Snažení po vyléčení ureaplasmy

3.10.19 13:33

Snažení po vyléčení ureaplasmy

Ahoj holky, celé září se mi nedostavila MS šla jsem proto na gyndu, jelikož jsem se léčila už předtím s ureaplasmou dělala mi doktorka znovu stěry. Opět pozitivní dostali jsem ATB azitromycin 500 6tab… 1tab./24h přítel totéž. Chtěla bych se zeptat kdy vy jste se začali snažit o miminko po dobrání ATB. Bojím se, že to nepůjde tak dobře jako kdyby jsme si ureaplasmou neprošli. Tedy po jak dlouhé době vy jste otěhotněli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10141
3.10.19 13:39
@Janazezulka píše:
Ahoj holky, celé září se mi nedostavila MS šla jsem proto na gyndu, jelikož jsem se léčila už předtím s ureaplasmou dělala mi doktorka znovu stěry. Opět pozitivní dostali jsem ATB azitromycin 500 6tab… 1tab./24h přítel totéž. Chtěla bych se zeptat kdy vy jste se začali snažit o miminko po dobrání ATB. Bojím se, že to nepůjde tak dobře jako kdyby jsme si ureaplasmou neprošli. Tedy po jak dlouhé době vy jste otěhotněli?

A kontrolní stěry už máte oba v pořádku? Těch 6 tabletek by nemuselo stačit. Jde o to, že kdybys s tímhle otěhotněla, může kvůli tomu přijít předčasný porod. Jestli jste ok, berte po ATB hlavně probiotika. Jestli jste už oba v pořádku, problém s otěhotněním by být nemusel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
3.10.19 13:42

Taly me zarazi pouze 6 tabletek, nam v CARu naordinovali antobiotika asi na mesic. Pak uz ani nedelali kontrolu resp jen z moci, stery ne :think: K otehotneni nam to naopak pomohlo, partnerovi se pak vyrazne zlepsil spermiogram, samozrejme s nejakym odstupem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.10.19 13:44

@meduzza napsala jsem to špatně omlouvám se. Měla jsem na mysli kdy od kontrolních stěrů… Ještě jsme na nich nebyly. Zajímalo by mě také, kdy začít s kys. listovou pokud bude vše ok. Doufám, že se vyléčíme mám z toho strašný strach. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
3.10.19 15:11
@Janazezulka píše:
@meduzza napsala jsem to špatně omlouvám se. Měla jsem na mysli kdy od kontrolních stěrů… Ještě jsme na nich nebyly. Zajímalo by mě také, kdy začít s kys. listovou pokud bude vše ok. Doufám, že se vyléčíme mám z toho strašný strach. :(

S kyselinou listovou klidně hned. Ta se doporučuje ideálně začít půl roku před otěhotněním. Ty si doplníš zásoby a pak jde i k miminku :D.
Po těch stěrech, když budou u obou v pořádku tak se snad můžete začít snažit hned @Helca83? Vyléčíte, když se budete léčit oba. Otázka je jestli nebude potřeba ta léčba delší jako dostali v CARu. Když byste byli léčeni po třeti, určitě by to chtělo stanovit citlivost na ATB.

@Helca83 Prima, že vám léčba pomohla k otěhotnění :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí