše:
A už jste absolvovali nějaké vyšetření? Asi je ještě brzy viď? Alespoň, že máš pravidelné cykly a ovu, to je dobré znameníJá co byla ještě v jiné diskusi, tak jsou tam holky, co se snaží už přes rok a třeba už i lecos absolvovali a všechno v pořádku a stejně se nedaří. Jsem zvědavá na sebe.
u nas je to mirne slozitejsi. My zijeme v zahranici a tady nic jako gynekologie neni. Byla jsem v breznu u sve gyndarky udelala mi utz a HP a vs bylo ok.. Tak nevim
![]()
Mozna jak budeme mit cestu do CR tak bychom si zaplatili spermiogram.
Zacinam byt navic docela nervozni, protoze manzel ma nabidku prace od rijna v CR tak nevim co budeme delat kdyz se nezadari ani do te doby
![]()
Kez bych dokazala na to nemyslet a nejak vypnout.
to mě mrzí, že se Vám nedaří a že to máte takhle docela složité, a vím, jak je těžké na to nemyslet a nekoumat to. Ale věřím, že se brzo zadaří a budeme tu brzičko všechny těhulky ![]()