Čípek:)co jsem vypozorovala

2672
13.7.11 10:44

čípek:)co jsem vypozorovala

Ahoj holky, vysadila jsem jedny hormony, nicméne jsem si rekla ze zkusim koukat jak to je s mým čípkem-mam trosku napravo delohu jinak takze: první dojem byl ze je tvrdy celkem dole.., pak si myslím ze mohla byt ovulace byl vzadu ale otočeny do prava:D asi otevreny citila jsem tam takovou čarečku, no a ted je vzadu ale uz ne napravo..jestli se vraci do puvodni polohy netusite..?nebo mekne a prijde ms:(nebo ja neevim.. :nevim:

a nebo po vysazeni ovu nebyla a tak pomalinku stylem doprava apak nahoru se zkracuje a prijde ms..?:Dja nevim ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17359
13.7.11 11:11

tvar aj poloha krcku (cipku)sa meni. je iny rano, iny vecer, iny pred cikanim a iny po cikani. je velmi tazke posudit nieco na zaklade jedneho ci dvoch skusani. ak chces mat relevantne udaje odporucam ho sledovat vzdy vecer o priblizne rovnakom case cely jeden cyklus :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
13.7.11 11:34
soldi píše:
tvar aj poloha krcku (cipku)sa meni. je iny rano, iny vecer, iny pred cikanim a iny po cikani. je velmi tazke posudit nieco na zaklade jedneho ci dvoch skusani. ak chces mat relevantne udaje odporucam ho sledovat vzdy vecer o priblizne rovnakom case cely jeden cyklus :palec:

díky za radu počkám tedy do ms-jestli prijde jsem 31DC:))a pak začnu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
13.7.11 11:43

Ahojky, já ho mám teď tvrdý, a hodně vzadu…nemůže to být známka těhu? BT byla dnes 37,18, a jsem 25DC, a asi 6 dní mě zbývá do MS. Děkuji za odpověď :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69142
13.7.11 11:53

6 dní do MS se nedá absolutně nic soudit… Já pozorovala změny nejdřív den před MS, někdy ani to ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
13.7.11 11:53
panenka87 píše:
Ahojky, já ho mám teď tvrdý, a hodně vzadu…nemůže to být známka těhu? BT byla dnes 37,18, a jsem 25DC, a asi 6 dní mě zbývá do MS. Děkuji za odpověď :-)

no me se také schoval dozadu..bt bida kolem36,5a vys :Dmas nejaky hlen?ja takovy mlečny…31DC..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
13.7.11 11:57

jo zapoměla jsem dopsta, že dneska ze mě vytekl takový nahnědlí hlen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
14.7.11 18:13

6 dní do Ms je ještě dost. Je příliš brzy soudit podle čípku.. ;)

Ale 31 DC už je docela dlouhá doba, já nevím s tím čípkem, máš ho měkký nebo spíš trdý?
Já když mám období ovulky, mám čípek docela dole, hodně otevřeny a měkký. Když mám před ms, tak ho mám hodně nahoře schovaný a měkký a když mám po ms, tak ho mám nahoře a tvrdý. Tak nevím, ale prý i tohle je dost individuální. Říká se, že čípek v těhotenství, na počátku, by měl být nahoře, ale moje sestra, když otěhotněla, tak ho měla dole… Tak nevím no.
Bílý hlen nemusí vždy znamenat těhotenství..
Ale u tebe už nevím :) Trošku si začínám myslet, že se drobeček chytil… neměřila si dneska tu teplotu ?.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
15.7.11 13:16
Veru4 píše:
6 dní do Ms je ještě dost. Je příliš brzy soudit podle čípku.. ;)Ale 31 DC už je docela dlouhá doba, já nevím s tím čípkem, máš ho měkký nebo spíš trdý?
Já když mám období ovulky, mám čípek docela dole, hodně otevřeny a měkký. Když mám před ms, tak ho mám hodně nahoře schovaný a měkký a když mám po ms, tak ho mám nahoře a tvrdý. Tak nevím, ale prý i tohle je dost individuální. Říká se, že čípek v těhotenství, na počátku, by měl být nahoře, ale moje sestra, když otěhotněla, tak ho měla dole… Tak nevím no.
Bílý hlen nemusí vždy znamenat těhotenství..
Ale u tebe už nevím :) Trošku si začínám myslet, že se drobeček chytil… neměřila si dneska tu teplotu ?.. :-)

no tak dnes se čípek protahnul snad je i tvrdsi a dirka mensi..:/tak nevim a ma jinou polohu jak byl naboku napravo uz se rovna proste..boli me prsa..a bricho je nafoukle.uaaaaa a na testu zatim snehobílo tak me napada co kdyz byla ovu az tak 8-10.7,tak bych byla cca 6dni po ovu teprve..nebo jsme sexovali 24 a 26.6, a pak 8.7 a 10.7:Dtak nevim :nevim: a nebo je divne ze mi sili ovulační testy a čipek se zavrel asi :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
15.7.11 17:22

Ahoj holky,
muzu se zeptat??jak poznate, ze je cipek otevreny??at to zkoumam jak to zkoumam uz druhy cyklus tak to nemuzu poznat…jen na delku ukazovacky nahmatam takovou tvrdou spicku :nevim: ma tam byt nebo co to je??dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
16.7.11 10:46

To se muze blizit ms.. vypada to tak, i podle te teploty 36.5.. Nu, nevim, zbyva jen cekat.. :) Tak drzim pesti ))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
16.7.11 17:14
Veru4 píše:
To se muze blizit ms.. vypada to tak, i podle te teploty 36.5.. Nu, nevim, zbyva jen cekat.. :) Tak drzim pesti ))

ahoj tak vytekl ze me uplne slizky hlen a dost..sorry za tu vetu:)..takze asi fakt ovulace??to jsem blazen..:Dsex byl včera a dnes ten hlen a uz tu nemam chlopa jsem na dovolene:(myslis ze tam mrsky vydrzeli..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
17.7.11 19:43

Ahojky. No, tak je to mozny :)) Je pruhledny, da se natahnout mezi prsty? Pripomina bilek vid? Je dost mozny, ze je to zrejme ovu. Neboj se, vydrzí ;)
tak jsem zvedava, jestli to klapne a nejakej lumpik se chytí a zakousne :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí