Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojky,chci se jen zeptat,která máte jaký zkušenosti popotrqtu,za jak dlouho se vám podařilo otěhotnět znovu?
Ahoj, já otěhotněla po jednom potratu po 5 měsících a po 2. po 3 měsících, doporučuje se počkat minimálně 6nedělí + 1 menstruační cyklus, ale standart je počkat alespoň 3 menstruační cykly, dokonce doktoři doporučují v nemocnici většinou čekat plů roku.
ahojky,ja potratila v breznu tohoto roku cca v 8tt.....po revizi jsem nechala probehnout dva menzesy a pak jsme tomu nechali volny prubeh…Zadarilo se prvni mesic a zatim se TO drzi,jsem v 16tt.Brala jsem vitaminy a pila kontr.caj.Hodne stesti.
Ahojky,
ja jsem mela zamlky tehu v cervnu.Jeden doktro doporucoval 3 mesice,dalsi pul roku a dalsi na to vlitnout hned po prvni menzes.Menzes jsem dostala za 6 tydnu,potom dalsi mesic nic a pak zase pravidelny,ted zase nic.Snazeni mi prekazili ruzny zanety,bolesti bricha,nebyla ovulace a nedostavila se menzes,no proste me to to telo dost silene rozhodilo.Rekla bych ,ze proste zalezi na tom,jak to to tvoje telo vezme.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.