Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mdragon No já asi taky nevydržím
Každopádně dám vědět, hlavně, aby vše bylo tak, jak má a v pořádku.🙏
Ahoj, tak jsem dnes testovala znovu (3 den zpoždění) a ukázala se mi o malilnko víc silnější čárka, ale na jiném testu.. Nevím, co si o tom mám myslet.. No myslela jsem si, ze s tří denním zpožděním už by čárka měla být silná jako testovací ![]()
@malakac124 zkus počkat ale každá značka je jiná..
uvidíš ale dej vědět
držím palcw
Ale zatím to vypadá hezky 😁
k_hand:
Ahoj holky
skoro pred tremi tydny jsem vysadila antikoncepci a pracujeme na miminku
mam z predesleho vztahu uz dve deti…prvni syn se podaril az po dvou letech, druhy hned na prvni pokus, tak jsem zvedava
jeste jsem nedostala MS po vysazeni ale uz asi ctyri dny me boli bricho jako na MS
Ahoj vsem. Omlouvam se, ze jsem zapomněla dat vedet, včera jsem byla u dr a potvrdila 4+5tt.
21.9. Jdu na ultrazvuk, prý má být vidět už i srdíčko a malý mimiiiiii.
Doufam, ze vse bude v pořádku jako doposud a budeme oba zdravi
![]()
@malakac124 moooc gratuluji!!
ja jsem dneska 8dpo a test je uplne bily
mela jsi a mas nejake priznaky?
@Anytaa Bohužel někdy otěhotnění trvá.. já už chci 2 roky, a zatím nic a to vím že ovulaci sem prodělala na sto procent
, pokaždé ale nic šance na otěhotnění jednom cyklu je asi 30 % u zdravích lidí, tak mě to řekla doktorka a určitě vím že je to naročný ale taky se nám povede :3
![]()
@Anetaaneta1 ahojky, měla jsem příznaky ještě dlouho před ms, asi 10dni před jsem cítila občasné píchani, pobolívání podbřišku a třísel, bolestivá prsa ze stran-to bylo vždy jen na pár dní a pak to ustoupilo a pak zase, takhle dokola. Potom mi vynechala menzes a s 5 dnem vynechání prsa teda bolí az do ted dost
+ když měla být ms, tak podbřišek skoro po celý den bolel někdy slaběji než při ms a někdy tak stejně.. teď uz moc neboli, občas tam tak divne pichne.. modlim se, aby bylo vse v poradku a aby bylo zdravounke.. Ale každý to může mít jinak, protoze každé tělo je jiné
..
Příspěvek upraven 08.09.21 v 18:15
@Anytaa Taky jsem dlouho otěhotnět nemohla.. Ale nijak jsme se nesnažili.. Potom jeden měsíc jsem si hlídala ovulaci..během ní ob den jsme měli styk a vyšlo to… Určitě to přijde ve správný čas, držím palečky ![]()
@malakac124 Moc ti to preju
ja jsem dneska 9dpo a na testu zadnej duch
boli me teda ukrutne prsa, obcas tam strasne pichne a v podbrisku tlaky ale to muze byt pms. A prosim mela jsi bily (mlecny vtok )? Dekuji a preji vam obema zdravi ![]()
@Anetaaneta1 Děkujeme
No může to být pms a nemusí, to uvidíš
Každopádně bílý mléčný výtok jsem spozorovala asi před 3-4 dny, ale opravdu malilililinkato a jen ten 1 den.;) Tak držím palce, ať vše vyjde jak si přeješ a dej vědět ![]()