Snažení zima 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2331
13.4.16 17:34

Co jsem v jedné diskuzi, tak tam některé holky mají plodný hlen a ovulaci až za pár dní, tak ono je stejně lepší, když spermie na vajíčko počkají než obráceně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
13.4.16 17:37

To budu probírat s určitým jedním lékařem a i kdyby…když nebudu těhotná tak mi to prodlouží určitě… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
13.4.16 17:38

No je to věda to početí :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
13.4.16 18:16

Tak některá otěhotní a neví jak a jiné mají problémy, to se nedá nikdy předpovědět, já se jen bojím, aby se mi neopakoval HELLP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
13.4.16 18:21

@xantule To bych se taky bála…ale oni si tě určitě ohlídají…budu ti držet palečky!! :hug: Už aby byl ten konec roku viď…já mám pocit, že se nedočkám. Je cca půl roku ale přijde mi jako věčnost :D nejsem normální. Jsem ráda, že se mám s kým těšit. Před partnerem jsem poslední dobou o tom mluvila docela dost často a už mu to lezlo i ušima :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
13.4.16 18:30

Já mám na ledničce tabulku, kde odškrtávám každou neděli okénko a jedno okénko je jeden týden, mám už odškrtáno 1/4roku, taky mi připadá, že se nedočkám, ale už uběhly tři měsíce a připadá mi to jako by se všechno stalo včera
s tím HELLPEM si myslím, když by měl zase přijít, tak to stejně doktoři nepoznají a nezabrání tomu, mně se objevil z ničeho nic, týden před tím jsem ležela v nemocnici a nic mi nebylo, rozjel se mi během pár hodin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
13.4.16 18:33

@xantule Musíš doufat, že se ti to vyhne..neboj. Musíš do toho jít optimisticky. Určitě to vyjde :* Moc ti držím palečky!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
13.4.16 19:23

Věřím, že to dopadne dobře, prostě musí, už takhle jsme dostali pěknou lekci od života. Každý večer si říkám v duchu své přání a začínám po krocích, nejdřív jsem si přála, abych měla normální cyklus, teď si přeju, abych si našla práci a přišla na jiné myšlenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
13.4.16 19:42

@xantule Myslím, že to děláš správně :) Hezky po malých krůčcích :palec: To je nejlepší. Co za práci hledáš? o jsi dělala jako poslední zaměstnání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
13.4.16 20:02

Dělala jsem v administrativě Office managera, asistentku managera a referenta kalkulací, ale je to pro jiné firmy málo, jsem na pracáku od června 2015, na konci července jsem už byla těhotná, tak jsem práci nesháněla, ale v životopisu to holt vypadá špatně, že jsem tak dlouho na pracáku a co bylo v té době se nesvěřuju, myslím, že by to bylo pro mě diskriminující

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
13.4.16 20:15

Držím ti palečky abys brzy nějakou práci našla a měla tam fajn kolektiv lidí. ;) ;) ;) Já bych tuhle práci asi dělat nemohla… jsem úplnej analfabet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
14.4.16 15:31

Včera jsem si objednala u ebay.com 50 ovulačních testů :D Jsem magor fakt… :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
15.4.16 13:36

Ahojky, a na kolik tě to vyšlo? já jsem si dělala OT jen párkrát někdy před dvěma roky, tak s nimi nemám moc zkušenosti. Akorát jsem pochytila to co psaly holky v diskuzích, že dělají několik během dne, protože se pozivita testu během dne rychle mění a když je OT pozitivní, tak ovulace teprve nastane. Stejně si myslím, že je dobré vědět, kdy ženská ví kdy mívá ovulaci a po čtyři dny před ní se snaží a dva dny po ní. Já před tím otěhotněla, když jsme měli tulení 4 dny za sebou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
15.4.16 15:36

No ovulační test by se měl dělat jednou za den ve stejnou hodinu :) ale z ranní moči, protože je to je moč nejkoncentrovanější a mohlo by to být zkreslené. Ty ovulační testy mě vyšly na 200 kč i s poštovnym. Snad to nebudou žádný béčka. Řekla jsem si ale, že to chci zkusit :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
15.4.16 20:58

Tak investice dvou stovek neni vůbec moc, myslím, že holky si taky kupovaly testy z Ebay a nestěžovaly si
jsi z práce nakažená, že chceš mít hned mimino? tam vidíš děti každý den ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí