Snažilky srpen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12
3.9.21 14:47

@mdragon No já asi taky nevydržím :lol: Každopádně dám vědět, hlavně, aby vše bylo tak, jak má a v pořádku.🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
4.9.21 09:49

Ahoj, tak jsem dnes testovala znovu (3 den zpoždění) a ukázala se mi o malilnko víc silnější čárka, ale na jiném testu.. Nevím, co si o tom mám myslet.. No myslela jsem si, ze s tří denním zpožděním už by čárka měla být silná jako testovací :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
4.9.21 17:36

@malakac124 zkus počkat ale každá značka je jiná.. :) uvidíš ale dej vědět :wink: držím palcw :wink:Ale zatím to vypadá hezky 😁 :ok_hand:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
7.9.21 20:10

Ahoj holky :mavam: skoro pred tremi tydny jsem vysadila antikoncepci a pracujeme na miminku :kytka: mam z predesleho vztahu uz dve deti…prvni syn se podaril az po dvou letech, druhy hned na prvni pokus, tak jsem zvedava :) jeste jsem nedostala MS po vysazeni ale uz asi ctyri dny me boli bricho jako na MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
8.9.21 06:52

Ahoj vsem. Omlouvam se, ze jsem zapomněla dat vedet, včera jsem byla u dr a potvrdila 4+5tt. :srdce: 21.9. Jdu na ultrazvuk, prý má být vidět už i srdíčko a malý mimiiiiii. :andel: Doufam, ze vse bude v pořádku jako doposud a budeme oba zdravi :? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
8.9.21 08:05

Gratuluji komu se povedlo :kytka:
Tak ja bohuzel zas nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anetaaneta1
8.9.21 10:18

@malakac124 moooc gratuluji!! :) ja jsem dneska 8dpo a test je uplne bily :( mela jsi a mas nejake priznaky?

• Citovat
  • Upravit
588
8.9.21 11:57

@malakac124 Gratuluji :* @Anytaa kolik dc jsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
8.9.21 12:45
@Anytaa kolik dc jsi :)

Dneska prisla MS :( delala jsem ovu testy a myslim ze vse bylo ve spravne obdobi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
8.9.21 13:10

@Anytaa Bohužel někdy otěhotnění trvá.. já už chci 2 roky, a zatím nic a to vím že ovulaci sem prodělala na sto procent :), pokaždé ale nic šance na otěhotnění jednom cyklu je asi 30 % u zdravích lidí, tak mě to řekla doktorka a určitě vím že je to naročný ale taky se nám povede :3 :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
8.9.21 17:51

@Anetaaneta1 ahojky, měla jsem příznaky ještě dlouho před ms, asi 10dni před jsem cítila občasné píchani, pobolívání podbřišku a třísel, bolestivá prsa ze stran-to bylo vždy jen na pár dní a pak to ustoupilo a pak zase, takhle dokola. Potom mi vynechala menzes a s 5 dnem vynechání prsa teda bolí az do ted dost :D + když měla být ms, tak podbřišek skoro po celý den bolel někdy slaběji než při ms a někdy tak stejně.. teď uz moc neboli, občas tam tak divne pichne.. modlim se, aby bylo vse v poradku a aby bylo zdravounke.. Ale každý to může mít jinak, protoze každé tělo je jiné :srdce:..

Příspěvek upraven 08.09.21 v 18:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
8.9.21 17:54

@Anytaa Taky jsem dlouho otěhotnět nemohla.. Ale nijak jsme se nesnažili.. Potom jeden měsíc jsem si hlídala ovulaci..během ní ob den jsme měli styk a vyšlo to… Určitě to přijde ve správný čas, držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
8.9.21 18:00

@Teskka Tak uvidíš, co se z toho vyklube. Dej vědět :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anetaaneta1
9.9.21 09:23

@malakac124 Moc ti to preju :) ja jsem dneska 9dpo a na testu zadnej duch :( boli me teda ukrutne prsa, obcas tam strasne pichne a v podbrisku tlaky ale to muze byt pms. A prosim mela jsi bily (mlecny vtok )? Dekuji a preji vam obema zdravi :)

• Citovat
  • Upravit
12
9.9.21 16:18

@Anetaaneta1 Děkujeme :kytka: No může to být pms a nemusí, to uvidíš ;) Každopádně bílý mléčný výtok jsem spozorovala asi před 3-4 dny, ale opravdu malilililinkato a jen ten 1 den.;) Tak držím palce, ať vše vyjde jak si přeješ a dej vědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí