Snažení s PCO

Napsat příspěvek
Velikost písma:
44
11.9.13 21:09

@kaczule1 No tak to ty lázně nejsou moc dobře načasované, co? A stihli jste alepoň tu ovulku? Zjišťuješ si to nějak, nebo ajk víš, že byla v pondělí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
11.9.13 21:11

@aniki protože jsem byla na kontrole a dr. viděl prasklý folikul :nevim: Sex jsme měli v noci ze soboty na neděli :nevim: Nevěřím, že by se to takhle hned povedlo, spíše mě to štve kvůli těm lázním, jelikož jsem to měla pěkně načasované, že už budu po ms :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
11.9.13 21:34

@kaczule1 Aj no tak to je fakt timing! :( Ale, co nebyla bys první ani poslendí, kdo otěhotněl hned po laparce :pankac: Tak držím palec! No alespoˇn ovuluješ, to máš dobré, my zas střílíme naslepo. Nevíš, jak dlouho po ovulaci, to jde poznat na ultrazvuku, jestli proběhla nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
11.9.13 21:36

@aniki myslím, že nejlépe v ten den, nebo den po :nevim: pak už to asi nemá jak poznat :nevim: Já sama byla překvapená, počítala jsem, že mi dr. řekne, že ms se blíží :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
11.9.13 21:44

@kaczule1 Asi ta laparka nějak ten cyklus posunula, no tak hlavně že ovulka je! To je fakt supr. A manža za tebou do lázní přijede a vloupá se na pokoj :mrgreen: Dík taky si myslím, že to asi moc dlouho na UZ poznat nejde. Po ovu tam je asi jen ta tekutina někde volně v dutině břišní. No Dr. tam nic neviděl 3. den po ovu anovu. Mně teplota vyskočila v pátek, to by tak odpovídalo ovu tak jsem byla ráda no a v sobotu zas klesla a v neděli zas 37, tak jsem se nas… :cert: švihl ajsem s teploměrem přestala měřit, ale dost pravděpodobně zas nic nebylo. Tak ještě jednou dík, že jsi tu, já jdu chrnět :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
11.9.13 21:47

@aniki já právě zase začnu měřit až se vrátím z lázní :roll: Manžel tam za mnou přijede akorát na konci pobytu a společně pojedeme domů (máme to totiž přes celou republiku), což by už měl být konec cyklu. Ale kdo ví, kdy se mrcha uráčí přijít :nevim:
Dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital