Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PETULENKA já se právě bojím udělat test, aby tam nebyla jen jedna čárka to by znamenalo nějaký problém, ale počkám ještě do pondělka. Občas se mi stalo, že se to opozdilo tak ještě nepanikařím. Kdyby byly // tak opravdu budu věřit i na zázraky stoprocentně. Potěšilo by to no. Jo jo máme krbovky ještě do jara a pak chce mužík dělat klasický krb tak jsem zvědavá. Je z toho úplně jiné teplo než z radiátoru. Injekce jsem si píchala i ted celé šestinedělí a předtím kvůli stimulaci při IVF taky tak jsem zvyklá. Jen už když je to břicho rozpíchaný tak to bolí, ale dá se to vydržet během půl hodinky o tom už nevím. A co ty?? Jak válčíš?
@nurse.007 jasnyuplne te chpau taky bych pockala, ale jinak ti to moc preju,,snad se nam taky brzo zadari. a jak to ze si byla na IVF, MELY STE NAKEJ PROBLEM? to ti verim ja injekce nemam rada a to bych se zblaznila jeste abych si je pichala sama
to bych zblaznila. to verim ze je krb lepsi,,taky bych jendou chtela ale musime taky nekdy mit svuj domecek
zatim sme v podnajmu tak snad brzo se dockame domu
Ja docela v pohode, pritel je pres tyden pryc sem sama doma, takze mame nato jen vikned tak snad se to povede brzo.
tak se mejte krasne papa jinak dneska je krasny pocasi
@PETULENKA No tak se mrška rozjela. Aspoň vím, že je to tam ak nějak v pohodě. Druhá MS teprve a koncem října návštěva CARu. Máme oba trošku problém. Já endometriozu a syndrom PCO a mužík azoospermii, ale s úspěšnými výsledky jak se zlepšují je to super. Jen nám to nejde samo, aby se vajíčko spojilo se spermijkou. Věř, že kvůli miminku by sis i injekce zvládla píchat i sama. To čekání je strašné. Už dlouho pořád jen čekám
. Dneska mám přesně devět týdnů a nějak to nejde z hlavy. Asi tomu přispívá i MS.
Jinak jsme byli na oslavě 4 narozenin a celkem super zábava. Taky jsem mívala muže přes týden pryč a tak jsem si na to zvykla, že si ted asi už lezeme trošku na mozek ![]()
@nurse.007 ahojky jejd ato me mrzi, tak treba s ezadari priste, anebo vam zase pomuzou v CARU.To je blby ze vam to takhle vyslo ze vam to asi nepujde pritozene nebo mylsis ze je naka sance ze se to muze povict,? a jak ste dlouho se snazily ze ste to zjistily. to je fakt treba bych kvuli mimču to delala, ale urco by me bylo zle stoho
jo prome to je tezky porad jeste sem se stim nesmirila, ale snad se povede brzo.uz bych si to prala, v rijnu to bude rok co jsem zjistila ze jsem tehotna ten cas leti to je des. no vidis tak aspon vcera pekna zabava, kdo slavil narozky nekdo z rodiny.ja bych chtela aby semnou byl doma, ale ve znojme nevidela tolik penez co pryc tak to musim vydrzet… ale v zime bude doma tak to se zase zabijem ![]()
@nurse.007
Já si myslím, že všechno jde přirozenou cestou. Spousta holek říkalo, jak jim doktor řekl, že to přirozenou cestou nepůjde, ale když na to člověk nemyslí (vím, těžko se to říká), tak se zadaří. Příroda je všemocná ![]()
Až budu těhu, taky si budu píchat injekce (leiden. mutace) a vůbec z toho strach nemám, pro mimi udělá člověk všechno. Dá se to v poho vydržet ![]()
Moc ti přeji ať už přizoreně nebo s pomoci CARu o brzké // ![]()
@PETULENKA
Já jsem si už na to zvykla, že se s manželem nevidíme denně, jsme si tak nějak vzácnější. Stačí mi 14 dní dovolené a jsem ráda, že se jde zase do práce
neeee, máme hezké manželství, nemůžu si stěžovat.
S potratem se člověk, jen tak nesvíří, nikdy ho nevymažeš z paměti, pořád si na to vzpomeneš, ale už to nebude tak často. Už aby jsme měly // a mysleli zase pozitivně
držím palečky ![]()
@PETULENKA Ahojn slavil synovec
a bylo to hezké posezení a včera jsme byli na rodinném srazu a taky super. Trochu jsem to rozjela s pitím až o mě měla moje segra strach, protože normálně nepiju a muž všechny uklidňoval a říkal at mě nechají ať se trochu uvolním. Zlatíčka. No a bavila jsem se s manželem sestřenice a tak mě potěšil, když mi řekl, že jsme s mužem záviděníhodný pár
. Stouplo mi sebevědomí, ikdyž lidi okolo nevidí, že každá bolest nás víc a víc spojuje a máme se rádi víc než dřív nebo aspoň stejně intenzivně, ikdyž spolu budeme 9let.
@Bartice já tomu věřím, že se to může povést i přirozeně jen věřit na zázraky fakt. Pomáhá prý hodně u všeho psychika takže holky jen pozitivně myslet a všechno bude dobré.
@nurse.007 ahojky tak koukam ze ses mela fakt skvele,, no uz 9 let teda toto leti.my ted s pritelem pili sami celej vikend a rikam kurna musime nato skocit a treba se povede ale neverim tomu.mela sem jen vino a reknu pekne se to motalo semnou, jak nepiju tak sem hned opita
HOLKY NEBOJTE BRZO NAJDEM URCITE // JA TOMU VERIM.. ale uz by mohlo je na case,,uz cekam teda dlouho sem stoho pak nasrana akorad
tak vikend utekl a jdem opet pracovat,,me se tak nechce, holky co kdybysme se nekdy setkaly a zasly nekam na kavu?? kdyz bydlime skoro blizko? co nato rikate??
Ach jo, ten víkend vždycky tak rychle uteče a mě se vůbec nechce dopráce. PETULENKO, máš pravdu, mě se taky nechce pracovat
Sice to byl prodloužený víkend, ale stejně. Aspoň, že bylo krásně, hezky jsem si dělala na zahrádce a začala jsem se učit háčkovat
už mám půlku čepice pro manžu
Už jsme spolu tak dlouho, 10 let a z toho 4 roky svoji.
Klidně by jsme se mohly vidět, aspoň by jsme líp pokecaly. Ale já můžu pouze víkendy.
@Bartice jojo to je fakt vikend utece rychle.ale snad bude zase dalsi vikend
je fakt ze pocasi vyslo krasne, jeste ze tak
jinak vikend muze klidne byt ja mam cas porad.. jejda hačkovat to ja vubec neumim, asi bych neupletla nic, ani čepici
ty jo tak dlouho, ja budu s pritelem teprve 2 roky za tyden.snad se toho dockam nekdy tak dlouho 10 let.. tak se musime domluvit a sejdem se ![]()
Tak jsem myslela, že se přidám ke Znojmu a sem už dlouho nikdo nepíše ![]()
Tak by jsme to tady zase mohly trochu oživit
U mě se nic nového za tu dobu nestalo. Jen to, že se mi krásně srovnala MS, už třetí cyklus měřím BT a teď čekám na OVU. A co u vás holky nového? @loupeznicezlesa vítej mezi náma ![]()