Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
AHOJ
Je mi 21, příteli bude 27 a zajímalo by mě, jestli se tu najdou holky co už se snaží či by se chtěli začít snažit o miminko
A jak jste na tom se snažení vy? ![]()
Můj příběh :
Rok po vysazení antikoncepce jsme měli volný prubeh. Po roce jsem šla na peventivní prohlídku a říkala jsem sve dr že se chceme snažit o miminko rok utekl a ja šla na preventivní prohlídkua tak sem dopadla : a preventivní prohlídka byla v pořádku že vše je jak má být. Ale neviděla folikul takže buď už ovulace proběhla nebo ne v úterý jdu na krev, zda byla ovulace či nikoliv. (test teď byl negativní) Jinak sem si myslela že ovulace teprve proběhne takže nevím no) Pokud tento měsíc neotěhotnim tak mě bude brát krev z menzesu (vůbec nechápu jak to probíhá kvůli hormonům a tak jestli je vše v pořádku. PAK bych dostala na 3 měsíce clostilbegin a šla na hysteroskopii. A pokud do konce roku neotěhotním tak už budu muset do Caru, že mi více ona nepomůže. A že mám nasadit inofolik, a přítel musí na spermiogram.
Jaký je váš příběh, pojďme si dodat silu, odvahu a zpříjemnit čas na čekaní dvou čárek na tt. :3
![]()
Ahoj, srpnová diskuze už zde je…
https://www.emimino.cz/…2021-434963/
Jinak odběr kvůli hormonům při MS je normální odběr krve (z ruky).
Ahojky, já se přidám sem. Zkoušíš třeba ovulacni testy nebo nějak jinak sledovat ovulaci?
@Kikča12345 Tento měsíc měla byt až v pátek (pokaždé mě to sedí ale dr neviděla a neví zda nebyla nebo už byla to se dozvím teprve zté krve )jinak mám každý měsíc až ukazkový ![]()
@NelaFrela Já zkoušela teď poprvé a včera druhy den pozitivní - 13.dc a dnes už negativní, tak jsem zvědavá…
Ahoj holky, mám dnes druhý den zpoždění MS. Dnes ve 2 v noci mě začalo dost bolet břicho, tak jsem si říkala, že to asi nakonec zase dostanu. Ráno jsem očekávala krev, ale nic. Dělala jsem si test a negativní. Dnes na vložce od rána jen malý flíček světle růžové barvy. Nevíte co by to mohlo být?
Jestli je šance? ![]()
@Bazalka123 píše:
Ahoj holky, mám dnes druhý den zpoždění MS. Dnes ve 2 v noci mě začalo dost bolet břicho, tak jsem si říkala, že to asi nakonec zase dostanu. Ráno jsem očekávala krev, ale nic. Dělala jsem si test a negativní. Dnes na vložce od rána jen malý flíček světle růžové barvy. Nevíte co by to mohlo být?Jestli je šance?
Ja jsem to takhle mela u prvniho tehotenstvi, taky krece bricha v noci v dobe ocekavane ms
to spineni je taky normalni, muze to byt uhnizdovani
tak snad to vyjde! ![]()
@Eviga Děkuji za zprávu
Kéž by to vše znamenalo, že to vyšlo
Zatím mám test negativní
Kdy jsi měla ty pozitivní test?
Já mám teď 30 DC (cca 17 DPO, ale to nevím jistě) ![]()
@Bazalka123 píše:
@Eviga Děkuji za zprávuKéž by to vše znamenalo, že to vyšlo
Zatím mám test negativní
Kdy jsi měla ty pozitivní test?
Já mám teď 30 DC (cca 17 DPO, ale to nevím jistě)
Ja jsem delala test az 10 dni po ocekavane ms
nesnazili jsme se o mimco a kazdy druhy mesic jsem mela tyden zpozdeni, tak mi to vubec neprislo podezrele ![]()
@Eviga ahaa, tak ja jeste vydržím do příštího pondělí a pokud bych to nedostala, tak bych zkusila další test a objednala bych se asi na krev na gyndu.
Já měla už minulý měsíc divnou MS, spíš skoro žádnou a teď vůbec, ale to už by na testu urcite něco bylo z minulého měsíce. Tak snad to nebude nic zdravotního ![]()
@Bazalka123 píše:
@Eviga ahaa, tak ja jeste vydržím do příštího pondělí a pokud bych to nedostala, tak bych zkusila další test a objednala bych se asi na krev na gyndu.![]()
Já měla už minulý měsíc divnou MS, spíš skoro žádnou a teď vůbec, ale to už by na testu urcite něco bylo z minulého měsíce. Tak snad to nebude nic zdravotního
Snad ne
spousta holek ma ducha klidne az po 5 dni zpozdeni
drzim pesti!