Někdo, kdo otěhotněl bez MS?

Anonymní
12.7.11 13:21

Nekdo kdo otehotnel bez MS?

Ahoj holky,
je tu nejaka, co otehotnela i presto, ze MS sama nedostala? Myslim tim, ze ji dostala jen pomoci hormonu, injekce atd. Nebo znate nekoho takoveho? Potrebuji trosku uklidnit :roll: Diky za odpovedi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
12.7.11 13:27

Ne… když nebyla menstruace, nebyla ani ovulace…
Ale stačilo to popostrčit léky a zadařilo se na první pokus :palec:
Tak nevěš hlavu, snad to taky brzo vyjde!
(Co doktor? Případně zkus měřit BT, ale řekla bych, že je to jen jako „důkaz“, že tělo nefunguje… bohužel)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.11 13:35

Ahoj,

vím že moje sestřenka nedostala MS až v pozdějším věku, myslím, že v 16 po injekci jí začala dostávat. Nyní jí je 28 a čeká mimčo :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.7.11 14:25

Ahoj, nevim jestli je to primo k odpoved na otazku, ale je otehotnela tyden po vynechani MS, ktera neprisla z duvodu cysty na vajecniku :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.7.11 14:29

Otěhotnění bez lékařské pomoci je sice možné, nicméně málo pravděpodobné. Sama jsem s nepravidelným cyklem bojovala velmi dlouho a dítě se zadařilo až po hormonální stimulaci. Šla bych k doktorovi… nejspíš ti napíše prášky na podporu ovulace (Clostilbegyt a spol.)

• Citovat
  • Upravit
1027
12.7.11 20:44

ano otěhotněla jsem bez menstruace,10 let jsem brala HA,pak jsem jí vysadila a MS nechodila,zjistili mi sníženou funkci štítné šlázy,vysoký prolaktin a ještě nějaké špatné hormony po úpravě mi však MS stále nechodila,jednou jsem měla mimoděložní z toho se zjistilo že i když z neznámého důvodu MS není tak ovulka musela proběhnout,otěhotněla jsem až za 2 roky(a MS jsem celou dobu neměla),po narození jsem dceru 15 měsíců kojila,od 9 měsíce mi MS zašala chodit,cyklus byl delší,teď už mi chodí pravidelně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
13.7.11 07:50

Ahoj,já jsem měla asi od 17 velké problémy s cyklem,MS jsem neměla vůbec.Doktorka to „vyřešila antikoncepcí na 7 let“.Po vysazení antikoncepce se problémy samozřejmě vrátili.Žádná MS.Vystřídala jsem asi 4 doktory,dva roky jsem brala Estrofem a Proveru v různých dávkách,tak měsíc to fungovalo a pak ani přes docela vysoké dávky hormonů nic.Vykašlala jsem se na léky a na doktory,kteří mě neustále nutili do dalších léků.Našla jsem si fyzioterapeutku,která cvičí podle Ludmili Mojžíšové a podstivě dodržovala její pokyny.Trochu jsem přibrala,protože jsem měla trochu podváhu a snažila jsem se ničím nestresovat.
Asi za dva měsíce jsem začala mít alespoň nějaký cyklus,tak tři dny špinění po 50 dnech,ale pro mě obrovský úspěch.A po 10 měsíčním snažení jsem teď ve třetím měsíci :-P

Beru pro jistotu Utrogestan,protože jsem měla vždycky málo progesteronu,ale zatím to vypadá všechno dobře.

Taky přeju šťastné otěhotnění a hlavně si s tím nedělej starosti.Já měla asi jedinou ovulaci v životě,můj manžel má dost podprůměrný spermiogram a podařilo se :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5702
26.8.11 15:07

Ahoj, náhodou jsem narazila na tuto diskuzi a taky mě zajímá zda lze otěhotnět, bez menstruace. Jsem 3 měsíce po vyndání NT Mirena a nemenstruuji, brala jsem Duphaston, ale i tak jsem menstruaci nikdy nedostala, bylo to jen silnější špinění 2 dny. Tento měsíc jsem ale dle testů ovulovala, proto by mě zajímalo zda je děložní sliznice připravená na případné uhnízdění vajíčka. Nečetli jste o tom někde něco? Na gyndu nejdu, jelikož se už těma blbejma hormonama cpát nechci, nějak mi to nedělá dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andyn82
26.8.11 15:18

Ahoj, zkus pít kontryhelový čaj.Mohl by ti pomoci srovnat cyklus po vysazení.Moje kolegyně nedostávala MS vůbec asi 1 rok a po tom,com ho začala pít přišla MS za 14 dní :wink: . Jinak já jsem měla MS vždy jen 2 dny a 1 den špinění a s nízkou sliznicí ani otěhotněním jsem problém neměla…

• Citovat
  • Upravit
5301
26.8.11 15:30

Tak já budu asi vyjímka,vysadila jsem v únoru 2000 HA a ms nikde.Jsem si říkala,že nemůžu otěhotnět,když není ms..Jaké bylo mé překvapení,když jsem v červnu zjistila,že jsem v 7 týdnu :pankac: :pankac: Už mi doma lítá 10 a půl letej skoro puboš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
26.8.11 15:39

Ahoj,u mě něco podobného.Od ledna 2010 bez MS,s dr.už jsme pomýšleli na přechod a v červnu jsem otěhotněla,letos v březnu se mi narodil syn… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
26.8.11 16:08
radka101 píše:
Ahoj, náhodou jsem narazila na tuto diskuzi a taky mě zajímá zda lze otěhotnět, bez menstruace. Jsem 3 měsíce po vyndání NT Mirena a nemenstruuji, brala jsem Duphaston, ale i tak jsem menstruaci nikdy nedostala, bylo to jen silnější špinění 2 dny. Tento měsíc jsem ale dle testů ovulovala, proto by mě zajímalo zda je děložní sliznice připravená na případné uhnízdění vajíčka. Nečetli jste o tom někde něco? Na gyndu nejdu, jelikož se už těma blbejma hormonama cpát nechci, nějak mi to nedělá dobře.

Pokud proběhne ovulace,tak se po uvolnění vajíčka začne tvořit žluté tělísko,které produkuje progesteron.Ten sliznici připravuje na uhnízdění oplodněného vajíčka,takže,by měla být připravená.Mám kamarádku,která otěhotněla měsíc po potratu a neměla tedy ještě moc vyzrálou sliznici,doktor jí nejdřív dokonce tvrdil,že to není vůbec možné,aby otěhotněla a taky se podařilo,takže možné je opravdu všechno.
Já jsem taky tři roky neměla žádnou sliznici ani ovulaci a najednou jeden měsíc jo a hned těhu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
26.8.11 16:51

ahojky ja taky nemela treba pul roku ms a doktorka mi rikala ze klido muzu otehotnet,ze je to jen vymysl ze musis mit ms.i bez ms muze nastat ovulace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
u never know
26.1.13 14:07

Jde to, jen jak u koho, každý má totiž jiný důvod vynechání té menstruace. např. já, nemám ms už 4 měsíce, ale mám ovulaci…jenže…mám k tomu syndrom polycisyckých vaječníků. nemusím mít vůbec menstruaci ale můžu otěhotnět. jen blokace je tak kvůli teto nemoci. takže nemám menstruaci, ale ovulaci mám, ale neotěhotním ted, kvuli té nemoci, kde mám na vaječníkách puchýřka jako by, ty tomu zabranuji, ale kdyz nejaky zmizne můžu otěhotnět. ovulaci mam, menzes nemám a k tomu tento syndrom.

• Citovat
  • Upravit
u never know
26.1.13 14:08

Zhrnula bych to tak, pokud má žena ovulaci jde to. jenze ne každá nemá ms a má ovulaci. já nemám ms a ovulaci mám. ale, je tam to ale s tou nemoci. asi tak

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex