Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dámy děkuji všem!!
Teď budu pěkně čekat na vás všechny! A šup ať je brzy zaděláááno ![]()
@Nikeyla krasne moc gratuluji to je uz více než jasné! Ja to měla dostat včera a zatím nic! ![]()
@a-šmudlinka Ano, ale zas mi to nevadí, je to s přítelem naše první, takže mi nebude líto, že třeba bude někdo na Vánoce sám s již prvním dítětem třeba. ![]()
Ahoj, můžu se přidat? Snažíme se o 3.mimi,první 2 se povedli na 1.pokus, ale tentokrát to nevyšlo, takže ted jedeme 2.pokus
Od zítra, jelikož zítra jsem 10DC a já mám ovu každý měsíc jinak, takže těžko vychytat.
@Nikeyla já doufám, že to Bude u mě dřív a na vánoce budeme doma ![]()
Ahoj holky, můžu se k Vám vecpat? ![]()
Tento měsíc jsme se začaly snažit. Poslední ms byla 31.3, ovulka 12.4 a snaženíčko bylo 10, 11 a 13.4 ![]()
V listopadu jsem měla // na testu, ale s ms to odešlo. To je tak, když testuju před ms
.
Tak snad to tentokár výjde ![]()
@a-šmudlinka píše:
@Nikeyla já doufám, že to Bude u mě dřív a na vánoce budeme doma
Já byla na Vánoce v porodnici. Strašně jsem se snažila, ať prcek vyleze dřív. Termín byl 24.12 a rodila jsem 22.12. Ale vůbec mi to v té porodnici nepřišlo, že jsou Vánoce. Manža mi je udělal tam ![]()
@Lenka1987 Já jsem rodila 25.12., do porodnice jsme jeli od stromečku 24.12. ![]()
@lucillee píše:
@Lenka1987 Já jsem rodila 25.12., do porodnice jsme jeli od stromečku 24.12.
@a-šmudlinka kdy si mela poslední MS? ono se to da spočítat podle ovulace, nejlepe když vis kdy si otěhotněla to je pak vicemene kolem toho datumu! ![]()
@Lenka1987 Vitame te, si stejny rocnik jako ja!
ted to urcite vyjde ![]()