3. den po ET duch - je to ještě Pregnyl?

195
15.9.12 17:45

3 den po ET duch je to ještě Pregnyl ?

Ahoj všichni, jsem po 2 IVF a stále stejně praštěná a testuji velmi brzo. Dnes jsem 3 den po ET a mám ducha…jen nevím jestli to ještě není Pregnyl. Píchala jsem si ho minulý pátek 5000 jednotek. Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6956
15.9.12 17:46

Myslim ze to jeste nemuze byt pozitivni tehu test. Ja cekala dvojcata a mela jsem ducha az 9 den po ET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
15.9.12 17:55
@Marttina píše:
Ahoj všichni, jsem po 2 IVF a stále stejně praštěná a testuji velmi brzo. Dnes jsem 3 den po ET a mám ducha…jen nevím jestli to ještě není Pregnyl. Píchala jsem si ho minulý pátek 5000 jednotek. Co myslíte?

Já měla Pregnyl na testu 13 dní po aplikaci :nevim:.
Druhý den po ET se embrya teprve zavrtávají a to musí vkládat blastocysty.
Takže třetí den nemůže být duch ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
15.9.12 17:55

Jasně, že to je pregnyl. Embryo ještě není dostatečně usazené, aby produkovalo hCG.
Holky neblbněte. Testujte až když máte, tohle je k ničemu a nic vám to nedá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
15.9.12 18:02
@Marttina píše:

Ahojky. I já si myslím, že to ještě nemůže být těhu. Pregnyl 5000j vyprchává až 10 dní u někoho rychleji záleží na tvém těle. Já měla ducha 7 den po ET. Každopádně ti přeji hodně štastí a at vše dobře dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
15.9.12 18:05

Díky…:) a to jsem si říkala, že na ten test až do příští soboty ani nesáhnu… No bohužel jsem to nevydržela.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
15.9.12 18:25
@Marttina píše:
Díky…:) a to jsem si říkala, že na ten test až do příští soboty ani nesáhnu… No bohužel jsem to nevydržela.. :?

já to chápu já si taky říkala, že si test udělám až v den kdy mi určili v CAR, ale nevydržela jsem to a testovala 7 den.Ale 3 den po ET je opravdu brzo.Zkus to opravdu vydržet co nejdéle i když sama vím, že je to těžké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
15.9.12 18:53

Čekám, kdy tu bude diskuze na téma: Jedu s caru po ET a mám // :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
15.9.12 19:05

Já bych být tebou testovala klidně i teď -t aky jsem to tak udělala, abych věděla, kdy na 100% bude Pregnyl z těla pryč. Já měla pozitivní test 6 den po ET a měla jsem 4 denní kultivaci embryí - takže přesně 11 dní po pregnylu - ale testovala jsem před tím 2× jen pro kontrolu - jednou slabounká čárka „pregnylka“, pak nic, takže už jsem věděla, že když nic, tak je to ok a budu doufat!

Když už jsi testovala, tak to tak nech, test si schovej - pokud bude např. pozítří čárka silnější, tak to pregnyl fakt není, pokud už nebude, nebo bude slabší, tak ho v těle ještě máš :hug: Držim palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
15.9.12 23:15

Ahojky ja teda mela mini pidi ducha 4 den a od 5 dne jsem si je lepila, podle mne to mozne je :nevim: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
17.9.12 13:37

Děkuji moc všem za reakce, zvlášť pak za ty pozitivní. Testovala jsem dnes (včera ne ) 10 dní po Pregnylu a 5 den po ET a duch je stále stejný…tak jsem z toho fakt zmatená…Ani neslábne ani nesílí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
17.9.12 15:25

Kolik ti dali embryek? Jestli dve tak to mozna budou dvojcatka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
17.9.12 16:05

@Marttina je to zvlastni, kdyby to byl pregnyl tak zmizi a kdyby mimi tak sili, ale treba se ti zda ze nesili. drzim moc pesti! :hug: dej vedet treba zitra nebo pozitri :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
17.9.12 16:19

@Marttina možná jen „nevidíš“ rozdíl, protože je minimální… počkej zase obden a pak porovnej všechny tři vedle sebe!!! Držim palce, vypadá to nadějně ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
18.9.12 11:22

Ahoj zakladatelko, tak co dneska? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie