Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kaczule1 No tak to ty lázně nejsou moc dobře načasované, co? A stihli jste alepoň tu ovulku? Zjišťuješ si to nějak, nebo ajk víš, že byla v pondělí?
@aniki protože jsem byla na kontrole a dr. viděl prasklý folikul
Sex jsme měli v noci ze soboty na neděli
Nevěřím, že by se to takhle hned povedlo, spíše mě to štve kvůli těm lázním, jelikož jsem to měla pěkně načasované, že už budu po ms
![]()
@kaczule1 Aj no tak to je fakt timing!
Ale, co nebyla bys první ani poslendí, kdo otěhotněl hned po laparce
Tak držím palec! No alespoˇn ovuluješ, to máš dobré, my zas střílíme naslepo. Nevíš, jak dlouho po ovulaci, to jde poznat na ultrazvuku, jestli proběhla nebo ne?
@aniki myslím, že nejlépe v ten den, nebo den po
pak už to asi nemá jak poznat
Já sama byla překvapená, počítala jsem, že mi dr. řekne, že ms se blíží ![]()
@kaczule1 Asi ta laparka nějak ten cyklus posunula, no tak hlavně že ovulka je! To je fakt supr. A manža za tebou do lázní přijede a vloupá se na pokoj
Dík taky si myslím, že to asi moc dlouho na UZ poznat nejde. Po ovu tam je asi jen ta tekutina někde volně v dutině břišní. No Dr. tam nic neviděl 3. den po ovu anovu. Mně teplota vyskočila v pátek, to by tak odpovídalo ovu tak jsem byla ráda no a v sobotu zas klesla a v neděli zas 37, tak jsem se nas…
švihl ajsem s teploměrem přestala měřit, ale dost pravděpodobně zas nic nebylo. Tak ještě jednou dík, že jsi tu, já jdu chrnět ![]()
@aniki já právě zase začnu měřit až se vrátím z lázní
Manžel tam za mnou přijede akorát na konci pobytu a společně pojedeme domů (máme to totiž přes celou republiku), což by už měl být konec cyklu. Ale kdo ví, kdy se mrcha uráčí přijít ![]()
Dobrou ![]()