Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky, někdo kdo plánuje začít se snažit v techto a nadcházejících dnech? Jsem dnes 3DC a tento cyklus bude náš první ![]()
Ahoj my se snažíme teď první měsíc po laporoskopicke operaci.. Jsem 10dpo tak cekam jestli dorazí za 6 dni mrcha.. Naa TT skoro neviditelný duch ![]()
At se brzo zadari ![]()
@Putňátko tak budu moc držet palce aby to vyšlo! Dej vědět : ![]()
Ahoj. My sice zacali uz v kvetnu, ale cervenec bude prvni s clostilbegytem, pokud dostanu menstruaci. ![]()
@Putňátko to melo byt asi hlídás? Jinak nee, poznám ji na sobě ![]()
Příspěvek upraven 30.06.16 v 07:34
@Lekninka91 @eviku-miluna ahojky holky, vítám vás tak ať nám to rychle uteče ![]()
@dreana taky at ti to ryche utika
. Tvuj nick je mi znamy, asi jsme se uz v nejake diskusi sesli
. Snazite se o prvni?
@dreana píše:
@Putňátko to melo byt asi hlídás? Jinak nee, poznám ji na soběPříspěvek upraven 30.06.16 v 07:34
No tak to ti zavidim. Ja myslela, ze ji jen nepoznam, pak jsem zjistila, ze ji vubec nemam ![]()
Ahoj ![]()
od července budu snažilka o první mimi
ovulaci bych měla mít kolem 20.7. ( teprve čekám na mršku
)… berete nějaké doplnky stravy?
@morinka7 ahojky! U nás taky bude první.
já si chci koupit listovou kyselinu, mam objednaný gynex a Maca. Takže bylinky ![]()
@eviku-miluna možná ano, jsme tu pár let. Ano snažíme se o první ![]()
@Lekninka91 já nevím jestli ji mam ale rozhodně se tam něco děje. Jestli se to děje správně je věc jiná :-/
@dreana
a takové ty celkové doplnky jako Chytré miminko, GS Mamavit? nebo jen zvlášt kys. listovou?
dostala jsem od doktorky spoustu letáku, ale žádné doporučení co je nejlepší ![]()
@morinka7 určitě čistou. V tom komplexu je na mě až moc věcí kterým nerozumím a az moc chemie ![]()
@dreana
když já nejím ryby, musela bych brát ještě OMEGA 3
Pročetla jsem hodně diskuzí a spíše se shodují na kompletních vitamínech. A Chytré miminko doporučuje hodně maminek ![]()