Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všichni, jsem po 2 IVF a stále stejně praštěná a testuji velmi brzo. Dnes jsem 3 den po ET a mám ducha…jen nevím jestli to ještě není Pregnyl. Píchala jsem si ho minulý pátek 5000 jednotek. Co myslíte?
Myslim ze to jeste nemuze byt pozitivni tehu test. Ja cekala dvojcata a mela jsem ducha az 9 den po ET
@Marttina píše:
Ahoj všichni, jsem po 2 IVF a stále stejně praštěná a testuji velmi brzo. Dnes jsem 3 den po ET a mám ducha…jen nevím jestli to ještě není Pregnyl. Píchala jsem si ho minulý pátek 5000 jednotek. Co myslíte?
Já měla Pregnyl na testu 13 dní po aplikaci
.
Druhý den po ET se embrya teprve zavrtávají a to musí vkládat blastocysty.
Takže třetí den nemůže být duch ![]()
Jasně, že to je pregnyl. Embryo ještě není dostatečně usazené, aby produkovalo hCG.
Holky neblbněte. Testujte až když máte, tohle je k ničemu a nic vám to nedá…
@Marttina píše:
Ahojky. I já si myslím, že to ještě nemůže být těhu. Pregnyl 5000j vyprchává až 10 dní u někoho rychleji záleží na tvém těle. Já měla ducha 7 den po ET. Každopádně ti přeji hodně štastí a at vše dobře dopadne
Díky…:) a to jsem si říkala, že na ten test až do příští soboty ani nesáhnu… No bohužel jsem to nevydržela.. ![]()
@Marttina píše:
Díky…:) a to jsem si říkala, že na ten test až do příští soboty ani nesáhnu… No bohužel jsem to nevydržela..
já to chápu já si taky říkala, že si test udělám až v den kdy mi určili v CAR, ale nevydržela jsem to a testovala 7 den.Ale 3 den po ET je opravdu brzo.Zkus to opravdu vydržet co nejdéle i když sama vím, že je to těžké.
Čekám, kdy tu bude diskuze na téma: Jedu s caru po ET a mám //
![]()
Já bych být tebou testovala klidně i teď -t aky jsem to tak udělala, abych věděla, kdy na 100% bude Pregnyl z těla pryč. Já měla pozitivní test 6 den po ET a měla jsem 4 denní kultivaci embryí - takže přesně 11 dní po pregnylu - ale testovala jsem před tím 2× jen pro kontrolu - jednou slabounká čárka „pregnylka“, pak nic, takže už jsem věděla, že když nic, tak je to ok a budu doufat!
Když už jsi testovala, tak to tak nech, test si schovej - pokud bude např. pozítří čárka silnější, tak to pregnyl fakt není, pokud už nebude, nebo bude slabší, tak ho v těle ještě máš
Držim palce ![]()
Ahojky ja teda mela mini pidi ducha 4 den a od 5 dne jsem si je lepila, podle mne to mozne je
![]()
Děkuji moc všem za reakce, zvlášť pak za ty pozitivní. Testovala jsem dnes (včera ne ) 10 dní po Pregnylu a 5 den po ET a duch je stále stejný…tak jsem z toho fakt zmatená…Ani neslábne ani nesílí..
Kolik ti dali embryek? Jestli dve tak to mozna budou dvojcatka ![]()
@Marttina je to zvlastni, kdyby to byl pregnyl tak zmizi a kdyby mimi tak sili, ale treba se ti zda ze nesili. drzim moc pesti!
dej vedet treba zitra nebo pozitri ![]()
@Marttina možná jen „nevidíš“ rozdíl, protože je minimální… počkej zase obden a pak porovnej všechny tři vedle sebe!!! Držim palce, vypadá to nadějně ![]()