Snažilka z Plzně

6
29.12.16 18:12

hledám kamarádku z Plzně

Ahojky Plzeňačky,

hledám nějakou parťačku, bude mi 25 a nemám kolem sebe moc kamarádek se stejnými zájmy a tak bych tady ráda našla nějakou novou :lol: Rok se snažíme o mimi, ale přestala jsem to nějak extra hrotit, koupili jsme byt a přítel mě požádal o ruku tak plánuju svatbu. Mám dvouapůl letou fenku křížence z útulku.

Ráda bych našla nějakou slečnu přibližně v mém věku a podobné situaci, s pejskem na společné venčení, snažilku, které se třeba nedaří a ráda by zašla na procházku a přišla na jiné myšlenky. Ale nebráním se ani mamince, děti miluju a moje fenka taky :lol: Ideálně z Vinic, ale dojedeme po Plzni kamkoliv ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
blabla123
29.12.16 18:45

Ahoj. jsem ve stejnem veku, tedy nesnazilka a zrovna jsem na vinicich v praci. :-)

• Citovat
  • Upravit
20
29.12.16 21:39

Ahojky já jsem z dobřan ale do plzně hodně jezdíme :-) taky nemám moc kamarádek, no spíš jen jednu z dětství :) sice mimi už mám doma, 4 týdenní ale pokud budeš mít zájem tak se klidně ozvi, budu ráda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
29.12.16 22:06
@Bára.95 píše:
Ahojky já jsem z dobřan ale do plzně hodně jezdíme :-) taky nemám moc kamarádek, no spíš jen jednu z dětství :) sice mimi už mám doma, 4 týdenní ale pokud budeš mít zájem tak se klidně ozvi, budu ráda :-)

Ahoj :-) :mavam:
Máš pěkného prcka :-)

• Citovat
  • Upravit
20
30.12.16 09:32

@blabla123 moc děkuji ;) taky byl dělaný s láskou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
30.12.16 15:57