Snažilky DLOUHODOBKY

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1834
7.4.26 15:35

Snažilky DLOUHODOBKY

Ahoj děvčata :mavam:.
Napadlo mě založit skupinu, která mi tu trochu chybí :think: :oops:… diskuzi pro nás, které za sebou máme už delší snažení… kdyby se do ní náhodou někdo našel…?
Myslím, že je skvělé, když se někomu kdo miminko opravdu chce, zadaří otěhotnět brzy :srdce:. Ale přece jen to asi je tak, že jiné pocity a jiná témata budou mít „snažilky“, které se snaží pár týdnů a jiné ty, které se snaží třeba již v řádu let… a mají za sebou již hodně zkušeností napříč tímto tématem…

Případně abych se trochu představila já: snažíme se o miminko již přes dva roky, během prvního roku a půl jsme otěhotněli 3×, bohužel vždy ZT, pak půl roku pauza kvůli léčbě z imunologie a čekání na výsledky z Genetiky. Nyní víme kde nejspíše byla příčina a máme „naordinováno“ jak nyní postupovat v případě otěhotnění. Ale máme za sebou teď už 4 cykly snažení a najednou nic. Vím, že 4 cykly nejsou moc, ale ono dohromady je to už hodně dlouho :(, a v hlavě je navíc vše bolavé okolo potratů :(… tak už je to opravdu dlouhé :(
Není tady ještě nějaká snažilka, která už má za sebou také dlouhé čekání, ale zároveň stále nedokáže přestat věřit? :kytka:

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
154
7.4.26 19:18
@Vendulák píše: Více

Ahoj, já si Tě z nějakých diskuzí pamatuju :-)

Popravdě sem možná teď úplně nepatřím, protože jsem ve fázi “zadařilo se”, ale mám za sebou už dva potraty a vím, že je brzy na to se zásadně radovat.

Jinak se teoreticky snažíme cca 5 let. První SP byl taková poslední kapka pro mojí psychiku (i moje tělo) po fakt dlouhodobém chronickém stresu a spustily se mi hned dvě autoimunitní onemocnění - takže snažení šlo na dlouho stranou. Z léčby kortikoidy se mi zároveň udělaly předrakovinové změny na čípku a mám za sebou celkem 4 zákroky a v jednu chvíli mi navrhovali hysterekromii - ale nedala jsem se a čípek mám sice trochu zdeformovanej, ale jinak už přes 2 roky dobrý :-).
Když jsme dostali povolenku, tak se relativně rychle zadařilo, ale opět SP s revizí.
Tak jsme měli zase pauzu a pak to nějak úplně nešlo….
A teď jsem do třetice otěhotněla, tak uvidíme.
Jinak jsem i dost stará, takže i to mě dost tlačí. 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.26 20:08

Ahoj, Tak já jsem taky ve fázi „zadařilo se“. Celková snaha byla rok a půl. V tom byl docela komplikovaný potrat s revizi (ikdyž to bylo teprve 6-7tt) a následná tříměsíční pauza od snažení. A zadařilo se díky prvnímu IUI.
Jinak já přestala věřit, věřil jen partner. I teď jsem po prvním screeningu a ještě jsem si nějak nedovolila se těšit.
Jinak z těch zkušenosti dlouhodobé snažilky bych tak nějak vypíchla měření bt a pak nebát se říct si o pomoc lékařům.
Tobě přeji hodně štěstí a hlavně zdraví na té cestě za miminkem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
7.4.26 21:12

My se snazime rok a ctvrt a vzhledem k tomu, ze predchozi syn byl na prvni pokus, tak mi to prijde nekonecne. Obdivuji vsechny zeny, ktere se snazi nekolik let :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí