Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
vím, že takových místností ohledně snažení existuje víc, ale proč nezaložit novou ať nemusíme pročítat všechny ty diskuze
Všechny jste vítány ![]()
Od října se chceme s manželem snažit o miminko a ráda bych tohle období s někým prožívala ![]()
Ahoj taky se začínáme snažit. Už máme něco za sebou, ale snažit se budeme:-)
Vítej ![]()
my už sice taky máme něco málo za sebou, ale od října do toho jdem naplno ![]()
@nurse.007
A měříš teplotu? Děláš ovu testy? Nebo tomu necháš volný průběh?
Vzhledem k již dříve podstoupeným IVF tomu nechávám volný průběh. Soulož ob den
Jinak na konci řijna jdeme do CARu.
Je mi to blbé se takhle vyptávat, ale jestli ti to nevadí, tak co je to IVF? a CAR? Fakt se omlouvám, ale nevím, co to je?
My máme za sebou minulý rok potrat a teď se pokoušíme znovu. Jelikož už mi tikají biologické hodiny (je mi 29), tak tomu musím nějak pomoct (teplota, ovu testy)
a stou souloží to máme taky tak ob den ![]()
IVF je metoda umělého oplodnění a CAR je centrum asistované reprodukce kde dělají to IVF. Já mám za sebou potrat ted v červenci ve 22tt je mi 28 let a hodiny už mi bijou na poplach co se chtíče o miminko týče. Tak snad do toho ještě do konce roku vlítnem znovu a budeme nejšťastnější.
No a pokud souložíme obden nepotřebujeme testovat
stejně bych pak manžela uháněla i v určitou hodinu
na tohle jsem dobrej magor.
Před rokem, jsem nad umělým oplodněním taky uvažovala, ale nakonec se to podařilo přirozenou cestou a dopadlo to, tak jak to dopadlo
Taky bych chtěla do konce roku otěhotnět. Musí se nám to podařit (mě i tobě) ![]()
My bohužel obden souložit nemůžeme, jelikož kvůli práci nejsem každý den doma. Takže to budu muset vyzkoušet vyřešit ovu testy
uvidíme
@Bartice Tak nám to taky nevychází pokaždé pravidelně obden a taky není pořád ta správná nálada ale obrazně řečeno to nechci až tak tlačit, kdyžtak si zopakuju celé IVFko znovu a uvidíme. Snad se do konce roku povede. Musí ![]()
Budu držet pěsti, aby vše bylo v pořádku a brzy se ti na testu ukázaly // ![]()
Děkuji a tobě taky hodně sil
. Dneska, když jsem šla na gyndu mi mužík říkal ať řeknu panu dr, aby mě tam dal hezky do pořádku, moc se ve mě nevrtal a nachystal, že bude večer soulož. Tak jsem se musela smát. Pan doktor říkal berte vitamínky a snažte se co to jde tak si jeho slova beru k srdci ![]()
Shojky holky, muzu vedet odkud jste?, my se snazime taky o druhy musela sem ukoncit tehotenstvi ve 20tt. a od kvetna se snazime znovu, tak uvidime kdy to prijde. ![]()
@PETULENKA ahoj, Miroslav. Taky jsem o malou přišla ve 22tt.
Ahojky nurce.007 ja pochazim z unanova, ale ted bydlim ve znojme. to je desny co se nam prihodilo.. ![]()
@PETULENKA jo jo a sklamala mě i Znojemská nemocnice
. Z Unanova jsem měla spolužačku ![]()