snažilka

1
30.8.08 00:48

snažilka

ahojky,chci se jen zeptat,která máte jaký zkušenosti popotrqtu,za jak dlouho se vám podařilo otěhotnět znovu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1371
30.8.08 07:48

Ahoj, já otěhotněla po jednom potratu po 5 měsících a po 2. po 3 měsících, doporučuje se počkat minimálně 6nedělí + 1 menstruační cyklus, ale standart je počkat alespoň 3 menstruační cykly, dokonce doktoři doporučují v nemocnici většinou čekat plů roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.8.08 09:01

ahojky,ja potratila v breznu tohoto roku cca v 8tt.....po revizi jsem nechala probehnout dva menzesy a pak jsme tomu nechali volny prubeh…Zadarilo se prvni mesic a zatim se TO drzi,jsem v 16tt.Brala jsem vitaminy a pila kontr.caj.Hodne stesti.

• Citovat
  • Upravit
1984
15.1.09 09:33

ahojky

Ahojky,
ja jsem mela zamlky tehu v cervnu.Jeden doktro doporucoval 3 mesice,dalsi pul roku a dalsi na to vlitnout hned po prvni menzes.Menzes jsem dostala za 6 tydnu,potom dalsi mesic nic a pak zase pravidelny,ted zase nic.Snazeni mi prekazili ruzny zanety,bolesti bricha,nebyla ovulace a nedostavila se menzes,no proste me to to telo dost silene rozhodilo.Rekla bych ,ze proste zalezi na tom,jak to to tvoje telo vezme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty