Snažilky srpen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1479
18.8.21 18:16

@Bazalka123 No lepší si to nepředstavovat! :D :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
19.8.21 06:49

Ahoj vsechny snazilky.. chci se zeptat, kdyz jsme s pritelem meli sex 13.8. a 15.8. A toho 13. Jsme meli orgasmus nastejno.. :oops: Délku cyklu mam 28,6 dní. A ovu jsem měla od 14.8. do zítra 20.8.
Myslíte že by se mohlo zadařit?
Už dlouho zkoušíme a pořád nic.. před rokem v květnu jsem byla těhu, ale hned zkraje samovolny potrat.. :,(
Kdy myslíte, že už můžu začít tesovat, aby se mi něco ukázalo? Jsem fakt nedočkavá :zed:. Děkuju za vaše rady. A jako poslední otázku (snad nikoho nepohorším), myslíte, že když mame docela dost tvrdy sex muze to byt tim ze to nejde? Diky, K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
19.8.21 06:57
@malakac124 píše:
Ahoj vsechny snazilky.. chci se zeptat, kdyz jsme s pritelem meli sex 13.8. a 15.8. A toho 13. Jsme meli orgasmus nastejno.. :oops: Délku cyklu mam 28,6 dní. A ovu jsem měla od 14.8. do zítra 20.8.
Myslíte že by se mohlo zadařit?
Už dlouho zkoušíme a pořád nic.. před rokem v květnu jsem byla těhu, ale hned zkraje samovolny potrat.. :,(
Kdy myslíte, že už můžu začít tesovat, aby se mi něco ukázalo? Jsem fakt nedočkavá :zed:. Děkuju za vaše rady. A jako poslední otázku (snad nikoho nepohorším), myslíte, že když mame docela dost tvrdy sex muze to byt tim ze to nejde? Diky, K.

Tu ovulaci máš zjištěnou asi na základě kalkulačky, co? Což bohužel není úplně vlastně jisté, kdy proběhla. Mohla být hned z kraje, ale taky třeba až u konce… A pokud ovulace proběhla v posledních dnech, tak je opravdu hodně brzo. Taky otázka, zda když byl sex 15, jestli spermie vydrží do 19-20.8. To ti tady nikdo neřekne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
19.8.21 07:04

@Angry_birds ano, podle kalkulačky.. Ale vše mi dle ní vychází, jak má.. včera a predevčírem mě píchalo v podbřišku, hlavně na pravém vaječníku a občas tak divně pobolívaly prsa a měla jsem průhledný výtok.. Nevím, moc se v tom sama nevyznám, včera jsem si koupila svoje prvni ovulacni testy, ale zjistila jsem az potom, ze jsem to delala špatně, kazdopadně jsem si včera delala dva a byli pozitivni ale druhá čarka takovy silnejsi duch.. to znamena ze pvulace teprve bude nebo uz je u konce? :zed:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
19.8.21 07:08

@malakac124

Na ovulačním testu musí být čárky stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
19.8.21 07:13

@Angry_birds Aha, takže mi nezbývá teď nic než čekat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2169
19.8.21 08:29

@malakac124 pozor na ty ovulacni testy. Ze zacatku jsem taky dělala, vypadaly, že ukazuji spravne a pak kdyz jsem jednou přišla na gyndu, tak jsem zjistila, že jsem ovulaci měla už před dvěmi dny a ovu testy mi ukazovaly dvě stejně silné čárky až dva dny po ovu. Nedá se na to moc spoléhat mi přijde🤷🏼‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
19.8.21 17:00

@Bazalka123 Aha, no nejste prvni co to tady píše no, asi se na to fakt vykašlat a prostě zkoušet sexovat a nehrotit to. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
22.8.21 13:02

Ahojky všem,

také se snažíme (zhruba 3 cyklus). Předtím tak nějak volněji, teď už jsem si řekla, že pro to zkusím udělat něco víc. Takže beru kyselinu listovou a piju kontryhel a také čaj Ludmily Mojžíšové. Můj cyklus je jak se říká ukázkový :lol: 28 dní přesně :)
Ovulaci na sobě moc nepoznám, tak jsem se rozhodla zkusit ovulační testy a musím říct, že za celou dobu jsem ještě neviděla ani jeden pozitivní :? Nejprve jsem to moc neřešila a nedělala si je pravidelně… Nechci se na to upínat a řídit se jen tím, ale na druhou stranu mi příjde divný, že mi ještě nevyšel… Četla jsem, že některé holky otěhotněly i tak :nevim:
Tak doufám, že se zadaří a ostatním také přeji pozitivní výsledek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
22.8.21 18:52

@Anytaa a kolik dní už testy děláš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
22.8.21 21:09
@čičimoon píše:
@Anytaa a kolik dní už testy děláš?

Kolem 7 dnů už

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
27.8.21 12:00

Tak jak to pokračuje holky? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
2.9.21 19:36

@Anytaa Ahoj mi se snažíme už 2 rok (první rok volný prubeh 2 rok sem tam ovu ale jinak cse stejný a. ) jinak po roce první věc byla sem na preventivce a řekla mi že nic nevidi vzala mi krev a zjistily sme že ovu už proběhla( jelikož ji mám pořád clostik mi nedala jednou se mi to taky spozdilo řekla že stačí male nervy a nerovnovaha je tam ale me ovu nestimulovala.. )) … když sem to dostala vzala mi znova krev a udelala hormonální profil ten mám na jedničku u partne akorát momentální postup je že počkáme na kontrolní spermiogram zda se to zlepší on má vše na 1 akorát má nejaký spermie zdeformovaný tak uvidíme… a pak na histeroskopii nebo laparoskopii mám si vybrat … a pokud to bude v pohodě a neotěhotníme do te doby tak na ivf kliniku už více řešit kde a co se děje… Takový je postup u mě držím ti moc palce :3 :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
3.9.21 13:03

Ahoj snažilky.. tak mam dnes 1ní den zpoždění a dělala jsem si v práci test a je tam takhle slabá čárka… (nebyl úplně z ranní moči)..kdy by jste dělaly další test..? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
3.9.21 14:00

@malakac124 Juu to vypadá, že se tam něco rýsuje. No já bych nevydržela a dělala bych zítra, ale hned z první ranní, pak bych příp. testovala ob den :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí