Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Eviga tak to budu asi pěkně napnutá
už takhle ty dny vubec neutikaji a furt cekam jestli to dostanu nebo ne ![]()
Ahoj holly můžu k Vám? Jsem momentálně ve fázi cekani na test…ovulace byla v pondělí (potvrzená doktorem)
Je tu na tom nekdo podobně?😊
Jinak docházíme do CAR… už se snažíme od unora 2020.. zatím veškerá snaha negativní😊
Mám PCOS…
@Bazalka123 Ahoj, nechci strašit a přeji ti ať se MS nedostaví, ale u mě to značilo několikrát přicházející menses. ![]()
@mdragon mně se toto právě nikdy nestalo, vždy mi MS chodí 27/28 DC, vyjímečně přišla třeba už 26 DC a jen jednou 29 DC. a dnes je to 30 DC a MS furt nikde. A hlavně většinou, když mě chytly bolesti třeba v noci, tak do rána už jsem normálně menstrulovala
a bolesti jsem měla v noci na dnešek a chvilemi mě teď přes den pobolívá v podbrisku, ale nikde nic
ale verim, ze to klidne muze byt přicházející MS. Za těch 13 měsíců snažení mě už moje tělo překvapilo tolikrát ![]()
@Bazalka123 Mně se tohle taky normálně nedělo, ale za poslední rok se mi přesně tohle stalo asi 3×… dřív nikdy
To věřím, no jak píšu vejš.. držím ti palce ať je to co myslíš, ale sama od sebe vím, že dávat si naděje, pak jsem bývala dost zklamaná
![]()
@mdragon já vím no, to tělo je nevyzpytatelné. Snažím se k tomu moc neupínat, několik měsíců zpět mě to pak semlelo, když přišla MS. Teď si říkám, že se miminko vybírá rodiče a pokud to teď nevyšlo, pak si nás ještě nenašlo to správné mimčo
test je zatim negativní, takže se neraduji a zároveň MS ještě nepřišla, tak snad malá naděje stále je ![]()
@mdragon tak nakonec mě tak hodinu/dvě bolí břicho, hlava a jsem unavená, tak už jde asi MS. I na toaletaku jsem mela trochu jemně červené🤷🏼♀️ Tak jsi měla pravdu😁
@Bazalka123 To máš pravdu, tělo je nevyzpytatelné, taky mě někdy dokáže pěkně překvapit… bohužel… ![]()
@mdragon dělá si co chce
dělá nám akorát naděje a pak z toho nic stejně není
jak dlouho se snažíte vy?
@Bazalka123 My už se dosnažili, snažili jsme se od března tohoto roku a před dvěma dny jsem našla dvě dálnice na testu…
před snažením mi dalo zabrat vůbec si srovnat cyklus což mi doporučil dr. a teď doufám, že už bude vše probíhat jak má… ![]()
Ty naděje moc dobře znám… ![]()
@mdragon tak to jste to měli rychlé
gratuluji a tiše závidím ![]()
@Bazalka123 No přišlo mi to jako nekonečné, najivně jsem doufala, že jako první těhu se povede napoprvé… vlastně první bylo na jeden jediný pokus… bohužel to nedopadlo, ale asi to tak mělo být.
Kdyby se to stalo teď tak si nejsem vůbec jistá jak to znovu zvládnu, z toho minulého jsem se dostávala přes rok.
Moc Ti děkuju za gratulaci a tobě držím palce, když to neklapne teď tak další cyklus. ![]()
@mdragon to jsme na tom stejně. Taky jsem si říkala, že jsem mladá a půjde to hned (je mi 24). No a teď už to je 13 měsíců a furt nic. Snažím se to brát nad věcí, ale už bylo pár měsíců, kdy už to na mě padlo.
Určitě to už teď bude u vás v pořádku a těhu bude probíhat tak jak má ![]()
Tak mě už pro změnu břicho bolí zase méně a menstruace zatim stále nikde
jen jsem úplně mrtvá a zavírají se mi oči
asi nevydržím a pokud se dnes MS nerozjede, tak budu dělat zitra další test
![]()
@Bazalka123 Doufám v to moc, ať probíhá jak má…
No jestli tě to uklidní tak ho určitě udělej, aspoň si budeš jistější na čem jsi. ![]()
@mdragon určitě bude. Já si nedokážu představit, že by to teď vyšlo konečně po 13 měsících a najednou bych o to přišla… musí to být hrozné
Joo uvidíme, zda se MS rozjede, ale tento mesic je to teda pěkně divné a už chci vědět na čem jsem ![]()