Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@a-šmudlinka A poslední MS si mela kdy? nebo podle ceho vis ten termin? ![]()
@Jana1989 Aha, tak to je divny!
to uz bude dva mesice anic? A testik mas negativni?
@veronikacek podle ovulace ta byla 2.dubna poslední ms 22.března ale já mam cuklus 25 dni a netove kalkulačky počítají 28 dní
@a-šmudlinka aha tak ja mela ovulku 5.4. a poslední MS 24.3. cyklus jak kdy 26-28 takze to stejne bude kolem tebe nekde! ![]()
@veronikacek jsi 4+1 a datum porodu je 29.12 takže klidně i na silvestra ![]()
@veronikacek píše:
@Jana1989 Aha, tak to je divny!to uz bude dva mesice anic? A testik mas negativni?
Dělala jsem si test v sobotu a před tím ještě před týdnem a oba čisté. U první dcerky jsem měla ale pozitivní test až v pátém týdnu, tak nevím jestli ještě věřit, nebo ne..
@a-šmudlinka Tak to je super, dceru jsem prenasela 17dni tak snad se postesti a mimco se narodi az v lednu!
jinac dekuji za vypocet, nejak nestiham nic hledat za chvili valim do práce a ted jsem ještě cela royrusena z toho prekvapeni! ![]()
@Jana1989 a nezkousela si třeba v laborce krev? u nas ji odebiraji myslim kolem 200kc a během hodiny vis výsledek, mam totiž gynekologa 40km od nas tak sem se tam byla uz minuly mesic ptat zda by mi ji vzala! ![]()
@veronikacek začátkem května mám jít na preventivní prohlídku na gyndu, tak už vydržím. Laboratoř tu v okolí nemáme. Je to už na palici ale ![]()
Holky tak MS právě dorazila a s pěknými křečemi
Už se v tom mém cyklu vůbec nevyznám, kdy mám ovulaci netuším
na příští snažení si koupím alespoň listovku, jestli pomůže
Ahoj holky. potřebuji poradit, beru Clostilbegyt 0-1-0.a 20.4 jsem měla mít ms.asi 4dny před ms mě slabě píchalo v podbřišku a dnes mě šíleně pálela žáha a pobolívá mě v podbřišku jako před ms. včera sem trochu špinila dnes zas. vždycky jsem po clostíku dostala ms 20 pravidelně. mužu být těhu?? ![]()