Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
laurine píše:maacek píše:No tak vyšetření dnes proběhlo,no nic moc příjemného to nebylo.Vpravit do mě jakýsi roztok,bolest,ty tlaky,uffjondinka píše:děkuju, jsem sama napnutá jak struna
Maacek: Tak budu držet palečky a napiš jak jste dopadli,ještě že je to za mnou.Tak prý je to všechno v pořádku.Manžel včera sice ráno šel na odběr,ale jaksi nám pan doktor zapomněl říct že min.4-5 dní před odběrem doma mezi námi nesmí nic být,tak půjde příští čtvrtek znovu.Uvidíme.
hele my měli sex den před spermiem a ničemu to nevadilo! sice nám to říkali, že jako by neměl být, ale my ho měli a vše ok.
tak aspon ze uz to mas za sebou.
Ahoj holky, obnovuji téma, je tu některá, která se snaží rok a více a chtěla by si o tom popovídat? Mám tak trochu dojem, že mi z toho začíná hrabat a moc ráda bych si o tom s někým popovídala ![]()
Ahojky my se s manželem snažíme od července 2014… Pořad to nešlo tak nám dr dala zadanku do centra asistované reprodukce a měsíc na to jsem našla // na testu tak byla spousta radosti a v 9 tt jsem se dozvěděla že se jedná o zamlkle tehu tak jsem musela na revizi dělohy ta byla 31.12.15 tak jsme čekali do první MS jak nám bylo řečeno a začli sme znovu před MS mě začlo pobolivat břicho. Tak sem si dělala naděje ale pak to přešlo do celkem silných bolestí až jsem to nevydržela a šla k doktorce a ona to byla kýla takže jsem musela na operaci… Teď už jsem v pořádku a snažíme se znovu MS má přijít za 4 dny tak uvidíme dnes sem si dělala test a nic…
Nevím jestli to tady pisu dobře, ale s přítelem se o mimi snažíme víc jak rok, ted cca 14 dni me bolí prsa na dotek a nesnesu i podprsenku připadaji mi i jako by byly větčí
. Chci se zeptat jestli si uz ted udelat tehotensky test nebo jestli je jeste brzo. Doufám že nam to vyslo. předem děkuji všem za radu
@niki30 a kdy bys (ne)měla dostat MS? Mělo by se testovat až 1 den po vynechání
Ahoj holky, taky už ztrácíte naději? Nebo je tu někdo komu se to ted nečekaně po delší době podařilo? mně už 2 čárky přijdou jak pohádka pro dospělý ![]()
@baru-ska píše:
Ahoj holky, taky už ztrácíte naději? Nebo je tu někdo komu se to ted nečekaně po delší době podařilo? mně už 2 čárky přijdou jak pohádka pro dospělý
Ahoj
my čekáme na // čárky rok.. pro někoho rok málo, ale pro mě je to už celkem doba a ani nedoufám, že se někdy objeví ![]()
Jak dlouho čekáš Ty? ![]()
@nikola4548 ahojda. rok a čtrvt a přijde mi to už děsně dlouhý a hlavně o sobě už hrozně pochybuju, jestli to někdy přijde ![]()
máš za sebou nějaký vyšetření?
@baru-ska píše:
@nikola4548 ahojda. rok a čtrvt a přijde mi to už děsně dlouhý a hlavně o sobě už hrozně pochybuju, jestli to někdy přijde
máš za sebou nějaký vyšetření?
Přesně.. to i já pochybuju.. ![]()
Zatím za sebou nic nemáme. Přítel půjdu po Novém roce na spermiogram a pak uvidíme.
Myslela jsem, že to půjde jako po másle, když mi je 22
naivka
A Ty už jsi na vyšetření byla?
@nikola4548 tak to máš zase víc času tomu dát přirozený průběh
já jsem o 10 starší. kdyby mi bylo pod 30, tak tomu nechám tak 2 roky. já mám za sebou pravidelné utz vyšetření na potvrzení ovu, horm profil, amh, pokus o hycosy a ted plánujeme iui.. všechno totiž zatím v pořádku
@baru-ska
Já vím.. jenže mě trápí, kde je asi chyba.. já jsem mladá, ale snoubenci ne 36
Tak uvidime no..
Tyjo, to je vyšetření. Půlku z toho ani neznám ![]()
Budu drzet palce. Kdy mas mít ovulaci?
Já mam tedka 1 den ms ![]()
@nikola4548 já ted čekám na ms tak za 5 dní.
já vím, nechci to určitě zlehčovat, kdyžtak minimálně spermiogram a kontrola ovulace u mudr je po roce na místě ![]()
@baru-ska
Tak třeba nedorazí ![]()
Určitě, první snoubenec na spermio a pak já. MUDr říkala, že u ženských to je pak náročnější to vyšetření.
Snad bude vše ok.. moc si mimčo přejeme ![]()
Ja za sebe muzu rict, tlac na sveho doktora. Dva roky jsme se snažili a nic a doktor me nikde neposlal, argumentoval tim ze jsem mlada. Pak se zjistilo, ze jsem anovulacni. Menstruaci jsem mela tak jednou za 3 mesice. Presla jsem k novému doktorovi v ten mi začal k upravovat cyklus Utrogestanem a vyvolání Ovu a dozravani vajicek resime Clostylbegytem. Partner je úplně OK, hormonalni profil mam v pořádku, vajicek v zasobe dost. Nyní jsem po laparoskopii kde mi nasli i endometriozu kterou odstranili. Caje piju taky, užívám doplňkove i Natifem a Estrozin. V patek 12 DC jsem mela folikul 20mm a Ovulaci. Doufam jen, ze folikul praskne a vajicko se uchyti.
Pokud se uz snazite dlouho, je treba udelat plno vysetreni at se zjistí kde mas problém, ja uz mozna mohla mit minimalne rocni mimčo kdyby muj predesly doktor resil me problemy včas. Drzim palecky ![]()
@Nikca7 píše:
Ja za sebe muzu rict, tlac na sveho doktora. Dva roky jsme se snažili a nic a doktor me nikde neposlal, argumentoval tim ze jsem mlada. Pak se zjistilo, ze jsem anovulacni. Menstruaci jsem mela tak jednou za 3 mesice. Presla jsem k novému doktorovi v ten mi začal k upravovat cyklus Utrogestanem a vyvolání Ovu a dozravani vajicek resime Clostylbegytem. Partner je úplně OK, hormonalni profil mam v pořádku, vajicek v zasobe dost. Nyní jsem po laparoskopii kde mi nasli i endometriozu kterou odstranili. Caje piju taky, užívám doplňkove i Natifem a Estrozin. V patek 12 DC jsem mela folikul 20mm a Ovulaci. Doufam jen, ze folikul praskne a vajicko se uchyti.
Pokud se uz snazite dlouho, je treba udelat plno vysetreni at se zjistí kde mas problém, ja uz mozna mohla mit minimalne rocni mimčo kdyby muj predesly doktor resil me problemy včas. Drzim palecky
MUDr je v pohodě, poslala nás na to spermio a pak začneme resit mě.
Já mam cykly 28 dni a ovulaci na sobě poznam. Tak snad vše probíhá tak jak má.. uvidime potom spermiu ![]()
Jinak děkuji za tvoje zkušenosti. Také držím palce ![]()