Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kaca720
tak co, pozoruješ už na sobě nějaký příznaky? já se bohužel obávám že mrška dorazí - je to stejné jako minulý měsíc - pořád nic a najednou přišla ani jsem o ní nevěděla.
@trixi.V Tak nějaký jsem zpozorovala, nebo možná jsem si to vsugerovala… furt chodím na záchod, pobolívájí mě vaječníky, dneska jsem byla u přítelovi mamky, pekla kuře a mě se úplně zvedl žaludek…ale asi se moc sleduju..dneska jsem si nakoupila testy a ve čtvrtek to zkusím…
přece nám to jediným dvoum snažilkám na berounsku musí vyjít ![]()
@Kaca720
no musí, ale kdy
. no já to snad vydržim, kdyby náhodou nepřišla tak budu testovat až 3.9.
@trixi.V ja jsem si jich nakoupila tolik ze muzu testovat trikrat denne:-D pritel mi prizl dalsi:-D:-D treba ale treba se nakonec potkame v Horovicich:-D:-D:-D
Ahoj holky, četla sem vaší diskuzi. Sem z Hořovic a je mi 24
S přítelem se snažíme o miminko, ale zatím se nedaří. Když sem vysadila prášky tak sem byla na vyvolávačce, pak mi ms chodila pravidelně každý měsíc. Jen tenhle měsíc dorazila o 5 dní dříve a trvala jen 3 dny (jestli se to tedy dá nazývat ms, protože normálně jí mám 6 dní a tohle nebylo tak silné).Týden mě bolí břicho a včera se do toho přidala bolest zad a pocit a zvracení, ale vždy si jen „říhnu“
Jsem zvědavá jestli z toho něco bude nebo jestli to není jen psychika. Doufám, že nevadí že sem se přidala do diskuse ![]()
@Hanka.225 Ahoj
jasně že nevadí
už jsme 3 tak to je paráda ![]()
bazální teplotu náhodou neměříš? z toho by možná bylo něco poznat…psychika dělá hodně no…jak už jsem psala já mám všechny příznaky a jsem typická příznaková těhulka
ještě že už začínám chodit do práce není tolik času na sledování
jinak teda vítej mezi námi ![]()
Díky
BT neměřím, nějak na tohle nejsem, abych každé ráno měřila. Právě, že ta psychika dělá svý a to je pak hrozný. No já chodím do práce pořád a moc to nemá vliv
Zítra sem objednaná na gyndu na ultrazvuk, tak sem zvědavá co mi řekne. Každopádně mám před dovolenou, tak nad nebudu lítat po doktorech
@Hanka.225 já se v tom měření taky zrovna nevyžívám, ale dá se z toho dost poznat:-) já ted měla dva měsíce volno a hrozně moc času na sledování:-) dnes dopoledne jsem na to skoro zapomněla:-) tak ti držím palce:-) a test si nezkoušela?
Díky, budu je potřebovat
Kéž bysme na dovolenou už jeli 3
Test sem si dělala v neděli a nic, ale určitě to znáš, člověk pořád doufá do poslední naděje. Kdyby mě aspoň nebolelo to břicho a ten kříž, tak bych to nijak neřešila, ale četla sem, že některým ženským tak začínalo těhotenství, tak uvidíme ![]()
@Hanka.225 tak každá jsme jiná…jedna moje kamarádka zjistila až ve 3.měsíci že je těhotná, což teda moc nechápu
ale tak asi žádné viditelné příznaky:-)
Moje kamaráda taky zjistila, že je těhotná až týden co nepřišla ms, neměla vůbec žádné příznaky. A co ty? jak dlouho se snažíte? Možná, že už si to psala, ale už sem toho přečetla tolik, že už si napamatuju ![]()
@Hanka.225 no my jsme začali až ted
vlastně spíš tomu necháváme volný průběh:-) nějaké přehnané snažení asi nemá smysl
až to bude tak to bude
nepatřím mezi ty co si dělají ovulační testy a když je pozitivní okamžitě se musí jít na věc
tam jsem ještě nedospěla:-) zítra mám dostat MS a tak nějak mě pobolívá břicho…no snad to vyjde… ty vlastně budeš vědět už zítra co ![]()
Musím říct, že sem to na začátku taky tak brala, ale postupem času to přešlo
Ale ej fakt, že ani teď mě nebere měřit si teplotu a s přítelem spolu spíme dost často, takže ani nemusím myslet na ovulaci
Tak snad ti nepřijde a bude patřit mezi ty co se jim to povedlo hned. No snad jo, ale moc tomu nevěřím nebo se nechci těšit předčasně, ale ráda bych věděla proč mě bolí tak břicho a záda. Každopádně sem na zítřek zvědavá a tobě budu držet palce ![]()
@Hanka.225 tak ti děkuju
doufám že to vyjde nerada bych to brala jinak
já teda teplotu měřím ale spíš proto že nemůžu brát prášky a tohle jsem používala jako takovou antikoncepční metodu
a nějak jsem nepřestala
ráno už automaticky sahám po teploměru…a dá se z teploty i poznat jestli jsem těhotná nebo ne ![]()
Tak hlavně zítra napiš jak ti to dopadlo
já si udělám test ve čtvrtek a uvidím
@trixi.V jo to urcite:-) v tomhle mam stesti