Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co jsem v jedné diskuzi, tak tam některé holky mají plodný hlen a ovulaci až za pár dní, tak ono je stejně lepší, když spermie na vajíčko počkají než obráceně ![]()
To budu probírat s určitým jedním lékařem a i kdyby…když nebudu těhotná tak mi to prodlouží určitě… ![]()
Tak některá otěhotní a neví jak a jiné mají problémy, to se nedá nikdy předpovědět, já se jen bojím, aby se mi neopakoval HELLP
@xantule To bych se taky bála…ale oni si tě určitě ohlídají…budu ti držet palečky!!
Už aby byl ten konec roku viď…já mám pocit, že se nedočkám. Je cca půl roku ale přijde mi jako věčnost
nejsem normální. Jsem ráda, že se mám s kým těšit. Před partnerem jsem poslední dobou o tom mluvila docela dost často a už mu to lezlo i ušima ![]()
Já mám na ledničce tabulku, kde odškrtávám každou neděli okénko a jedno okénko je jeden týden, mám už odškrtáno 1/4roku, taky mi připadá, že se nedočkám, ale už uběhly tři měsíce a připadá mi to jako by se všechno stalo včera
s tím HELLPEM si myslím, když by měl zase přijít, tak to stejně doktoři nepoznají a nezabrání tomu, mně se objevil z ničeho nic, týden před tím jsem ležela v nemocnici a nic mi nebylo, rozjel se mi během pár hodin
@xantule Musíš doufat, že se ti to vyhne..neboj. Musíš do toho jít optimisticky. Určitě to vyjde
Moc ti držím palečky!! ![]()
Věřím, že to dopadne dobře, prostě musí, už takhle jsme dostali pěknou lekci od života. Každý večer si říkám v duchu své přání a začínám po krocích, nejdřív jsem si přála, abych měla normální cyklus, teď si přeju, abych si našla práci a přišla na jiné myšlenky.
@xantule Myslím, že to děláš správně
Hezky po malých krůčcích
To je nejlepší. Co za práci hledáš? o jsi dělala jako poslední zaměstnání?
Dělala jsem v administrativě Office managera, asistentku managera a referenta kalkulací, ale je to pro jiné firmy málo, jsem na pracáku od června 2015, na konci července jsem už byla těhotná, tak jsem práci nesháněla, ale v životopisu to holt vypadá špatně, že jsem tak dlouho na pracáku a co bylo v té době se nesvěřuju, myslím, že by to bylo pro mě diskriminující
Držím ti palečky abys brzy nějakou práci našla a měla tam fajn kolektiv lidí.
Já bych tuhle práci asi dělat nemohla… jsem úplnej analfabet ![]()
Včera jsem si objednala u ebay.com 50 ovulačních testů
Jsem magor fakt…
![]()
Ahojky, a na kolik tě to vyšlo? já jsem si dělala OT jen párkrát někdy před dvěma roky, tak s nimi nemám moc zkušenosti. Akorát jsem pochytila to co psaly holky v diskuzích, že dělají několik během dne, protože se pozivita testu během dne rychle mění a když je OT pozitivní, tak ovulace teprve nastane. Stejně si myslím, že je dobré vědět, kdy ženská ví kdy mívá ovulaci a po čtyři dny před ní se snaží a dva dny po ní. Já před tím otěhotněla, když jsme měli tulení 4 dny za sebou ![]()
No ovulační test by se měl dělat jednou za den ve stejnou hodinu
ale z ranní moči, protože je to je moč nejkoncentrovanější a mohlo by to být zkreslené. Ty ovulační testy mě vyšly na 200 kč i s poštovnym. Snad to nebudou žádný béčka. Řekla jsem si ale, že to chci zkusit
![]()
Tak investice dvou stovek neni vůbec moc, myslím, že holky si taky kupovaly testy z Ebay a nestěžovaly si
jsi z práce nakažená, že chceš mít hned mimino? tam vidíš děti každý den ne?