Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@morinka7 chytré miminko ani neznám
ale mohlo by to být dobrý ![]()
Ja beru akorat listovku od unora. Ma se idealne zacinat tri mesice pred planovanym pocetim.
@Lekninka91
Tak to asi už nestíhám
A Kompletní vitamíny plánuješ?
@morinka7 hele o tom jsem zatim nepremyslela zas tolik. U me bude mozna zazrak otehotnet, ale cetla jsem chvalu i na nejaky vitaminy z DM drogerky slozenim pry stejne jak spousta tech reklamovanych a predrazenych, ale podstatne levnejsi. ![]()
@morinka7 píše:
@dreana
a takové ty celkové doplnky jako Chytré miminko, GS Mamavit? nebo jen zvlášt kys. listovou?
dostala jsem od doktorky spoustu letáku, ale žádné doporučení co je nejlepší
Já bych si asi nic od doktora doporučit nenechala.. Většinou nedoporučí, co je nejlepší, ale z čeho mají největší provize
![]()
Ja mam koupenou obycejnou listovku a zatim ji neberu. Ja jsem na polykani jakychkoliv prasku lempl
.
@eviku-miluna já nejsem schopná brát něco pravidelně, akorát teda antikoncepci jsem zvládala.. Ale tu listovku dodržuju teda ![]()
@Lekninka91 píše:
Já bych si asi nic od doktora doporučit nenechala.. Většinou nedoporučí, co je nejlepší, ale z čeho mají největší provize![]()
to máš pravdu
proto mám taky tolik letáků
chtěla jsem jen upřesnit jestli jen kys. listovou nebo kompletní, jaké minerály a vitamíny by měly obsahovat. Jelikož jsem ještě tou dobou mimi neplánovala tak jsem se dál nezajímala hned ![]()
@morinka7 zrovna vcera jsem koukala na polosero a byl tam dil s nazvem byznys v bilych plastich. Hnus velebnosti ![]()
Hoj holky mužů se připojit? My jsme začali se srážením pred 14 dny, jsem od 26.4 po revizi delohy po zamlklem těhotenství, snažíme se o první tak snad ted to dopadne uz dobre.
Ahojky holky, mohla bych se k vám přidat??? my se začneme snažit asi tak příští týden… teď mám ms po dobrání antikcepce, tak až mrcha odezní začneme se snaženíčkem… ![]()