Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, vysadila jsem jedny hormony, nicméne jsem si rekla ze zkusim koukat jak to je s mým čípkem-mam trosku napravo delohu jinak takze: první dojem byl ze je tvrdy celkem dole.., pak si myslím ze mohla byt ovulace byl vzadu ale otočeny do prava:D asi otevreny citila jsem tam takovou čarečku, no a ted je vzadu ale uz ne napravo..jestli se vraci do puvodni polohy netusite..?nebo mekne a prijde ms:(nebo ja neevim.. ![]()
a nebo po vysazeni ovu nebyla a tak pomalinku stylem doprava apak nahoru se zkracuje a prijde ms..?:Dja nevim ach jo
tvar aj poloha krcku (cipku)sa meni. je iny rano, iny vecer, iny pred cikanim a iny po cikani. je velmi tazke posudit nieco na zaklade jedneho ci dvoch skusani. ak chces mat relevantne udaje odporucam ho sledovat vzdy vecer o priblizne rovnakom case cely jeden cyklus ![]()
soldi píše:
tvar aj poloha krcku (cipku)sa meni. je iny rano, iny vecer, iny pred cikanim a iny po cikani. je velmi tazke posudit nieco na zaklade jedneho ci dvoch skusani. ak chces mat relevantne udaje odporucam ho sledovat vzdy vecer o priblizne rovnakom case cely jeden cyklus
díky za radu počkám tedy do ms-jestli prijde jsem 31DC:))a pak začnu..
Ahojky, já ho mám teď tvrdý, a hodně vzadu…nemůže to být známka těhu? BT byla dnes 37,18, a jsem 25DC, a asi 6 dní mě zbývá do MS. Děkuji za odpověď ![]()
6 dní do MS se nedá absolutně nic soudit… Já pozorovala změny nejdřív den před MS, někdy ani to ne.
panenka87 píše:
Ahojky, já ho mám teď tvrdý, a hodně vzadu…nemůže to být známka těhu? BT byla dnes 37,18, a jsem 25DC, a asi 6 dní mě zbývá do MS. Děkuji za odpověď
no me se také schoval dozadu..bt bida kolem36,5a vys
mas nejaky hlen?ja takovy mlečny…31DC..:)
jo zapoměla jsem dopsta, že dneska ze mě vytekl takový nahnědlí hlen…
6 dní do Ms je ještě dost. Je příliš brzy soudit podle čípku.. ![]()
Ale 31 DC už je docela dlouhá doba, já nevím s tím čípkem, máš ho měkký nebo spíš trdý?
Já když mám období ovulky, mám čípek docela dole, hodně otevřeny a měkký. Když mám před ms, tak ho mám hodně nahoře schovaný a měkký a když mám po ms, tak ho mám nahoře a tvrdý. Tak nevím, ale prý i tohle je dost individuální. Říká se, že čípek v těhotenství, na počátku, by měl být nahoře, ale moje sestra, když otěhotněla, tak ho měla dole… Tak nevím no.
Bílý hlen nemusí vždy znamenat těhotenství..
Ale u tebe už nevím
Trošku si začínám myslet, že se drobeček chytil… neměřila si dneska tu teplotu ?.. ![]()
Veru4 píše:
6 dní do Ms je ještě dost. Je příliš brzy soudit podle čípku..Ale 31 DC už je docela dlouhá doba, já nevím s tím čípkem, máš ho měkký nebo spíš trdý?
Já když mám období ovulky, mám čípek docela dole, hodně otevřeny a měkký. Když mám před ms, tak ho mám hodně nahoře schovaný a měkký a když mám po ms, tak ho mám nahoře a tvrdý. Tak nevím, ale prý i tohle je dost individuální. Říká se, že čípek v těhotenství, na počátku, by měl být nahoře, ale moje sestra, když otěhotněla, tak ho měla dole… Tak nevím no.
Bílý hlen nemusí vždy znamenat těhotenství..
Ale u tebe už nevímTrošku si začínám myslet, že se drobeček chytil… neměřila si dneska tu teplotu ?..
no tak dnes se čípek protahnul snad je i tvrdsi a dirka mensi..:/tak nevim a ma jinou polohu jak byl naboku napravo uz se rovna proste..boli me prsa..a bricho je nafoukle.uaaaaa a na testu zatim snehobílo tak me napada co kdyz byla ovu az tak 8-10.7,tak bych byla cca 6dni po ovu teprve..nebo jsme sexovali 24 a 26.6, a pak 8.7 a 10.7:Dtak nevim
a nebo je divne ze mi sili ovulační testy a čipek se zavrel asi ![]()
Ahoj holky,
muzu se zeptat??jak poznate, ze je cipek otevreny??at to zkoumam jak to zkoumam uz druhy cyklus tak to nemuzu poznat…jen na delku ukazovacky nahmatam takovou tvrdou spicku
ma tam byt nebo co to je??dekuji
To se muze blizit ms.. vypada to tak, i podle te teploty 36.5.. Nu, nevim, zbyva jen cekat..
Tak drzim pesti ))
Veru4 píše:
To se muze blizit ms.. vypada to tak, i podle te teploty 36.5.. Nu, nevim, zbyva jen cekat..Tak drzim pesti ))
ahoj tak vytekl ze me uplne slizky hlen a dost..sorry za tu vetu:)..takze asi fakt ovulace??to jsem blazen..:Dsex byl včera a dnes ten hlen a uz tu nemam chlopa jsem na dovolene:(myslis ze tam mrsky vydrzeli..?
Ahojky. No, tak je to mozny
Je pruhledny, da se natahnout mezi prsty? Pripomina bilek vid? Je dost mozny, ze je to zrejme ovu. Neboj se, vydrzí ![]()
tak jsem zvedava, jestli to klapne a nejakej lumpik se chytí a zakousne ![]()