Snažení - mám řešit nepravidelnou menstruaci?

Anonymní
30.1.21 15:15

Snažení - poradíte?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda měl někdo taky takový problém…
Otěhotněla jsem někdy v dubnu, ale miminko se přestalo vyvíjet, tak jsem musela na zakrok. Byla jsem z toho dost v háji, tak jsem si řekla, že už se snažit o miminko nějakou dobu nechci. Nechala jsem si píchnout injekci ( depovera) bohužel jsem nevěděla jaký je to driak… Měla jsem ji 3 měsíce a už jsem si ji nedala… 3 měsíce jsem spinila. Doktor mě tlačil do další injekce, ale nenechala jsem si ji píchnout, ale protože jsem dal spinila a chtěla jsem to řešit, tak mi dr napsal noresthisteron no a od té doby mám nepravidelnou menstruaci 45-50 dní čekám na MS a mám ji strašně slabě.. Rozhodla jsem se s manžel, že se tedy začneme už snažit znovu.. První měsíc to nevyšlo, styk byl obden… A mě zajímá mám to tedy nějak řešit nepravidelnou menstruaci? Myslím si, že ovulaci mám. V měsíci mě 3 dny píchá na jedné straně… Ale 100% ji nepoznám… Nakoupila jsem si ovulační testy, jenže nevím kdy mám testovat? 🥺 🥺

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37131
30.1.21 15:18

Testuj porad od konce ms než to zas dostaneš (každý den ve stejnou dobu). Já mám taky nepravidelnou ms a otěhotněla sem v pohodě i bez zkoumání ovulace. Ale jeden cyklus je fajn teda testovat, abys zjistila jestli ji mas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
30.1.21 15:24

Se divím, že ti to doktor vůbec aplikoval. Jinak průměrná doba otěhotnění od poslední injekce je zhruba 10 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
30.1.21 15:40

Kup si gynex, mělo by ti to srovnat cyklus.

• Citovat
  • Upravit
3755
31.1.21 15:09
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda měl někdo taky takový problém…
Otěhotněla jsem někdy v dubnu, ale miminko se přestalo vyvíjet, tak jsem musela na zakrok. Byla jsem z toho dost v háji, tak jsem si řekla, že už se snažit o miminko nějakou dobu nechci. Nechala jsem si píchnout injekci ( depovera) bohužel jsem nevěděla jaký je to driak… Měla jsem ji 3 měsíce a už jsem si ji nedala… 3 měsíce jsem spinila. Doktor mě tlačil do další injekce, ale nenechala jsem si ji píchnout, ale protože jsem dal spinila a chtěla jsem to řešit, tak mi dr napsal noresthisteron no a od té doby mám nepravidelnou menstruaci 45-50 dní čekám na MS a mám ji strašně slabě.. Rozhodla jsem se s manžel, že se tedy začneme už snažit znovu.. První měsíc to nevyšlo, styk byl obden… A mě zajímá mám to tedy nějak řešit nepravidelnou menstruaci? Myslím si, že ovulaci mám. V měsíci mě 3 dny píchá na jedné straně… Ale 100% ji nepoznám… Nakoupila jsem si ovulační testy, jenže nevím kdy mám testovat? 🥺 🥺

Mně pomohlo po této injekcí gynex…srovnal mi cyklus. A brzy jsem pak otěhotněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.21 06:48

Moc děkuji, dnes zajedu pro gynex 🙂

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.2.21 15:14

Chtěla bych se prosím ještě zeptat, kdy začít tedy s ovulačním testem? Nakoupila jsem si jich asi 12🙈 tak kdy začít. Děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex