Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj. Ja klidne:)) Ale uz tu jedna takova diskuze je, tak se zapoj:)) Diskuze je Zarijove miminko 2021…
@hihi22 Ahoj, to jsem ráda, první reakce ![]()
Já tu pár skupinek našla, ale co jsem teď koukla, tak už je 50 - 100 stran textu a je mi blbý se zapojovat, když tam nejsem od začátku ![]()
A jak si na tom?
Já vysadila antikoncepci a zatím testuji OT, ale vyznat se v tom je někdy fakt dřina ![]()
@Anonymní píše:
A jak si na tom?
Já vysadila antikoncepci a zatím testuji OT, ale vyznat se v tom je někdy fakt dřina
Takže začínáš první cyklus? ![]()
@Anonymní píše:
@Saris12 ano. 1Dc byl 18.11.
Co ty?
Já jsem 28DC, ale podle testu to vypadá, že ovu je až teprve teď
a to přitom mám cykly mezi 28DC-33DC. Takže v tom mám také bordel, ale,, snažíme '' se od září. Včera mi nebylo dobře a už jsem měla takové hezké myšlenky, které se podle tehu testu se rozpadly. Ale život jde dál, ono to přijde.
@Saris12 určitě to přijde ![]()
A Ot si děláš nebo ovulku na sobě už poznáš?
@Saris12 Ot myslím už od září nebo až tento měsíc? Já jsem začala schválně testovat hned po MS a jsem z toho taková zmatená.
@Anonymní píše:
@Saris12 určitě to přijde
A Ot si děláš nebo ovulku na sobě už poznáš?
Já měla minulý cyklus 33DC a ovulaci 21DC a tenhle cyklus je to nějaké rozházené. Ovu jsem tenhle cyklus na testech neměla, ale okolo toho 20DC jsem měla bolesti v podbrisku a bolest na pravém vaječníků a hlen. A teď mám též bolesti a ovu test pozitivní.
@Anonymní píše:
@Saris12 Ot myslím už od září nebo až tento měsíc? Já jsem začala schválně testovat hned po MS a jsem z toho taková zmatená.
Já jsem si ji začala testovat od září. Takže jsem začala vlastně od 10DC protože ms mi trvala 6dni. Testovala jsem až právě do toho 20DC, kdy byl test pozitivní. Četla jsem, že ovu je cca v polovině cyklu a jelikož já měla cykly cca 28DC-33DC, tak jsem ji měla trošku dele ![]()
@Saris12 no já si myslela, když čárka na testu sílila, že je ovu 10DC, což mi sice přišlo brzo, ale po tolika letech vysazení bych se nedivila, ale nezesílila jak by měla.
Nakonec to vypadá, že jsem měla stejně tlusté čáry až 15DC, ale když jsem koukala na testy na netu, nikde jsem neměla obě čárky tak syté, tak vlastně nevím.
V břichu mě píchalo od 10 DC až do 16DC, tak já nevím.
Ahoj holky,
je tu mezi Vámi nějaká holčina, která se začíná s partnerem snažit o miminko a chtěla by sdílet pár řádků, zkušeností s OT a zároveň se podpořit?
Budu ráda, když se někdo najde
A.