Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Janule84 Ahoj to máš pravdu kdo neví nepochopí my ted v prosinci rok a stále nic…byli jsme v reprodukcnim a tam nám nějak extra teda nepomohli jen ze přítel ma. sníženou funkci spermii a ja zdravá 2× iui a stejně nic…Uz prestavam doufat a taky jsem.na.to. nemyslela mela jsem svatbu stěhování myslenky byli jinde a stejne…v lednu čeká pruchodnost tak třeba me to neco uz prinese.
Ahoj holky,
Upřímně tomu sama moc nerozumím ale myslím si, že když není MS, není jakoby v dalším cyklu ani ovulace.
Doufám, že se nám všem zadaří ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
s dovolením se taky přidám. S přítelem se začínáme znovu snažit. Minulý rok i tento rok moc štěstí nepřinesl. Otěhotněla jsem 2×, ale bohužel to dopadlo v obou případech špatně. Ale začala jsem znovu věřit a věřím, že to vyjde. Takže všem přeji hodně štěstí a krásnou druhou adventní neděli![]()
Ahoj, jsi statečná a víra je dost důležitá. Můžu se zeptat kolik ti je?
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
Upřímně tomu sama moc nerozumím ale myslím si, že když není MS, není jakoby v dalším cyklu ani ovulace.Doufám, že se nám všem zadaří
Ahoj, jsi statečná a víra je dost důležitá. Můžu se zeptat kolik ti je?
Chce se to hodit do pohody a nemyslet na to (i když se to lehce říká, hůř dělá)
teď mi bylo 27.
@Katulina77 píše:
@Janule84 Ahoj to máš pravdu kdo neví nepochopí my ted v prosinci rok a stále nic…byli jsme v reprodukcnim a tam nám nějak extra teda nepomohli jen ze přítel ma. sníženou funkci spermii a ja zdravá 2× iui a stejně nic…Uz prestavam doufat a taky jsem.na.to. nemyslela mela jsem svatbu stěhování myslenky byli jinde a stejne…v lednu čeká pruchodnost tak třeba me to neco uz prinese.
Držím palce, hlavně aby jsi měla průchodnost v pořádku. A už brzy se to povedlo
nám všem ![]()
Ahojky holky.Tak se přidávám k vám…Dnes 1DC…po srpnové revizi se snažíme znova, ale nějak se nedaří… ![]()
@Léňa 86 Ahoj, vítej mezi námi. Cyklus je v pořádku, máš MS pravidelně od srpna?
@Anonymní píše:
@Léňa 86 Ahoj, vítej mezi námi. Cyklus je v pořádku, máš MS pravidelně od srpna? [/cita@Anonymní píše:
@Léňa 86 Ahoj, vítej mezi námi. Cyklus je v pořádku, máš MS pravidelně od srpna?Ahoj 🙂
No právě, že mám cykly dlouhé tak 40 DC až teď přišel a je po 34 DC tak snad už se to umoudřilo..
@Léňa 86 takže se zpět zkracuje, to je dobré znamení. A ovulace probíhá? Nebo netestuješ?
Ahoj holky, tak já jsem 2 roky po vysazení antikoncepce a nic se neděje
, doktorka říká že v únoru mi dá zadanku do CARU, ale žádné vyšetření za sebou nemám, jen cytologie a krevní obraz a to bylo vše ok.
Mám Teda nepravidelnou menstruaci že třeba jednou přijde pak zas ne a nebo trvá 23 dní.
Ale říjen a listopad Teda přišla ukázkově
a trvala přesně 7 dní tak jsem zvědavá na tenhle měsíc, očekávám ji kolem 13.12 tak uvidím.
Chtěla bych si zjišťovat ovulaci, takže asi začnu už tenhle měsíc.
Jinak je mi 20 let, a ty 2 roky jsme se nikam nehnali, byl to volný průběh ated bych chtěl a azacit se snažením.
@Anonymní píše:
@Léňa 86 Ahoj, vítej mezi námi. Cyklus je v pořádku, máš MS pravidelně od srpna?
Ahojky. urcite se zadari. Ja v dubnu 2018 mela zamlkle tehu s dvojcaty v 10tt, nasledns revize se nepovedla a prosla jsem si zanetem delohy. Od potratu jsem otehotnela v prosinci 2018 a v zari 2019 se nam narodila princezna <3
Ted jsem bez prasku. Mala ma 15m a ve ctvrtek v sen ovu nam sklouzl se vsim kondom. Takze ted cekam. 50na 50 co z toho bude
Ahoj holky, taky se jdu mezi vas pridat, dneska jsem 1DC, ms prisla po 33 dnech, uz jsem myslela, ze se zadarilo, tak jsme na zacatku..snazime se o druhe dite, uz mame skoro dvouletou holcicku❤️️
@janka23 gynex jsem užívala na jaře právě po vysazení HA a zadařilo se vlastně druhý měsíc, teď ho beru taky ale asi zabral až tenhle měsíc…Ale tak snad se to povede, hold musíme věřit ![]()
@Léňa 86 muzu se zeptat, jak gynex uzivas? Taky ho mam doma😊
Ahoj holky
,

s dovolením se taky přidám. S přítelem se začínáme znovu snažit. Minulý rok i tento rok moc štěstí nepřinesl. Otěhotněla jsem 2×, ale bohužel to dopadlo v obou případech špatně. Ale začala jsem znovu věřit a věřím, že to vyjde. Takže všem přeji hodně štěstí a krásnou druhou adventní neděli