Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj snažilky. Jelikož neznám nikoho kolem sebe, kdo by se snažil také o mimi, rozhodla jsem se tady založit „naší“ skupinku. Kolem mě za posledních pát týdnů porodili snad všichni a mi pořád nic. Pojďte si popovídat - nejste v tom samotné…
@Kaca720
ahoj. no to jsem ráda že nejsem jediná na okrese
. pověs mi o sobě něco. Já jsem od Hořovic a bude mi za pár dní 25. a stále nic. čekám na ms do týdne.
@trixi.V
Já bydlím kousek od Berouna, a je mi 20…Je teda fakt, že u mě se nedá úplně říct, že bych se snažila…co jsem tak četla tak když se moc snaží tak to nějak nevychází takže my tomu necháváme volný průběh
@Kaca720
už ve 20ti chceš mimíska? no právě já bych moc chtěla, a pořád to mám v hlavě no a pořád nic… a jsi vdaná nebo přítel? my jsme měli v létě 1 rok od svatby, jinak jsme spolu 6 lest za týden.
@trixi.V Nevím,že všichni jste toho názoru, že ve 20 je na dítě brzo.Ale není to tak dlouho co byly divný ženský, který ve 20 dítě neměly a nebyly vdaný. Já jsem toho názoru, že mít dítě není o tom kolik člověku je ale je to o tom jak se člověk cítí a jestli je dostatečně vyspělý. Já nejsem a nikdy jsem nebyla taková slečna která celý víkend prochlastá a a vystřídá všechny kluky ve městě.
Já ted vím, že mám toho pravého a úžasného chlapa, který se o mě i o dítě dokáže postarat.Ani já nejsem bez prostředku máme kde bydlet máme peníze a dítě chceme tak o co jde ![]()
@Kaca720
tak v tom případě držím pěsti ať to vyjde. Jen jsem reagovala ze zkušeností holek co mám kolem sebe - tvoje vrstevnice - těm se zdám i já mladá na dítko.
@trixi.V
taky mám takové kamarádky, ale já jsem zvyklá od malička hlídat děti a mám malý sourozence takže s tím já problém nemám:-) raději chci mít děti ted a mám spoustu času kdyby to náhodou nešlo…pak když se 40-ti letá ženská najednou zblázní, že chce mít najednou dítě a ejhle ono to nejde…A nejsem taková že by mě představa, že nemůžu chodit na diskotéky, nějak děsila
to vůbec ne:-) A vy už se snažíte od června teda jo?
já to tak nějak nechávám a snažím se neřešit, ale samozřejmě na sobě pozoruju všechny těhotenské příznaky
Už abych šla do práce nebude tolik času na přemýšlení a sledování se
co ty máš to stejně nebo tě to nechává chladnou :-¨)
@Kaca720
no jasně já mám taky každej měsíc všechny příznaky
. ale asi nejhorší byly ty první dva měsíce. teď už se to fakt snažím neřešit a celkem to jde. Čekám ms do konce příštího týdne tak uvidíme. a kde pracuješ? já jdu zítra po dovče taky do práce. učim ve školce.
@trixi.V já čekám teda spíš nečekám ve středu…tak snad to nepřijde
i tobě držím palce
já učím na základce takový malý
5 tříd a 38 dětí paráda
Je to teda na nervy uplně hrozný…máme tam dva sourozence a ty kradou lžou ubližujou ostatním a matka s náma nekomunikuje…už jsme s ředitelkou úplně zoufalý…
Poslali jsme je do PPP a maminka si na nás ještě ztěžuje na obecním úřadě… školku ti závidím taky jsem tam měla jít ale pak to nevyšlo, ale ted se nad školou staví školka tak mám slíbené místo
tak uvidím jestli budu moc od příštího roku nastoupit
@Kaca720
a ty máš vystudovanou pajdu pro jakej obor? no my naštěstí jsme bez takovejch excesů
. no já měla cykly 28,23,26 dní tak nevim kdy to přijde tenhle měsíc, ale všechno vychází na příští týden tak budu mít „vložkovej“ tejden
. naposledy jsem to dostala tak silně ale vůbec jsem to nevěděla. to se mi ještě nestalo. brala jsem předtím HA skoro 10 let. tys jí brala?
@trixi.V Mám pedagogický lyceum, udělala jsem si maturitu z předškolní a ted dělám učitelství na první stupen.
Já HA brala jenom jednou a vlastně mi vůbec nefungovala, takže jsem otěhotněla, ale vzhledem k tomu že jsem pak chytla toxoplasmozu tak jsem potratila a pak mi zjistily ještě další problémy takže už jsem jí nikdy nebrala…
@Kaca720
aha. tak to je mi líto. a proč chceš jít do školky když studuješ 1 stupeň?
@trixi.V Tak lepší něco než nic…Mě to strašně bavilo ze začátku ve škole… tak jsem byla přesvědčená že tohle chci dělat…a pak tam ty problémy…já z toho nervy v kýblu tak jsem se domluvila s ředitelkou že mě kdyžtak přeloží
@Kaca720
tak když se to dá domluvit, je to ještě pořád dobrý.