Snažilky - okres Znojmo

1060
15.9.12 22:30

Snažilky - okres Znojmo

Ahoj holky,
vím, že takových místností ohledně snažení existuje víc, ale proč nezaložit novou ať nemusíme pročítat všechny ty diskuze :) Všechny jste vítány :kytka:

Od října se chceme s manželem snažit o miminko a ráda bych tohle období s někým prožívala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
952
16.9.12 13:39

Ahoj taky se začínáme snažit. Už máme něco za sebou, ale snažit se budeme:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
16.9.12 13:43

Vítej :mavam:

my už sice taky máme něco málo za sebou, ale od října do toho jdem naplno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
16.9.12 13:48

@nurse.007
A měříš teplotu? Děláš ovu testy? Nebo tomu necháš volný průběh?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
17.9.12 16:00

Vzhledem k již dříve podstoupeným IVF tomu nechávám volný průběh. Soulož ob den :mrgreen: Jinak na konci řijna jdeme do CARu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
17.9.12 20:14

Je mi to blbé se takhle vyptávat, ale jestli ti to nevadí, tak co je to IVF? a CAR? Fakt se omlouvám, ale nevím, co to je?
My máme za sebou minulý rok potrat a teď se pokoušíme znovu. Jelikož už mi tikají biologické hodiny (je mi 29), tak tomu musím nějak pomoct (teplota, ovu testy) :D a stou souloží to máme taky tak ob den :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
17.9.12 20:29

IVF je metoda umělého oplodnění a CAR je centrum asistované reprodukce kde dělají to IVF. Já mám za sebou potrat ted v červenci ve 22tt je mi 28 let a hodiny už mi bijou na poplach co se chtíče o miminko týče. Tak snad do toho ještě do konce roku vlítnem znovu a budeme nejšťastnější.

No a pokud souložíme obden nepotřebujeme testovat :mrgreen: stejně bych pak manžela uháněla i v určitou hodinu :mrgreen: na tohle jsem dobrej magor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
18.9.12 20:24

Před rokem, jsem nad umělým oplodněním taky uvažovala, ale nakonec se to podařilo přirozenou cestou a dopadlo to, tak jak to dopadlo :( Taky bych chtěla do konce roku otěhotnět. Musí se nám to podařit (mě i tobě) :D

My bohužel obden souložit nemůžeme, jelikož kvůli práci nejsem každý den doma. Takže to budu muset vyzkoušet vyřešit ovu testy :) uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
19.9.12 17:26

@Bartice Tak nám to taky nevychází pokaždé pravidelně obden a taky není pořád ta správná nálada ale obrazně řečeno to nechci až tak tlačit, kdyžtak si zopakuju celé IVFko znovu a uvidíme. Snad se do konce roku povede. Musí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
19.9.12 17:34

Budu držet pěsti, aby vše bylo v pořádku a brzy se ti na testu ukázaly // :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
19.9.12 17:49

Děkuji a tobě taky hodně sil :lol:. Dneska, když jsem šla na gyndu mi mužík říkal ať řeknu panu dr, aby mě tam dal hezky do pořádku, moc se ve mě nevrtal a nachystal, že bude večer soulož. Tak jsem se musela smát. Pan doktor říkal berte vitamínky a snažte se co to jde tak si jeho slova beru k srdci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
20.9.12 20:54

Shojky holky, muzu vedet odkud jste?, my se snazime taky o druhy musela sem ukoncit tehotenstvi ve 20tt. a od kvetna se snazime znovu, tak uvidime kdy to prijde. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
20.9.12 23:11

@PETULENKA ahoj, Miroslav. Taky jsem o malou přišla ve 22tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
21.9.12 14:43

Ahojky nurce.007 ja pochazim z unanova, ale ted bydlim ve znojme. to je desny co se nam prihodilo.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
21.9.12 20:50

@PETULENKA jo jo a sklamala mě i Znojemská nemocnice :(. Z Unanova jsem měla spolužačku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí