Snažilky v Anglii!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
15.4.08 15:06

Snazilky v Anglii!

Ahojte holky (at uz jste snazilky,tehulky a nebo maminky), ktere zijete v zahranici a chodite na tuhle stranku. Bylo by super,kdyby jsme se tu schazely a povidaly si o nasich zkusenostech se snazenim o mimi daleko od domova a nejblizsich! Sad Ja ziju v Anglii uz skoro 6 let a s pritelem jsme spolu 4 roky. Vazne uvazujeme o miminku,uz nejsem nejmladsi (28let) Wink a on 34let Sad Tak se holceny ozvete, tesim se mooc na pokec!! Laughing

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Efa
208
15.4.08 16:02

Ahoj,
tak ja sice nejsem v Anglii, ale rada se pridruzim! Jsem momentalne v Nemecku a mame uz klucinu 8). Muzeme ozivit denicek Zijeme v cizine, uz dlouho se chystam na nejaky dalsi prispevek. A nejak se k tomu nemuzu dokopat :oops:
Efa
""http://tac.families.com/ezb/1047042.png:http://tac.families.com/ezb/1047042.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1887
17.4.08 23:40

Ahoj, tak ja se taky pripojuji. Uz jsem psala taky prispevek do tematu Zijeme v cizine, ale zatim se tam neobjevil :( , tak uvidme, jak to dopadne. Kazdopadne byla bych moc rada, kdybychom se mohly treba i sejit, jestli bydlime nekde pobliz. Uz se moc tesim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
19.4.08 23:18

Ahoj holky,

nejak to tady vazne ta diskuze. Tak je se taky pridam a doufam, ze se to trochu tady rozjede :)
Ja ziju v Anglii uz 10 let a mam trimesicni holciku. Manzel je anglican takze jsem zakotvila v Anglii.
Holky kde bydlite v Anglii? Ja jsem v Readingu.

Monulel- ty jsi snazilka a nebo uz mas taky mimco?

Mirinda11 - 28? To jsi mladice :) Protoze, co bych byla potom ja? :) Mne je 35. A uz jste se zacali snazit nebo o tom zatim premyslite? Jestli jste zacali, tak drzim palce.

Efa - vybrali jste krasne jmeno Maxik. My jsme taky meli v planu Maxika, kdyby to byl chlapecek :) Mozna priste :)

Tak zatim pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1887
23.10.08 22:05

Ahoj holky, omlouvam se, ze pisu az ted, nejak jsem to neumela zpetne najit :lol: Tak my bydlime kousek od Manchesteru, zatim zadne mimco nemame - uvidime, co bude… :wink: Takze pokud jste nekde pobliz, muzem se klidne videt, pokecat u kavy atd. Zatim ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolca1983
20.5.10 21:14

mamina v Anglii

Ahojte holky,jsem mamina 7 mesicnimu Tomaskovi, v Anglii uz ziju skoro 7 roku a bydlime na jihu u Portsmouthu.tesim se na pokec. :-D

• Citovat
  • Upravit
summersun
23.10.10 23:30

Ahoj,jsem taky nedaleko Portsmouthu :) o mimco se teprve snazime ale rada bych treba pokecala, Cechu tu v okoli moc neni

• Citovat
  • Upravit
2
24.10.10 08:56

Ahoj,tak to je bezva.Jasne ja bydlim v Gosportu a kde jsi ty? Pristi tyden mam volno,tak dej vedet,muzeme neco domluvit.Zatim pa Jolana :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
summersun
24.10.10 13:43

Ahoj, my bydlime v Bognor Regis,ja cely tyden delam az do 17.30h tak nevim jak bysme to vymyslely a na vikend uz neco mam. Napis mi na summersun@seznam.cz a domluvime se.

• Citovat
  • Upravit
2
24.10.10 19:06

Jo jasne chapu,ja delam ve skole,tak mam pristi tyden prazdniny,ale neridim,takze to bude asi hlavne na tobe jak se domluvime. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
24.10.10 19:11

Ahoj holky,
ja ziju taky v Anglii, Bournemouth a jsem v 14tt. Nejste nektera pobliz?

• Citovat
  • Upravit
13002
21.3.12 21:37

ahojky taky jsem momentalne v anglii :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
6.7.12 20:54

Ahoj holky. Tak jsem objevila diskuzi. Jsem primo v Londyne. Jsem tady tri roky, zkousime miminko uz skoro pres rok a porad nic :,( tak se ozvete nektera, at muzeme poklabosit.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
6.7.12 21:20
@michalka87 píše:
Ahoj holky. Tak jsem objevila diskuzi. Jsem primo v Londyne. Jsem tady tri roky, zkousime miminko uz skoro pres rok a porad nic :,( tak se ozvete nektera, at muzeme poklabosit.. :mavam:

Ahojky, existuje uzavrena skupina pro maminky/snazilky z UK, prijd za nami :hug:

A zase ta Anglie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
7.7.12 13:58

Ahojky mne se tady narodila holcicka 4.7 2012.. jinak jsem z Bradfordu. zijeme tady 3rokem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová