Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@xantule No to ne
V práci jsem rok a půl a do styku s miminama stejně moc nepříjdu, spíš s maminama. Takže práci to nepřisuzuju
spíš mi začawlo ted samo hrabat od ledna, že už mimčo chci ![]()
Ahoj holky, přidám se k vám. Je mi 23 a od zimy bychom se chtěli snažit o prcka )možna pozdější podzim), nejdříve jsme si mysleli, že už od jara, ale nakonec z toho sešlo. začali jsme stavět baráček, tak jsem to museli kousek odložit. Tak alespoň si v klidu v létě odstátnicuji, na nějaký čas nastoupím do práce a pak se uvidí jak nám to půjde ![]()
@franzve1 Jéé ahoooj, vítej!!! To máš jak já
Taky je mi 23 a v červnu dělám státnice (i když už jednu školu a práci mám). V červenci máme svatbu. To je moc hezké, že stavíte
závist
My se ted na konci dubna (ten víkend co jsou čáry) budeme stěhovat do nového. Koupili jsme si byt 3+1. Vtipné je, že je to hned nad bytem, kde jsem bydlela s mámou
jen o patro výš, tak si nemusím ani měnit trvalé bydliště
Už se na stěhování těším. V nájmu mě to už začíná lézt krkem
nejlepší je být ve svým. Já se chci taky snažit cca od konce října. Jsem zvědavá, jak rychle nám to půjde. Bereš antikoncepci? Budeš jí nějak předem vysazovat? Já ji vysadím na konci června.
Já ji už neberu, vysazovala jsem na začátku února, ale bylo to spíš že už jsem do sebe nechtěla cpát ty svinstva a taky se všude psalo jak to má vše pak dlouho rozhozené a že ms nemusíš mít vůbec a tak jsem to do zimi chtěla mít alespoň v pohode. Ale jak jsem zjistila, tak to snad nebude můj případ už jsem to od té doby dvakrát dostala přesně tak jak jsem měla, tak snad to pošlape dál jak hodinky
Jinak já mám taky práci od září slíbenou, jsem učitelka (teda po statnicích budu) a dostala jsem prvňáčky, tak bych je alepspoň chtěla provést celou první třídou.. takže proto až od zimy, ale už se nemůžu dočkat, jsem poslední dobou jak švihlá ![]()
@franzve1 Ježiš tak jsem ráda, že je tu taky stejnej magor jak já
Taky mi poslední dobou děsně hrabe a už se nemůžu dočkat na čůrací maraton od července kdy budu dělat jak posedlá ovulační testy, pít kontryhelový čaj a podobný blbosti
![]()
@brusinka85 To já zas v tomhle ani ne, merit teplotu a tak asi nehodlam, spis bych toto nechala nahode a pak az kdyby to třeba neslo ale nechci, aby me toto pohltilo driv nez musí. Já to mám spíše v tom, že koukám po dětských věcech, mám vybraný kočárek a tak.. hrozně mne baví vymýšlet věci co pořídím a tak…
jak říkam, přijdu si už švihlá
a jde to bohužel na úkor učení. něco se učím a pak zjistím, že jsem myšlenkama úplně někde jinde.
@franzve1 To co pořídím je zase ještě pro mě na vedlejší koleji
Ale taky už se rozhlížím po kočárkách a tak
spousta výbavičky se dá nakoupit v Ikee
Tam je to fajn, tam nakoupím hodně věcí
![]()
@brusinka85 Jaký kočárek se ti líbí? nebo máš vybraný? Já jsem naprosto unešená z junama impulse eco pistacia. Jsou na něj výborné recenze a strašně se mi líbí
![]()
@franzve1 No já uvažuju že koupím ten nejlevnější snad
ještě nevím moc jsem se o to nezajímala
Tenhle se mi líbí a je za 9 tisíc
![]()
Ahoj holky, tak já se k Vám asi přidám
zatím tedy nevím konkrétní období začátku snažení, ale myslím si, že to určitě dřív, jak začátkem příštího roku nebude, tak snad nevadí, že se chci přidat ![]()
Jen mě tedy napadlo, jestli byste nechtěly založit uzamčenou skupinu…?
kvůli některým údajům apod. ![]()
@fidorka56 Ahojky
Vítej
Jsem ráda, že je tu další snažilka
Založit uzamčenou skupinu mě nenapadlo
ani nevím, že to jde ![]()
@brusinka85 tak však máš plno času ještě se vším probrat
Jinak jsem moc ráda, že jsem na vás narazila…
@brusinka85
Záleží jak to tady plánujete…jestli chcete větší skupinu a počkat jestli se třeba nepřidá více snažilek
…nebo se tu může nechat odkaz na tu soukromou…ale jak chcete ![]()
Myslím, že nás tu zatím moc není, tak není důvod zakládat soukromou skupinu, co myslíte?
@xantule Souhlasím:) taky bych byla ráda, aby se nás tu sešlo víc ![]()